Gusiaczek Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Murko, mam prywatne pytanie o ... Twój nick zainspirowała Cię piosenka? czy może szlachetna postać Marii Kozickiej ? ot, tak mi dzisiaj od rana się murkuje :) Quote
Murka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Hehe, nie, to całkiem inna historia :) Kiedy zakładałam konto na dogo (wieki temu to było...) miałam świeżo adoptowaną ze schroniska kotkę, którą mój tata nazwał Murka. Miałam wtedy też sunię Niki, ale ten nick był już zajęty, więc zarejestrowałam się jako Murka :) Koteczka Murka nadal żyje u moich rodziców, ma teraz ok. 17 lat. Quote
Gusiaczek Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Hehe, nie, to całkiem inna historia :) Kiedy zakładałam konto na dogo (wieki temu to było...) miałam świeżo adoptowaną ze schroniska kotkę, którą mój tata nazwał Murka. Miałam wtedy też sunię Niki, ale ten nick był już zajęty, więc zarejestrowałam się jako Murka :) Koteczka Murka nadal żyje u moich rodziców, ma teraz ok. 17 lat. A! to już wiem ;) lata pokazują, że żywotne z Was dziewczyny Pozdrawiam i wielu, wielu lat w zdrowiu życzę :) Quote
Xibalba Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Dobry wieczór :) Trzymam kciuki, oby wiosna przyniosła Milce domek :) Quote
Mattilu Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Miluchna, stala dotarla? Gusiaczku, jw jakiej piosence jest mowa o Murce? Quote
mestudio Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Mattilu, potem sprawdzę konto psiaków i wpiszę do rozliczenia bo skoro wysłane to na 100% dotarło :) i bardzo dziękujemy. Quote
Ellig Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Witam sie tylko na chwilkę, niestety.... Wyróżniłam Milce ogłoszenie na kolejny miesiąc. Quote
mestudio Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Witam sie tylko na chwilkę, niestety.... Wyróżniłam Milce ogłoszenie na kolejny miesiąc. Elu, bardzo dziękujemy! :rolleyes: Mattilu, pieniążki dla Panny i bandy dotarły, zaraz uzupełniam rozliczenia. Jeszcze raz dziękujemy pięknie. Quote
Gusiaczek Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Gusiaczku, jw jakiej piosence jest mowa o Murce? https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SOKIchF-l3w :) wychowałam się muzycznie m.in. na "Murce" uwielbiam Aloszę https://www.youtube.com/watch?v=KRj0d-PoQ_Y&feature=player_detailpage Przepraszam, za bywanie, nie bycie na dogo - ten tydzień przespałam gojąc rany Quote
mestudio Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Wieczorkiem się witamy, ale cisza - nikt nie dzwoni. Quote
Gusiaczek Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Wieczorkiem się witamy, ale cisza - nikt nie dzwoni. Szkoda, ale może wydłużający się czas oczekiwania jednak dobrze wróży ? Quote
Ellig Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Dostałam zapytanie z ogłoszenia , ile kg waży Milka? Quote
Gusiaczek Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Grasuję na wątku Murki (z ogromną przyjemnością i nie po raz pierwszy) i właśnie dotarłam do zdjęć Milki, a oto jedno z nich :) Quote
Gusiaczek Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Zaglądam Miluchna i muszę jakąsik kawę sobie zapodać, bo padam na kinola ... Dobrej nocki Grubasko ;) Quote
Mattilu Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Gusiak, kawa wieczorem? Lepiej herbatka ziolowa i lulu ;) Quote
mestudio Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Śliczna Milunia, a telefony milczą nie tylko u Milki - już marzec jutro... Quote
Xibalba Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Śliczna Milunia, a telefony milczą nie tylko u Milki - już marzec jutro... Niestety, to fakt, nie tylko u Milki, ale to daje nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny, karty się odwrócą i ten właściwy domek odnajdzie Milkę. Trzymam kciuki :) Quote
Gusiaczek Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Witaj Miluchna, w marcu, jak w garncu .............. Quote
Recommended Posts