ewu Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 A ta sunia to mała czy taka większa raczej ? Nowa w schronie ? Nieduża,grubaśna. Nowa , bardzo miła. Quote
Nadziejka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 dziewczynki przepraszam rozsylam watus malenkiego piesia malenki bardzo chory :( :( czlek czyta i ryczy o matuniu zajrzyjcie prosze http://www.dogomania.com/forum/topic/147941-zezolek-mam-zeza-nie-widz%C4%99-i-w-g%C5%82%C3%B3wce-co%C5%9B-nie-tak/ :( Quote
Anecik Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Jutro więcej napiszę bo mam masę roboty w domu a jutro bardzo ważny dzień ale na razie sza. Ależ ta nasza Basia tajemnicza. Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Trzymałam to w tajemnicy bo nie chciałam zapeszyć ale już mogę oficjalnie napisać: Gacki mają wspaniały dom:) 5 Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Dzisiaj dzięki pomocy moich serdecznych Znajomych opuściły hotelik i dojechały do mnie. Joasiu nie wiem jak Wam kolejny raz dziękować. Ja zawiozłam je do ds i to do cudnego ds:) Gacory zamieszkały w domu z ogrodem, Państwo rewelacyjni:), będziemy się spotykać i przyjaźnić, bo dzieli nas 15 minut jazdy autem:) Gacory mają wielki, piękny dom, Panią, która jest cały dzień w domu i na dodatek będą jeździły do domku letniskowego. Pań zadzwonił do mnie jak byłam w Niemczech , zaraz po powrocie byłam na wizycie, wyszłam zachwycona ale postanowiłam w sercu, że dopóki ich tam nie zawiozę , to będę siedzieć cicho żeby nie zapeszyć tego cudu. Gacki wypatrzyła córka Państwa , która mieszka niedaleko i cała Rodzina pokochała naszych chłopaków. Matko nadal w to nie wierzę...:) 2 Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Jak je zawiozłam i zobaczyłam jaką miłością zostały otoczone to po wyjściu się rozbeczałam. Nasze jak mówi Ania "chameczki:)" mają piękny dom, ogród, Rodzinę z marzeń i jeszcze wyjazdy na letnisko. W domu na górze mieszka 12 -letni kot ale on będzie Gacki omijał. Gacory obiegły cały dom, zjadły i chyba poczuły się tam dobrze bo ogonki i pycholki były roześmiane:) Państwo zamówili u stolarza specjalny podwójny tapczanik na nóżkach dla naszych chłopaków. Oczywiście kanapy i sypialnia do dyspozycji :):) Tak się cieszę,że nie odpuściłam ,że nie zaczęłam ich osobno ogłaszać. Będą razem,będą kochane , będą szczęśliwe . Dziękuję Wszystkim , którzy je pokochali i pomagali Gacorkom. Dziękuję Anecie, która o nie dbała i z wycofanych , przerażonych psiaków zamieniła je w wesołe, fajne psy. 1 Quote
Anecik Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Basieńko jakie wspaniałe wieści. Cudne Gacki mają wspólny domek :D :D :D A nie masz w zanadrzu jakiejś jeszcze innej tajemnicy? Może dla Franusia jakaś niespodzianka by się przydała :D Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Basieńko jakie wspaniałe wieści. Cudne Gacki mają wspólny domek :D :D :D A nie masz w zanadrzu jakiejś jeszcze innej tajemnicy? Może dla Franusia jakaś niespodzianka by się przydała :D Na dzisiaj nie mam ale Franuś ma też gdzieś swój dom tylko na razie schowany. 2 Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Z dobrych wieści to dostałam fotki Julki wyadoptowanej bezpośrednio ze schroniska do domku z dziadkiem i królikiem, pamiętacie? Pani chciała Frania ale ja uznałam,że to nie jest dobry pomysł. Prześlę potem elik z prośbą o wklejenie. Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Dzisiaj był u Anety Filipek z wizytą :) Bardzo się cieszył, witał ze wszystkimi psiakami ale nie spuszczał z oka swojej Pańci:) Filip nauczył się siadać na komendę i skakać przez drążek. Chodzi na wspaniałe spacery ze swoim kumplem z domu( tym młodym owczarkiem), szaleją, razem biegają, aportują ale są posłuszne i zawołane natychmiast wracają .Filip jest oczkiem w głowie 12-letniej córki, to Ona go wszystkiego uczy i świata za nim nie widzi. 1 Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Jutro rano jadę do schroniska - dwa psiaki mają pojechać do ds. Wizyty pozytywne, jutro wyjazd :) Trzymajcie kciuki, ja dopóki pies nie wyjedzie umieram z niepokoju. Moja rodzina w końcu mnie wywali z domu, codziennie mnie wożą w psich sprawach. Dzisiaj obdzwoniłam pół Śląska ale wygląda na to ,że jutro kolejna wycieczka najpierw do schronu a potem jak dobrze pójdzie do Katowic z psem bo Panie nie są zmotoryzowane. Quote
ewu Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Dzisiaj do domku w Katowicach pojechał Lami- teraz Hugo:) Powodzenia kruszynko, tak się cieszę, tak długo czekałeś na ten dzień. 1 Quote
ewu Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Rano byłam w schronie , prosto stamtąd pojechałyśmy z Panią Lamiego do Katowic. Rudi wyruszył chwilę po nas ze swoją 4-osobową rodziną. Quote
ewu Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Basiu nie kojarzę co to za piesek, ale na prośbę wklejam :) To psiak o imieniu Dumi-Myszuś A dla przypomnienia Myszuś w schronie tak się prezentował: Quote
Nadziejka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 ewu janiele nad janioly dziekujemy stokroc za wszystkie uratowane serduszka sciskamy ogromnie za nowe dobre zycie 1 Quote
Panna Marple Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Powodzenia! Nowe życie dla psiaków stoi otworem Quote
Nutusia Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ranyyyyy, jakie wieści! I same dobre! :D A wspólny dom dla Gacków to prawdziwy cud i potwierdzenie na to, że takowe się spełniają i należy w nie wierzyć! :) Quote
Usiata Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ha! miód na serce - Gacki w domku, i to w pakiecie! Quote
Mazowszanka13 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ranyyyyy, jakie wieści! I same dobre! :D A wspólny dom dla Gacków to prawdziwy cud i potwierdzenie na to, że takowe się spełniają i należy w nie wierzyć! :) Tak, trzeba cierpliwie szukać domu. 1 Quote
ewu Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Wczoraj się odezwałam do naszej kochanej Lando_panci:) Lando miał w poniedziałek kastrację,wszystko ok:) Dzisiaj dostałam fotki naszego przystojniaka :) On jest booski, urody to mu natura dała w nadmiarze:) Biedna, niezastąpiona elik znowu poproszę o wklejanie. Quote
Panna Marple Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Lando to ciacho jest i tyle :) Oby tylko zgrzeczniał troszeczkę, bo jakiś czas temu narozrabiał ;) 1 Quote
Recommended Posts