mestudio Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Mestudio, przy okazji zerknij na konto - 3 XII poszła stała na grudzień ode mnie i Jagody będzie na styczniową michę ;) Stała na grudzień przyszła na konto 28 listopada i się pomyliłam z wpisywaniem, teraz sprawdziłam cały listopad i wpłaty były 12 za listopad i 28 listopada za grudzień. Przepraszam za pomyłkę, uzupełniłam już rozliczenie. Dziękuję za wpłatę. Mattilu, Tobie także dziękuję. Quote
mestudio Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Ciesze sie, ze doszlo:) Mattilu, nie sprawdzałam jak pisałam, ale teraz już sprawdziłam i pieniążki są na koncie dla Milki i bandy. Bardzo dziękuję i dopisuję 50 zł pannie. :smile: Gusiaczek wpłaca jeszcze na stare konto prywatne, a Ty tym razem już na typowo psie :-). Quote
Gusiaczek Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Mattilu, nie sprawdzałam jak pisałam, ale teraz już sprawdziłam i pieniążki są na koncie dla Milki i bandy. Bardzo dziękuję i dopisuję 50 zł pannie. :smile: Gusiaczek wpłaca jeszcze na stare konto prywatne, a Ty tym razem już na typowo psie :smile:. Jeśli wolisz na psie, to podaj, proszę, bo i racja - masz w jednym miejscu i łatwiej to ogarnąć :) Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Dzisiaj śniłaś mi się Miluchna, ale co wyprawiałyśmy nie pamiętam :) Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Dobrej nocki i dobrego domku Miluchna :loveu: Quote
Ziutka Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ewa, konto które mam to psie ? Czy też prywatne ? Jak coś to podaj nowe ;) Quote
Ellig Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Wyróżniłam Milce na kolejny miesiąc ogloszenie, wtawilam tez najnowsze zdjęcia i trzymam kciuki! Quote
mestudio Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Wyróżniłam Milce na kolejny miesiąc ogloszenie, wtawilam tez najnowsze zdjęcia i trzymam kciuki! Bardzo dziękujemy! :-) Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Mam nadzieję, że nowy rok przyniesie dla Miluchny dobry, kochający domek :) Quote
mestudio Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Nowy Rok musi przynieść same dobre rzeczy - czyli domki dla wielu psiaków :-). 1 Quote
Gusiaczek Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Witaj jeszcze świątecznie, Miluchno Kochana Quote
mestudio Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Miluchna grzecznie czeka na domek, wznowiłam ogłoszenia pannie bo się pokończyły. Quote
Murka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 W tym miesiącu robiliśmy odrobaczenie psiaków, dla Milki to był koszt 10 zł. W październiku natomiast był podany Fiprex - 6 zł (pisałam o tym na wątku, ale chyba umknęło). Czyli razem 16 zł jest dodatkowych kosztów. U Milki nadal grobowa cisza... mam nadzieję, że po Nowym Roku się coś ruszy. Quote
mestudio Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 W tym miesiącu robiliśmy odrobaczenie psiaków, dla Milki to był koszt 10 zł. W październiku natomiast był podany Fiprex - 6 zł (pisałam o tym na wątku, ale chyba umknęło). Czyli razem 16 zł jest dodatkowych kosztów. U Milki nadal grobowa cisza... mam nadzieję, że po Nowym Roku się coś ruszy. Oj, Kasia pisz wcześniej o takich pominięciach. Bardzo przepraszam. Jutro zrobię przelew z uzupełnieniem. U nas też cisza - wznowiłam ogłoszenia, wejść mnóstwo i pobrań telefonu kilka, ale trzeba czekać na koniec imprez świątecznych - może coś się ruszy. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Quote
Xibalba Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zaglądam do suni :) niestety okres świąteczny to ciężki okres dla adopcji, wiele osób narzeka. O mojego Frodo też nikt nie pyta, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku wszystko się odmieni na lepsze i zarówno Milka jak i Frodo znajdą domki. Quote
mestudio Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Zaglądam do suni :) niestety okres świąteczny to ciężki okres dla adopcji, wiele osób narzeka. O mojego Frodo też nikt nie pyta, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku wszystko się odmieni na lepsze i zarówno Milka jak i Frodo znajdą domki. Muszą znaleźć domki, koniecznie :-). Quote
Recommended Posts