Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy się dziwią jak mówię, że szczeniak (suczka) będzie oddany tylko pod warunkiem podpisania umowy z zastrzeżeniem sterylizacji :cool1:. Nawet pani weterynarz wyglądała na lekko zaskoczoną, ale chyba bardziej zdziwił ją fakt kto to mówi niż o czym mówi ;) (wyglądam dosyć młodo).

Posted

*Monia* napisał(a):
Wszyscy się dziwią jak mówię, że szczeniak (suczka) będzie oddany tylko pod warunkiem podpisania umowy z zastrzeżeniem sterylizacji :cool1:. Nawet pani weterynarz wyglądała na lekko zaskoczoną, ale chyba bardziej zdziwił ją fakt kto to mówi niż o czym mówi ;) (wyglądam dosyć młodo).

albo może ją zdziwiło to że wiesz o co chodzi.. i do tego twój wygląd jak mówisz

Posted

Ja ostatnio padłam na plecy kiedy jakaś kobita podbiega do mojego psa , łapie go za szelki i do mnie z teksem : Pani złapie psa bo przecież zaraz wejdzie w kałuże i się ubrudzi!
Dosłownie padłam na plecy bo co ją to interesuje :o A niech się pies tapla w kałuży jeśli to mu sprawia frajdę, a skoro ja nie reaguje i psa nie wołam to najwidoczniej mi to nie przeszkadza.

Dzieciom pozwalam się z młodym bawić ,bo chce żeby się oswoił z małymi krzykaczami dopóki swoich nie mamy. Nie pytają mnie nigdy o zgodę czy mogą pogłaskać choć mi to generalnie nie przeszkadza.

Raz zaskoczył mnie pozytywnie pewien chłopiec jadący na rowerze lat ok 7-8. Jak zwykle widząc rowerzystę złapałam psa żeby chłopiec mógł bez stresu przejechać. A chłopiec mi za to podziękował : w szoku byłam :)

Posted

PrinceZZ napisał(a):
Ja ostatnio padłam na plecy kiedy jakaś kobita podbiega do mojego psa , łapie go za szelki i do mnie z teksem : Pani złapie psa bo przecież zaraz wejdzie w kałuże i się ubrudzi!

Przy moim szczurze by padła na zawał:evil_lol:on żadnej kałuży nie przepuści

Posted

Dosłownie padłam na plecy bo co ją to interesuje :-o A niech się pies tapla w kałuży jeśli to mu sprawia frajdę, a skoro ja nie reaguje i psa nie wołam to najwidoczniej mi to nie przeszkadza.

Przewrażliwiona czy co xD Ja mam tak samo-może się ubrudzić jak to dla niego zabawa,gorzej tylko do tego przekonać rodziców :diabloti:

Dobrze,że mój ma już krótszą sierść,bo przy deszczach,które były w tym roku (u mnie lało przez ponad tydzień x_x) i jego dłuższej sierści to było armagedon ^^

Posted

asiunia napisał(a):
Przy moim szczurze by padła na zawał:evil_lol:on żadnej kałuży nie przepuści

Tia skąd ja to znam :D:D nie ma jak bardzo mokra i błotniska kałuża.. od bidy podeschnieta też ujdzie :D

Posted

no fajnie że ludzie nas uświadamiają o takich rzeczach :D:D może i jesteśmy właścicielami psów i powiedzmy że znamy się na rasach mniej lub bardziej ale widać że nie do końca :D:D

Posted

A ja mam jamnika i bernardyna :multi:. Bernardyn to Hexa (avatar i podpis), a jamnik moja tymczasowiczka wyglądająca jak mini ON :evil_lol:. Dziewczynka, która to stwierdziła byla tak pewna swojego osądu że z jej mamą nawet jej z błędu nie wyprowadzałyśmy ;).

Posted

To co dziś usłyszałam od pewnego chłopca, który szedł z mamą mnie powaliło i strasznie mi się śmiać chciało (to ten sam chłopiec, co kiedyś pytał się mnie z daleka czy może Nukę pogłaskać [ok 5 lat może miał] ) no to zaczyna się rozmowa moja z chłopcem i jego mamą:
chłopiec: mamooo! co to jest? (pokazuje palcem na Nukę)
mama: piesek syneczku:lol: (po chwili się mnie pyta) to suczka prawda
ja: tak to suczka, już kiedyś pani syn ją głaskał i mu jak i Nuce się to bardzo podobało :)
chłopiec: (pokazuje palcem na jakąś czarną małą suczkę po drugiej stronie ulicy i krzyczy) mamooo, mamoooo! a tamten mały czarny piesek to na pewno jest suczką bo jest bardzo mały!!! :evil_lol: :lol:

jejku myślałam, że ze śmiechu padnę :grin:

Posted

Kaidar napisał(a):
łał... nie wiedziałam że wielkość psa wpływa na płeć psa :D:D

Do mojego nikt w takim razie nie może mieć wątpliwości.:evil_lol: Chociaż mnie i tak niektórzy mówią, że suka...:cool3: A niby taaaki duży!:evil_lol: