Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bruncio napędził mi stracha ponieważ na spacerku (jednym z pierwszych) zrobił 2 podskoki a przy trzecim pisnął i zaczął kuśtykać. Nie chciał iść dalej więc wzięłam bidaka na ręce i zaniosłam do domu. Nie umiał stanąć na tylną łapkę - nie tą którą ma krótszą . ściągnęłam weta z wolnego - dał zastrzyk i tabletki na 4 dni. Jak ja się bałam że mu się coś stało. I  Ale byłyśmy z Ewu dobrej myśli. Dziś jest już dobrze, stawia łapkę normalnie ale trzeba uważać żeby z radości zbyt wysoko nie skakał :)

Jest naprawdę wspaniałym psem, przytulanka straszna, łazi z mną krok w krok. Lubi kocie karmy, pięknie chodzi na smyczy, słucha się bardzo. Dzisiaj poszłam do sąsiadki na kawę żeby mógł sobie  - bez wygłupów oczywiście - pohasać na ogrodzonym terenie. Dziś mieliśmy mijankę z mężem i Brunuś był sam około 4 godzin. Z nudów chyba obgryzł wycieraczkę oraz z konieczności zrobił siku i koopę.

Zamówiłam mu niebieską obróżkę i smycz żeby miał coś swojego, jest przekochany :)

• Upvote 3
Posted

Prosze trzymać kciuki za Misie, w sobotę przyjeżdżają Państwo ją zobaczyć.

Też trzymam zaciski :)

Z daleka przyjadą ?

Posted

Mam fotki ale marne bo psiaki szalały:)

Bardzo dziękuję Basiu :)

Śli, zobaczymy co wyszło :)

Musiałam być w kraku, bo miałam termin do lekara.

Za 0,5 h usiądę i wkleję zdjęcia.

Posted

Dziękuję Wam kochane:)

Bruno to najmądrzejszy psiak jakiego widziałam.

Fantastyczny , inteligentny.

Przepraszam ,że tak mało piszę ale córka wylądowała w szpitalu a ja mam wnuka pod opieką.

Córka już ok ale mnie pewnie wywiozą na reanimację bo mój wnuk jest nie do opanowania.

Posted

Dziękuję Wam kochane:)

Bruno to najmądrzejszy psiak jakiego widziałam.

Fantastyczny , inteligentny.

Przepraszam ,że tak mało piszę ale córka wylądowała w szpitalu a ja mam wnuka pod opieką.

Córka już ok ale mnie pewnie wywiozą na reanimację bo mój wnuk jest nie do opanowania.

Basiu, trzymaj sie, nie daj sie :)

Zaraz powklejam zdjęcia.

Basiu, przelałam na Twoje konto 100zł dla maleństw. Popierniczyłam chyba, bo powinnam pewnie na konto elik...Przepitraszam :)

Nic nie popierniczyłaś Panno :) Na maleństwa ze schronu zbiera Basia na swoje konto :)

Posted

Śliczne towarzystwo :) a między nimi ewu - najfajniejsza ;)

Sunia ??

Żartuję. Jasne ,ze ewu jest wspaniała i cudowna. Wnusiu , daj babci żyć, bo jeszcze nam zejdzie.

Posted

Basiu, przelałam na Twoje konto 100zł dla maleństw. Popierniczyłam chyba, bo powinnam pewnie na konto elik...Przepitraszam :)

Dziękuję Aniu:)

Posted

Sorki ,że fotki "tłumne" ale Paula szybko je robiła a psiaki nie dawały możliwości zrobienia innych.

Totunio cudny, malutki , uroczy:)

Posted

dziewczyny, zalamalam sie dzis :-( Lando pogryzl sie z psem, duzo, duzo mniejszym. Nie wiem, ktorym zaczal, ale bylo bardzo bardzo powaznie :-( Lando rozerwal zebem szorty chlopakowi, ktory byl z tym drugim psem, nie moglam go oderwac i pozniej utrzymac. Pierwszy raz widzialam go tak rozwscieczonego.
Boje sie, ze bedzie gorzej.... Czy my popelniamy jakis blad wychowawczy? czy on dojrzewa i tak sie zmienia? Czy kastracja pomoze? Poradzcie prosze, bo jestem tak dobita, ze boje sie z nim wyjsc.

Posted

Na pewno trzeba go wykastrować. Masz ubezpieczenie cywilne w związku z posiadaniem psa? kosztuje w PZU grosze, lepiej się zabezpieczyć.