Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 O, drugi pies mógłby też się sprawdzić, o ile sam nie ma lęku ;) Trzymam kciuki za Pana i za Milkę. Quote
mestudio Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Z tym drugim psem to nie do końca może pomóc. My próbowaliśmy różne kombinacje z Panną Fąfel - zostawała z różnym towarzystwem i nic nie pomagało, z Lady jest to samo, Pola i Beti jak są dłużej same to też cudują, nawet jak wiedzą, że ja jestem za drzwiami, w kojcu zniszczyły już całkowicie dach budy, a to i pracy wymaga i materiałów aby zrobić nowy. Ale najgorszy jest brak czasu i pogoda teraz. No ale najgorsze to są egzemplarze, które się niczego nie krępują i niszczą co się da nawet jak człowiek jest w domu. Quote
Murka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Z Milką tyle dobrego, że jak nie jest sama to jest grzeczna. Z drugim psem to wiem, że nie ma gwarancji, ale u nas pięknie szalała z psami i przydałoby się jej jakieś towarzystwo do psich szaleństw, to może by nie miała czasu myśleć o głupotach. W Zamościu miała towarzystwo psa i niszczyła mimo to, ale z tego co pamiętam to był jakiś starszy spokojny piesek. Co ciekawe u nas jak była w boksie wewnętrznym i na początku w domu, to wciąż coś majstrowała, wyciągała koce, rozgryzała je, ogryzała naroża budki, brudziła na dachu budy itd. Jak przenieśliśmy ją do boksu zewnętrznego do dużego psa, to wszystkie te zachowania prysnęły, suńka wszystko widziała co się dzieje, miała towarzystwo, wyszalały się na wybiegu i wszystko było ok. Pan nie dzwoni to chyba nie zmalowała dzisiaj nic strasznego... Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Brak wieści to dobre wieści, jak mawiamy wśród malamuciarzy :) Quote
Murka Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Pan nie dzwonił, więc wygląda na to, że da się z Milką wytrzymać :) 1 Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 a ja, uparciuch, zdejmę banerek Miluchny po wiadomości od Pana ;) Quote
Mattilu Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 a ja, uparciuch, zdejmę banerek Miluchny po wiadomości od Pana ;) ale to fajny upór jest :) Quote
mestudio Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Ech te malujące psy z wyobraźnią. Oby było wszystko w miarę. Mattilu miła przysłałaś dla Milki 50 zł - może czas zlikwidować to polecenie przelewu? A może gdzieś przesłać w Twoim imieniu te pieniążki? U Miluchny i tak pozostanie nadwyżka jeśli ostanie się w nowym domku? Quote
Mattilu Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 A mi się wydawało, że ona ma jeszcze jakiś dług u Murki i dopiero od listopada mam szukać nowego potrzebowskiego. Sprawdź mestudio, czy na pewno Milce się te pieniądze nie przydadzą. Quote
Murka Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Za transport do DS doszła wpłata, jeszcze 8 zł za Fiprex :) Quote
mestudio Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Milka ma duży zapas, za Fiprex nie doczytałam, zaraz prześlę. Jest naprawdę spora suma na koncie Miluchny więc Mattilu może daj namiary na jakąś bidę to te 50 zł podeślę. A całość będę jeszcze raz podsumowywała żeby nic nie umknęło - sprawdzę z kontem psim wszystkie wpłaty w weekend. Quote
Mattilu Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Mestudio, to prześlij te pieniądze proszę Kasi Kejciu na jej tymczaskę Pepsi. Kejciu i Ziutka mają spore stado pod swoją opieką, na pewno im się przyda. Tu jest wątek Pepsi: http://www.dogomania.com/forum/topic/148510-pepsi-okruszek-z-chrcynna-w-bdt-u-kejciu-dzikusek-w-trakcie-oswajania/page-15 Quote
Gusiaczek Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Mam nadzieję, że krezuska Miluchna sprawia się dobrze i swym idealnym usposobieniem skradła Panu serce na zawsze dając nam szansę, by pozostałym majątkiem obdzielić kolejne potrzebowskie Ogonki .... w ogóle ciekawość mnie zżera, jak też się ogarnęli, jak sobie radzą, że o chociaż jednym zdjęciu nie wspomnę ... ;) Quote
mestudio Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Witam serdecznie, bardzo proszę Darczyńców wspomagających Milkę o wskazanie mi gdzie mam przelać pieniądze, które pozostały na koncie - 320 zł. Quote
Gusiaczek Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Witam serdecznie, bardzo proszę Darczyńców wspomagających Milkę o wskazanie mi gdzie mam przelać pieniądze, które pozostały na koncie - 320 zł. Poczekajmy jeszcze chwilkę ;) Jeśli chodzi o mój skromny wkład proszę o przelanie (za chwilkę) na konto Bandy Pozdrawiam :) Quote
mestudio Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Witam serdecznie, bardzo dziękujemy za decyzję :). Jeszcze poczekajmy trochę, może do końca roku chociaż. Pieniążki Farcika też czekały aż było 100% pewności, że trafił bdb i dopiero wtedy załataliśmy nimi finansową dziurę. Także minimum do końca roku czekamy na dobre zakończenie sprawy Miluchny. 1 Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Mam nadzieję, że u Miluchny wszystko OK Quote
Mattilu Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Mam nadzieję, że u Miluchny wszystko OK Ja tez! Quote
Gusiaczek Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Zdjęłam banerek Miluchny z wiarą, że jest szczęśliwa i kochana :) Quote
Recommended Posts