kcd Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Dodam jeszcze, że dzisiaj Niunia oglądała zdjęcia. Zdjęła je sobie z półki. Quote
kcd Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dziś pierwszy raz po nocy nie było ani sioo ani koo w domu. Także mamy pierwszy sukces :) Quote
Nutusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! :) Aszka ma resztki kaszlu kenelowego - leczymy! Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='agat21']No i kurczę, mogę o kant d... wszystkie głosy rozsądku potłuc, że nie mogę już więcej deklaracji brać...:roll: We wrześniu nie dam już rady, bo okazał się z różnych względów masakryczny, ale od października 20 zł stałej[/QUOTE] [B]Dziękuję:):):)[/B] U mnie o rozsądku to już dawno nie ma co mówić. Jestem na etapie utraty rozumu.... Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='kcd']Dodam jeszcze, że dzisiaj Niunia oglądała zdjęcia. Zdjęła je sobie z półki.[/QUOTE] Zdolna dziewczynka... Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='Nutusia']Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! :) Aszka ma resztki kaszlu kenelowego - leczymy![/QUOTE] Aszunia ma super opiekę, Nutusia dziękuję:):):):) Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='kcd']Dziś pierwszy raz po nocy nie było ani sioo ani koo w domu. Także mamy pierwszy sukces :)[/QUOTE] Brawo:):):):):) Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Już chciałam zaproponować żeby białe , niesforne pannisko u[B] kcd[/B] nazwać [B]"Demolka"[/B]:evil_lol: Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Jutro mam obłęd do rana. Zabieram 4 psiaki a jak dobrze pójdzie( kciuki trzymać!!!!!!) to może 5....... Tfu , tfu, tfu... Quote
ewu Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 W niedzielę schron ma opuścić Milka ,[B] kcd jeszcze raz dziękuję za wizytę pa[/B]:):):) Nie ma jej na wątku ale sunia jest śliczna i miła i Państwo przyjadą z Warszawy żeby ją zabrać. Nie zapeszam więc na razie się nie cieszę. Quote
Nutusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='ewu']Aszunia ma super opiekę, Nutusia dziękuję:):):):)[/QUOTE] A za co? Przecież to sama przyjemność! A właśnie przed chwilą dzwonił z ogłoszenia super kandydat na DOM! W niedzielę jedziemy na podwieczorek zapoznawczy ;) [quote name='ewu']Już chciałam zaproponować żeby białe , niesforne pannisko u[B] kcd[/B] nazwać [B]"Demolka"[/B]:evil_lol:[/QUOTE] Eeee, lepiej dać jej na imię np. Bona (dobra), albo coś w tym stylu, niż wywoływać wilka z lasu :) [quote name='ewu']Jutro mam obłęd do rana. Zabieram 4 psiaki a jak dobrze pójdzie( kciuki trzymać!!!!!!) to może 5....... Tfu , tfu, tfu...[/QUOTE] O ranyyyyyyyyy..... Trochę trudno będzie funkcjonować z zaciśniętymi palcami, ale się poświęcę! ;) [quote name='ewu']W niedzielę schron ma opuścić Milka ,[B] kcd jeszcze raz dziękuję za wizytę pa[/B]:):):) Nie ma jej na wątku ale sunia jest śliczna i miła i Państwo przyjadą z Warszawy żeby ją zabrać. Nie zapeszam więc na razie się nie cieszę.[/QUOTE] Sto razy miałam pytać czy doszło do wizyty i o jej wynik i... zawsze zapomniałam. Baaaaaaardzo się cieszę - tym bardziej, że Mikunia to zdaje się schroniskowa weteranka :( Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='ewu']Jutro mam obłęd do rana. Zabieram 4 psiaki a jak dobrze pójdzie( kciuki trzymać!!!!!!) to może 5....... Tfu , tfu, tfu...[/QUOTE] Uuuuu, będą pełne ręce roboty, ale dasz radę!! Quote
kcd Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dziś Marta była z Kulką cały dzień - mimo całego zestawu na porannym spacerze w okolicy południa pojawiła się smrodkowa niespodzianka na podłodze. Minął tydzień od kiedy Kulka jest z nami i szczerze mówiąc jeszcze nie zdarzył mi się piesio który tak długo w regularny sposób brudził w domu. Dam Niuni jeszcze tydzień a potem chyba poprosimy o opinię behawiorystę - jak uważacie? Nie chciałabym utrwalać złych nawyków... Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) [quote name='ewu'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-MOY4xAqaNxc/VAYzbQoRh4I/AAAAAAAAIx0/ktBGuNmEz5Y/s720/dsc_0372.JPG[/IMG] [SIZE=3][B]Leoś , proszę pomóżcie mi go uratować.[/B][/SIZE] To okruszek....:([/QUOTE] Bidulek doczekał się domku :) Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :) Edited September 5, 2014 by Martika@Aischa Quote
kcd Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Bidulek doczekał się domku :) Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka w domku sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE] Ohhh... jak cudnie :))) Quote
Marysia R. Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ten wątek jest niesamowity! Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję:) Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='kcd']Ohhh... jak cudnie :)))[/QUOTE] ciocia ja aż podskoczyłam sobie z radości ;) Leoś nie dawał mi spac po nocach :) Bardzo się cieszę że skradł serducho Pani Zosi :lol: [quote name='Marysia O.']Ten wątek jest niesamowity! Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję:)[/QUOTE] Marysieńko Leoś będzie sąsiadem naszej Anetki od Mentoska więc będzie pod ciągłym obstrzałem znając Anetkę ;) na minutkę z oka nie spuści a i wieści będą na bieżąco :) Quote
elik Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Bidulek doczekał się domku :) Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE] Martiko, ogromne, wielgachna dzięki :loveu: Mi też bardzo zapadł w serducho, ale całkowity brak możliwości na choćby chwilowe przygarnięcie. Quote
Marysia R. Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Marysieńko Leoś będzie sąsiadem naszej Anetki od Mentoska więc będzie pod ciągłym obstrzałem znając Anetkę ;) na minutkę z oka nie spuści a i wieści będą na bieżąco :)[/QUOTE] Już Pani Anetka dopilnuje żeby wszystko była tak jak ma być;) Quote
Gabi79 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Bidulek doczekał się domku :) Leoś okruszek od jutra zamieszka w Sosnowcu :lol: Zamieszka u Pani Zosi sąsiadki naszej Anetki która tymczasuje nam psiaki z dogomanii :) Będzie pod lupą i czujnym okiem naszej Anetki :) Już się nie mogę doczekac aż poznam naszego bohatera :)[/QUOTE] Cudownie:loveu::loveu::loveu: Leoś małe Słoneczko, bądź szczęśliwy w nowym domku!!! Quote
Nutusia Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 I ja się bardzo cieszę! Dziś ewu przeprowadziła kolejną akcję zakrojoną na szeroką skalę - szerszą niż się spodziewała... 2 sunie jutro jadą do Wwy - jedna do DT ze wskazaniem na DS (dzięki ogłoszeniom Aszki), a druga - ranna - do mnie. Dzieje się!!! Quote
kcd Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Super :) już tracę rachubę! :) nasza kulka do rana zrobiła wszystko co trzeba w salonie. Mało adopcyjne stworzenie póki co. Dobrze, że Marta nie jest z tych, co się zrażają :) Quote
Marysia R. Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Jak Wy to robicie, to chyba jakieś czary są!:crazyeye: Quote
Marysia R. Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Rysia z fantami od edek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257193[/url] Kupowanie i podrzucanie mile widziane:) Quote
Recommended Posts