Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mestudio, przy okazji zerknij na konto - 3 XII poszła stała na grudzień ode mnie i Jagody

będzie na styczniową michę ;)

Stała na grudzień przyszła na konto 28 listopada i się pomyliłam z wpisywaniem, teraz sprawdziłam cały listopad i wpłaty były 12 za listopad i 28 listopada za grudzień. Przepraszam za pomyłkę, uzupełniłam już rozliczenie. 

Dziękuję za wpłatę.

Mattilu, Tobie także dziękuję.

Posted

Ciesze sie, ze doszlo:)

Mattilu, nie sprawdzałam jak pisałam, ale teraz już sprawdziłam i pieniążki są na koncie dla Milki i bandy. Bardzo dziękuję i dopisuję 50 zł pannie. :smile: Gusiaczek wpłaca jeszcze na stare konto prywatne, a Ty tym razem już na typowo psie :-).

Posted

Mattilu, nie sprawdzałam jak pisałam, ale teraz już sprawdziłam i pieniążki są na koncie dla Milki i bandy. Bardzo dziękuję i dopisuję 50 zł pannie. :smile: Gusiaczek wpłaca jeszcze na stare konto prywatne, a Ty tym razem już na typowo psie :smile:.

Jeśli wolisz na psie, to podaj, proszę, bo i racja - masz w jednym miejscu i łatwiej to ogarnąć :)

Posted

W tym miesiącu robiliśmy odrobaczenie psiaków, dla Milki to był koszt 10 zł. W październiku natomiast był podany Fiprex - 6 zł (pisałam o tym na wątku, ale chyba umknęło). Czyli razem 16 zł jest dodatkowych kosztów.

U Milki nadal grobowa cisza... mam nadzieję, że po Nowym Roku się coś ruszy.

Posted

W tym miesiącu robiliśmy odrobaczenie psiaków, dla Milki to był koszt 10 zł. W październiku natomiast był podany Fiprex - 6 zł (pisałam o tym na wątku, ale chyba umknęło). Czyli razem 16 zł jest dodatkowych kosztów.

U Milki nadal grobowa cisza... mam nadzieję, że po Nowym Roku się coś ruszy.

Oj, Kasia pisz wcześniej o takich pominięciach. Bardzo przepraszam. Jutro zrobię przelew z uzupełnieniem.

U nas też cisza - wznowiłam ogłoszenia, wejść mnóstwo i pobrań telefonu kilka, ale trzeba czekać na koniec imprez świątecznych - może coś się ruszy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

Posted

Zaglądam do suni :)  niestety okres świąteczny to ciężki okres dla adopcji, wiele osób narzeka. O mojego Frodo też nikt nie pyta, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku wszystko się odmieni na lepsze i zarówno Milka jak i Frodo znajdą domki.

Posted

Zaglądam do suni :)  niestety okres świąteczny to ciężki okres dla adopcji, wiele osób narzeka. O mojego Frodo też nikt nie pyta, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku wszystko się odmieni na lepsze i zarówno Milka jak i Frodo znajdą domki.

Muszą znaleźć domki, koniecznie :-).