ewu Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Agnieszka 103 zasiliła konto biedaków, wpłynęło 10 zł. Dziękuję :) 1 Quote
Onaa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Prosze trzymać kciuki za Misie, w sobotę przyjeżdżają Państwo ją zobaczyć. 1 Quote
Anecik Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Bruncio napędził mi stracha ponieważ na spacerku (jednym z pierwszych) zrobił 2 podskoki a przy trzecim pisnął i zaczął kuśtykać. Nie chciał iść dalej więc wzięłam bidaka na ręce i zaniosłam do domu. Nie umiał stanąć na tylną łapkę - nie tą którą ma krótszą . ściągnęłam weta z wolnego - dał zastrzyk i tabletki na 4 dni. Jak ja się bałam że mu się coś stało. I Ale byłyśmy z Ewu dobrej myśli. Dziś jest już dobrze, stawia łapkę normalnie ale trzeba uważać żeby z radości zbyt wysoko nie skakał :) Jest naprawdę wspaniałym psem, przytulanka straszna, łazi z mną krok w krok. Lubi kocie karmy, pięknie chodzi na smyczy, słucha się bardzo. Dzisiaj poszłam do sąsiadki na kawę żeby mógł sobie - bez wygłupów oczywiście - pohasać na ogrodzonym terenie. Dziś mieliśmy mijankę z mężem i Brunuś był sam około 4 godzin. Z nudów chyba obgryzł wycieraczkę oraz z konieczności zrobił siku i koopę. Zamówiłam mu niebieską obróżkę i smycz żeby miał coś swojego, jest przekochany :) 3 Quote
elik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Prosze trzymać kciuki za Misie, w sobotę przyjeżdżają Państwo ją zobaczyć. Też trzymam zaciski :) Z daleka przyjadą ? Quote
elik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Mam fotki ale marne bo psiaki szalały:) Bardzo dziękuję Basiu :) Śli, zobaczymy co wyszło :) Musiałam być w kraku, bo miałam termin do lekara. Za 0,5 h usiądę i wkleję zdjęcia. Quote
ewu Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Dziękuję Wam kochane:) Bruno to najmądrzejszy psiak jakiego widziałam. Fantastyczny , inteligentny. Przepraszam ,że tak mało piszę ale córka wylądowała w szpitalu a ja mam wnuka pod opieką. Córka już ok ale mnie pewnie wywiozą na reanimację bo mój wnuk jest nie do opanowania. Quote
Panna Marple Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Basiu, przelałam na Twoje konto 100zł dla maleństw. Popierniczyłam chyba, bo powinnam pewnie na konto elik...Przepitraszam :) Quote
elik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Dziękuję Wam kochane:) Bruno to najmądrzejszy psiak jakiego widziałam. Fantastyczny , inteligentny. Przepraszam ,że tak mało piszę ale córka wylądowała w szpitalu a ja mam wnuka pod opieką. Córka już ok ale mnie pewnie wywiozą na reanimację bo mój wnuk jest nie do opanowania. Basiu, trzymaj sie, nie daj sie :) Zaraz powklejam zdjęcia. Basiu, przelałam na Twoje konto 100zł dla maleństw. Popierniczyłam chyba, bo powinnam pewnie na konto elik...Przepitraszam :) Nic nie popierniczyłaś Panno :) Na maleństwa ze schronu zbiera Basia na swoje konto :) Quote
elik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 I inne psiaczki Zdjęcia Gacorków można zobaczyć na ich wątku Quote
agat21 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Śliczne towarzystwo :) a między nimi ewu - najfajniejsza ;) 2 Quote
Poker Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Śliczne towarzystwo :) a między nimi ewu - najfajniejsza ;) Sunia ?? Żartuję. Jasne ,ze ewu jest wspaniała i cudowna. Wnusiu , daj babci żyć, bo jeszcze nam zejdzie. Quote
elik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Jeszcze jedno fajowe zdjęcie Toto :) I jeszcze zdjęcia z DS Nutka vel Zefirek 1 Quote
ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Basiu, przelałam na Twoje konto 100zł dla maleństw. Popierniczyłam chyba, bo powinnam pewnie na konto elik...Przepitraszam :) Dziękuję Aniu:) Quote
ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Oj Babeczki kochane gdzie mi do tych psiaków:) Quote
ewu Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Sorki ,że fotki "tłumne" ale Paula szybko je robiła a psiaki nie dawały możliwości zrobienia innych. Totunio cudny, malutki , uroczy:) Quote
Lando_pancia Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 dziewczyny, zalamalam sie dzis :-( Lando pogryzl sie z psem, duzo, duzo mniejszym. Nie wiem, ktorym zaczal, ale bylo bardzo bardzo powaznie :-( Lando rozerwal zebem szorty chlopakowi, ktory byl z tym drugim psem, nie moglam go oderwac i pozniej utrzymac. Pierwszy raz widzialam go tak rozwscieczonego. Boje sie, ze bedzie gorzej.... Czy my popelniamy jakis blad wychowawczy? czy on dojrzewa i tak sie zmienia? Czy kastracja pomoze? Poradzcie prosze, bo jestem tak dobita, ze boje sie z nim wyjsc. Quote
Poker Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Na pewno trzeba go wykastrować. Masz ubezpieczenie cywilne w związku z posiadaniem psa? kosztuje w PZU grosze, lepiej się zabezpieczyć. Quote
Lando_pancia Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 dzieki, o ubezpieczeniu nie pomyslalam. Nie wykastrowalam go do tej pory, bo kilku weterynarzy powiedzialo mi, ze duzy pies powinien byc kastrowany w wieku 1-1,5 roku Quote
Recommended Posts