Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agat21']No i kurczę, mogę o kant d... wszystkie głosy rozsądku potłuc, że nie mogę już więcej deklaracji brać...:roll:
We wrześniu nie dam już rady, bo okazał się z różnych względów masakryczny, ale od października 20 zł stałej[/QUOTE]
[B]Dziękuję:):):)[/B]
U mnie o rozsądku to już dawno nie ma co mówić.
Jestem na etapie utraty rozumu....

Posted

[quote name='Nutusia']Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! :)
Aszka ma resztki kaszlu kenelowego - leczymy![/QUOTE]
Aszunia ma super opiekę, Nutusia dziękuję:):):):)

Posted

W niedzielę schron ma opuścić Milka ,[B] kcd jeszcze raz dziękuję za wizytę pa[/B]:):):)
Nie ma jej na wątku ale sunia jest śliczna i miła i Państwo przyjadą z Warszawy żeby ją zabrać.
Nie zapeszam więc na razie się nie cieszę.

Posted

[quote name='ewu']Aszunia ma super opiekę, Nutusia dziękuję:):):):)[/QUOTE]

A za co? Przecież to sama przyjemność! A właśnie przed chwilą dzwonił z ogłoszenia super kandydat na DOM! W niedzielę jedziemy na podwieczorek zapoznawczy ;)

[quote name='ewu']Już chciałam zaproponować żeby białe , niesforne pannisko u[B] kcd[/B] nazwać [B]"Demolka"[/B]:evil_lol:[/QUOTE]

Eeee, lepiej dać jej na imię np. Bona (dobra), albo coś w tym stylu, niż wywoływać wilka z lasu :)

[quote name='ewu']Jutro mam obłęd do rana.
Zabieram 4 psiaki a jak dobrze pójdzie( kciuki trzymać!!!!!!) to może 5.......
Tfu , tfu, tfu...[/QUOTE]

O ranyyyyyyyyy..... Trochę trudno będzie funkcjonować z zaciśniętymi palcami, ale się poświęcę! ;)

[quote name='ewu']W niedzielę schron ma opuścić Milka ,[B] kcd jeszcze raz dziękuję za wizytę pa[/B]:):):)
Nie ma jej na wątku ale sunia jest śliczna i miła i Państwo przyjadą z Warszawy żeby ją zabrać.
Nie zapeszam więc na razie się nie cieszę.[/QUOTE]

Sto razy miałam pytać czy doszło do wizyty i o jej wynik i... zawsze zapomniałam. Baaaaaaardzo się cieszę - tym bardziej, że Mikunia to zdaje się schroniskowa weteranka :(

Posted

[quote name='ewu']Jutro mam obłęd do rana.
Zabieram 4 psiaki a jak dobrze pójdzie( kciuki trzymać!!!!!!) to może 5.......
Tfu , tfu, tfu...[/QUOTE]
Uuuuu, będą pełne ręce roboty, ale dasz radę!!

Posted

Dziś Marta była z Kulką cały dzień - mimo całego zestawu na porannym spacerze w okolicy południa pojawiła się smrodkowa niespodzianka na podłodze. Minął tydzień od kiedy Kulka jest z nami i szczerze mówiąc jeszcze nie zdarzył mi się piesio który tak długo w regularny sposób brudził w domu. Dam Niuni jeszcze tydzień a potem chyba poprosimy o opinię behawiorystę - jak uważacie? Nie chciałabym utrwalać złych nawyków...

Posted (edited)

[quote name='ewu'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-MOY4xAqaNxc/VAYzbQoRh4I/AAAAAAAAIx0/ktBGuNmEz5Y/s720/dsc_0372.JPG[/IMG]
[SIZE=3][B]Leoś , proszę pomóżcie mi go uratować.[/B][/SIZE]
To okruszek....:([/QUOTE]
Bidulek doczekał się domku :)
Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Bidulek doczekał się domku :)
Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka w domku sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE]

Ohhh... jak cudnie :)))

Posted

[quote name='kcd']Ohhh... jak cudnie :)))[/QUOTE]
ciocia ja aż podskoczyłam sobie z radości ;) Leoś nie dawał mi spac po nocach :) Bardzo się cieszę że skradł serducho Pani Zosi :lol:

[quote name='Marysia O.']Ten wątek jest niesamowity!
Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję:)[/QUOTE]

Marysieńko Leoś będzie sąsiadem naszej Anetki od Mentoska więc będzie pod ciągłym obstrzałem znając Anetkę ;) na minutkę z oka nie spuści a i wieści będą na bieżąco :)

Posted

Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE]

Martiko, ogromne, wielgachna dzięki :loveu: Mi też bardzo zapadł w serducho, ale całkowity brak możliwości na choćby chwilowe przygarnięcie.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysieńko Leoś będzie sąsiadem naszej Anetki od Mentoska więc będzie pod ciągłym obstrzałem znając Anetkę ;) na minutkę z oka nie spuści a i wieści będą na bieżąco :)[/QUOTE]

Już Pani Anetka dopilnuje żeby wszystko była tak jak ma być;)

Posted

Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE]

Cudownie:loveu::loveu::loveu:

Leoś małe Słoneczko, bądź szczęśliwy w nowym domku!!!

Posted

I ja się bardzo cieszę!
Dziś ewu przeprowadziła kolejną akcję zakrojoną na szeroką skalę - szerszą niż się spodziewała...
2 sunie jutro jadą do Wwy - jedna do DT ze wskazaniem na DS (dzięki ogłoszeniom Aszki), a druga - ranna - do mnie.
Dzieje się!!!

Posted

Super :) już tracę rachubę! :) nasza kulka do rana zrobiła wszystko co trzeba w salonie. Mało adopcyjne stworzenie póki co. Dobrze, że Marta nie jest z tych, co się zrażają :)