Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Dziewczynki

Zleciłam nadwornemu księgowemu, by przelał do Ellig pieniążek na wznowienie wyróżnienia

Elu kochana, bardzo prosimy :)

Gusiaczku, bardzo dziekuję, wyroznienie kończy się 18 stycznia, dlatego wznowienie będzie mozliwe 19 stycznia co oczywiscie zrobię. Dziekuję za wplatę , mysle tylko co napisac w ogloszeniu? Do jakiego domku powinna trafic Milka?

Posted

Gusiaczku, bardzo dziekuję, wyroznienie kończy się 18 stycznia, dlatego wznowienie będzie mozliwe 19 stycznia co oczywiscie zrobię. Dziekuję za wplatę , mysle tylko co napisac w ogloszeniu? Do jakiego domku powinna trafic Milka?

Oj, Murka daj znać kochana

Posted

Trudno opisać wymagania dotyczące domu. Najlepiej opisać Milkę i niech ktoś sam decyduje, czy to pies dla niego i czy sobie poradzi z ew. problemami.

Milka na pewno nie nadaje się do zamieszkania na stałe w budzie, w boksie czy w ogrodzie, bo jest zmarźluchem. Także jeśli dom z ogrodem to z wstępem do domu. 

Milka sprawdzi się jako pies rodzinny, przyjaciel i obrońca domu. Jest czujnym stróżem.

Uwielbia się bawić, ma dużo energii, na pewno dogada się z dziećmi (minimum wiek szkolny), może zamieszkać z innymi zwierzętami. W domu jest grzeczna, zachowuje czystość. Nie lubi jedynie zostawać sama - wówczas niszczy.

Posted

Trudno opisać wymagania dotyczące domu. Najlepiej opisać Milkę i niech ktoś sam decyduje, czy to pies dla niego i czy sobie poradzi z ew. problemami.

Milka na pewno nie nadaje się do zamieszkania na stałe w budzie, w boksie czy w ogrodzie, bo jest zmarźluchem. Także jeśli dom z ogrodem to z wstępem do domu. 

Milka sprawdzi się jako pies rodzinny, przyjaciel i obrońca domu. Jest czujnym stróżem.

Uwielbia się bawić, ma dużo energii, na pewno dogada się z dziećmi (minimum wiek szkolny), może zamieszkać z innymi zwierzętami. W domu jest grzeczna, zachowuje czystość. Nie lubi jedynie zostawać sama - wówczas niszczy.

Murka, dziekuję.
Ogloszenie znowu wyróżnione.

Posted

Miluchna, ale miałam wejrzenie! : wyszłam z wczorajszego dyżuru i słyszę szczekanie

zatem się rozglądam ...  i co? ano widzę w oknie domku ujadającą mordeczkę,

która jest Twoim klonem !!! Identyczna!!!

Wbiło mnie w podłoże, nie mogłam się napatrzeć. Poryczałam się i Siwy mnie wtedy zgarnął

Zatem czekam cierpliwie, byś i Ty mogła , na takie babsztyle jak ja, ujadać do upojenia

z okienka w swoim na zawsze Domeczku :)

Posted

Pozostało nam czekanie. W tej chwili cisza wszędzie. Chyba są jakieś ferie to i głowy do psów ludzie nie mają. Lansują się na FB w basenach, na nartach i innych takich co by znajomi wiedzieli jak im bogato.

My odwiedziliśmy sobie Wieliczkę tydzień temu, ale tak spontanicznie.