Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ladySwallow']U mnie motyleqq z pewnym opóźnieniem, ale zapłaciła bez problemu.[/QUOTE]

ja dostałam dziś wiadomość od motyleqq, że nie wpłaca mi, bo sama czeka na wpłatę z której pieniądze mają zostać wpłacone do mnie.... trochę zawiłe wyjaśnienie, tym bardziej, że wylicytowała u mnie przedmiot za 3 zł czyli raczej za drobną sumę.

Posted

Ja również miałam problem z Polari. Kupiła u mnie na bazarku książkę i od razu chciała przesyłkę. Napisałam, że ok, ale po wpłacie. Zgodziła się, ale potem kilka razy jeszcze wysyłała pytania czy dostałam adres i kiedy wyślę. Było to dość męczące. W końcu po kilku tygodniach zapłaciła i od razu praktycznie zanim kasa dotarła na konto już chciała wysyłkę. Książka w końcu została wysłana, ale oczywiście zwrotu za przesyłkę nie otrzymałam, tak samo jak potwierdzenia, że dotarła. Kontakt był bardzo dziwny i od razu mi się nie podobało, ale w końcu zapłaciła więc nie było co oskarżać. Jedynie to, że nie mogłam się rozliczyć dość długo. Domyślam się, że macie jej adres? Bo jakby co również nim dysponuję.

Posted

[quote name='Nikaragua']Od trzech tygodni czekam na pieniądze od [B]Estrella[/B]. Bazary zakończone, paczki wysłane ( -bo bardzo prosiła) i od prawie 3 tygodni brak wpłaty i kontaktu (pisałam PW i maile)[/QUOTE]

i dalej brak kontaktu, ani przez dogo, ani mailowego :(

jak mam rozliczyć te bazarki???

Posted

Nikaragua, Ty w takiej sytuacji chyba już nic nie możesz zrobić - nauczka na przyszłość, żeby [B]nigdy[/B] nie wysyłać przesyłek, zanim ktoś wpłaci pieniądze. Zaznacz na bazarku, że wpłata nie dotarła i rozlicz bazarek bez niej - to najrozsądniejsze wyjście. A użytkowniczką powinni zająć się modzi...

Posted

wlasnie wszystko przekazalam osobie chetnej na wizyte u polari. do konca tygodnia zalatwi. smieje sie, ze jak nie bedzie kontaktu to znaczy, ze ją zadzgali i zakopali w ogrodku ;P
uzbieralo sie tego troche...

Posted

[quote name='Mika31']nie wiem jak wy ale ja uważam że użytkownik niepełnoletni powinien być jakoś odznaczony[/QUOTE]
pomysl dobry, ale nierealny. Bo komputer głupi przeciez jest i mozesz mu wpisać co tylko chcesz a on i tak łyknie.

Posted

Narozrabiała więc założyła własne forum i myślała, że ludzie zapomną? Jestem ciekawa co będzie dalej.
Jakby był jakiś problem to zawsze można się kontaktować ze szkołą.

Posted

w sprawie Nikaragua modzi nic nie pomogą, bo tak naprawdę sama jest sobie winna, że wysłała przesylkę zanim dostała wpłate. w regulaminie jest to wyraźnie napisane. nauczka na przyszłość.

Posted

[quote name='kora78']wlasnie wszystko przekazalam osobie chetnej na wizyte u polari. do konca tygodnia zalatwi. smieje sie, ze jak nie bedzie kontaktu to znaczy, ze ją zadzgali i zakopali w ogrodku ;P
uzbieralo sie tego troche...[/QUOTE]
Nie ma co sie obawiac, za wyludzenie przez malolata odpowiadaja rodzice i im sie moze tez oberwac bo godza sie i nie pytaja.

Posted

[quote name='Mika31']nie wiem jak wy ale ja uważam że użytkownik niepełnoletni powinien być jakoś odznaczony[/QUOTE]
Czy ktoś pisał w tej sprawie do moda lub admina? Może warto zahaczyć o tą sprawę. Poważne osoby niepełnoletnie na pewno wpisałby prawdę- bo przecież na dogo chodzi o zwierzęta, a jak ludzie stracą tu zaufanie, często nie mają się do kogo zwrócić. Wiadomo, że oszustw byłoby na pęczki... Ale przecież mnóstwo osób wpisałoby prawdę, bo nie ma co ukrywać swojego wieku...

Posted

Też chciałam zgłosić [B]Polari[/B]... obiecywała wpłatę (5 zł za fant + 5 zł wysyłka) na początku września i kontakt się urwał.
Do tej pory nie mam wpłaty, rozliczyłam bazarek bez niej:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212441-DU%C5%BBY-KAGANIEC-KOSZE-WIKLINOWE-BUTKI-DLA-PSA-FRISBEE-na-Jar%C4%85-i-Romka-KONIEC%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/212441-DU%C5%BBY-KAGANIEC-KOSZE-WIKLINOWE-BUTKI-DLA-PSA-FRISBEE-na-Jar%C4%85-i-Romka-KONIEC!!![/URL]

Posted

[quote name='misiadg']Podłączam się - również mam problem z użytkowniczką [B]motyleqq[/B] zakupiłam u niej przedmioty ponad miesiąc temu [url]http://www.dogomania.pl/threads/211841-rozliczamy-na-Szafranka-do-15.08[/url] , jednak do tej pory nie otrzymałam ani przesyłki ani słowa wyjaśnienia mimo tego że logowała się na dogo....[/QUOTE]
Ja tez chcę zgłosić [COLOR=red][B]motyleqq[/B][/COLOR], z tego samego bazarku...
Pieniądze wpłacone, a przesyłki nie ma...

Pzdr.

Posted

co się tyczy mnie, to rozliczenie bazarku ruszyło na nowo i w przyszłym tygodniu sprawa powinna być klarowna. nikogo nie chciałam oszukać, pieniędzy nie wzięłam dla siebie, poszły na przeznaczony cel.
jeśli chodzi o to, co mam niezapłacone, to po otrzymaniu nr konta pójdzie przelew.

natomiast chciałam jeszcze napisać, że również nie otrzymałam wpłaty od Polari, ale nie wiedziałam, że to taka poważna sprawa. ten bazarek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211841-rozliczamy-na-Szafranka-do-15.08[/URL]
na kwotę 46zł
z tym że na innym bazarku wpłaciła bez problemu od razu

Posted

Jestem zmuszona zgłosić użytkownika wiosna.
Niestety od tygodni nie mogę się doprosić o jakikolwiek kontakt.
Pieniądze wpłacone, a niestety żadnej informacji ;/
Wielokrotnie prosiłam o jakiekolwiek info, a mimo aktywności użytkownika na dogomanii nie mam żadnej odpowiedzi.

Posted

[B]Nikaragua [/B]Estrella niestety zniknęła z dogo, z FB i w ogóle nie wiemy co się z nią dzieję
Na wątku który prowadziła bardzo się martwimy o nią, ale raczej już się ni pojawi
Myślę,że bazar rozlicz bez niej i tyle

Posted

[quote name='Atomowka'][B]Nikaragua [/B]Estrella niestety zniknęła z dogo, z FB i w ogóle nie wiemy co się z nią dzieję
Na wątku który prowadziła bardzo się martwimy o nią, ale raczej już się ni pojawi
Myślę,że bazar rozlicz bez niej i tyle[/QUOTE]

chyba tak zrobię...

Posted

[quote name='agniecha82x']z przykrością i ja muszę zgłosić osobę :(
[B]motyleqq[/B] zakupiła na tymże bazarku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214052-Psie-akcesoria-zabawki-szampony...-do-18-wrze%C5%9Bnia!?p=17571642#post17571642[/url]
zabawki dla kota i nie mam od niej ani wpłaty ani żadnej wiadomości, nic. nie odpowiedziała również na żadną z moich wiadomości, mimo że regularnie loguje się na dogo.
to niby tylko 3 zł, ale tak się po prostu nie robi :( przecież tu każdy grosik ma znaczenie.[/QUOTE]

otrzymałam wpłatę od motyleqq :)

Posted

[quote name='skrzeli']Jestem zmuszona zgłosić użytkownika wiosna.
Niestety od tygodni nie mogę się doprosić o jakikolwiek kontakt.
Pieniądze wpłacone, a niestety żadnej informacji ;/
Wielokrotnie prosiłam o jakiekolwiek info, a mimo aktywności użytkownika na dogomanii nie mam żadnej odpowiedzi.[/QUOTE]

Przypominam post - czekam na jakiekolwiek info od użytkownika [B]wiosna[/B] od około 2 miesięcy.

Posted

[quote name='skrzeli']Przypominam post - czekam na jakiekolwiek info od użytkownika [B]wiosna[/B] od około 2 miesięcy.[/QUOTE]

Wpisz jej wiadomość w profil, to na ogół działa (: