Gusiaczek Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zaglądam do Dziewczynki Zleciłam nadwornemu księgowemu, by przelał do Ellig pieniążek na wznowienie wyróżnienia Elu kochana, bardzo prosimy :) Quote
Ellig Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zaglądam do Dziewczynki Zleciłam nadwornemu księgowemu, by przelał do Ellig pieniążek na wznowienie wyróżnienia Elu kochana, bardzo prosimy :) Gusiaczku, bardzo dziekuję, wyroznienie kończy się 18 stycznia, dlatego wznowienie będzie mozliwe 19 stycznia co oczywiscie zrobię. Dziekuję za wplatę , mysle tylko co napisac w ogloszeniu? Do jakiego domku powinna trafic Milka? Quote
Gusiaczek Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Gusiaczku, bardzo dziekuję, wyroznienie kończy się 18 stycznia, dlatego wznowienie będzie mozliwe 19 stycznia co oczywiscie zrobię. Dziekuję za wplatę , mysle tylko co napisac w ogloszeniu? Do jakiego domku powinna trafic Milka? Oj, Murka daj znać kochana Quote
Murka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Trudno opisać wymagania dotyczące domu. Najlepiej opisać Milkę i niech ktoś sam decyduje, czy to pies dla niego i czy sobie poradzi z ew. problemami. Milka na pewno nie nadaje się do zamieszkania na stałe w budzie, w boksie czy w ogrodzie, bo jest zmarźluchem. Także jeśli dom z ogrodem to z wstępem do domu. Milka sprawdzi się jako pies rodzinny, przyjaciel i obrońca domu. Jest czujnym stróżem. Uwielbia się bawić, ma dużo energii, na pewno dogada się z dziećmi (minimum wiek szkolny), może zamieszkać z innymi zwierzętami. W domu jest grzeczna, zachowuje czystość. Nie lubi jedynie zostawać sama - wówczas niszczy. Quote
mestudio Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Pięknie dziękujemy za wpłaty dla Miluchny Gusiaczkowi i Mattilu, lecę zapisać w rozliczeniu :-). Quote
Gusiaczek Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Super, pusta micha nie grozi :) Dobrego dnia dla wszystkich Quote
mestudio Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Dalej okropna cisza ogłoszeniowa :-(. Quote
Ellig Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Trudno opisać wymagania dotyczące domu. Najlepiej opisać Milkę i niech ktoś sam decyduje, czy to pies dla niego i czy sobie poradzi z ew. problemami. Milka na pewno nie nadaje się do zamieszkania na stałe w budzie, w boksie czy w ogrodzie, bo jest zmarźluchem. Także jeśli dom z ogrodem to z wstępem do domu. Milka sprawdzi się jako pies rodzinny, przyjaciel i obrońca domu. Jest czujnym stróżem. Uwielbia się bawić, ma dużo energii, na pewno dogada się z dziećmi (minimum wiek szkolny), może zamieszkać z innymi zwierzętami. W domu jest grzeczna, zachowuje czystość. Nie lubi jedynie zostawać sama - wówczas niszczy. Murka, dziekuję. Ogloszenie znowu wyróżnione. Quote
mestudio Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Murka, dziekuję. Ogloszenie znowu wyróżnione. Dziękujemy za ogłoszenia i za odwiedziny. Dziękuję, że zaglądacie do Milki Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 W końcu ktoś się zgłosi. TEN KTOŚ :) Quote
Mattilu Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 W końcu ktoś się zgłosi. TEN KTOŚ :) Taaa jest. czekamy. Quote
Gusiaczek Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Miluchna, ale miałam wejrzenie! : wyszłam z wczorajszego dyżuru i słyszę szczekanie zatem się rozglądam ... i co? ano widzę w oknie domku ujadającą mordeczkę, która jest Twoim klonem !!! Identyczna!!! Wbiło mnie w podłoże, nie mogłam się napatrzeć. Poryczałam się i Siwy mnie wtedy zgarnął Zatem czekam cierpliwie, byś i Ty mogła , na takie babsztyle jak ja, ujadać do upojenia z okienka w swoim na zawsze Domeczku :) Quote
mestudio Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Pozostało nam czekanie. W tej chwili cisza wszędzie. Chyba są jakieś ferie to i głowy do psów ludzie nie mają. Lansują się na FB w basenach, na nartach i innych takich co by znajomi wiedzieli jak im bogato. My odwiedziliśmy sobie Wieliczkę tydzień temu, ale tak spontanicznie. Quote
Murka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 U nas też cisza w adopcjach... a ferie mamy dopiero za tydzień. W dodatku pogoda kiepska, wciąż deszcz lub mżawka i nawet fotek nie można zrobić. Quote
Murka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 W końcu przestało padać, więc Milka pozdrawia :) Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Murko, ależ niespodzianka :) Musi w końcu Miluchnę ktoś wypatrzeć - ona śliczna jest :) Quote
Recommended Posts