Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy na OLX wyróżnienie nadal w atrakcyjnej cenie 6.00 zł?

Tak, tylko ja dziś nie daję rady z internetem - nie otwiera mi wielu stron i muli się okropnie, żadne sztuczki nie pomagają chwilowo więc muszę poczekać aż przejdzie. Nie wiem czy Milka ma jeszcze wyróżnione moje ogłoszenie, zaglądałam tam dwa dni temu, a nie pamiętam.

Mamy wpłatę 50 zł od Mattilu - pięknie dziękujemy. Dopiszę jak tylko uda mi się wejść w edytowanie posta. Niestety z tym też mój internet ma ogromny problem dziś.

Posted

Tak, tylko ja dziś nie daję rady z internetem - nie otwiera mi wielu stron i muli się okropnie, żadne sztuczki nie pomagają chwilowo więc muszę poczekać aż przejdzie. Nie wiem czy Milka ma jeszcze wyróżnione moje ogłoszenie, zaglądałam tam dwa dni temu, a nie pamiętam.

Mamy wpłatę 50 zł od Mattilu - pięknie dziękujemy. Dopiszę jak tylko uda mi się wejść w edytowanie posta. Niestety z tym też mój internet ma ogromny problem dziś.

Wiem, że do jutra Mila ma wyróżnione ogłoszenie, rozmawiałam z Ellig  wznowi wyróżnienie na kolejny miesiąc.

Milka ma ok. 700 wejść i 4 pobrania tel., bądźmy dobrej myśli

Posted

Wiem, że do jutra Mila ma wyróżnione ogłoszenie, rozmawiałam z Ellig  wznowi wyróżnienie na kolejny miesiąc.

Milka ma ok. 700 wejść i 4 pobrania tel., bądźmy dobrej myśli

Dokladnie tak zrobię jak napisała Gusia, ogloszenie jest z danymi Murki.

Posted

Dokladnie tak zrobię jak napisała Gusia, ogloszenie jest z danymi Murki.

Wyróżniłam ogloszenie Miluni na kolejny miesiąc , do 18 listopada.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Murką i wiem, że Milka mieszka w domu na salonach, trafiło się jej naprawdę, a mi też bo nie muszę się zamartwiać kolejnym psiakiem w hotelu :-). Żeby jeszcze ktoś zadzwonił w sprawie tej pannicy, a tu tak strasznie cicho z ogłoszeń.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Murką i wiem, że Milka mieszka w domu na salonach, trafiło się jej naprawdę, a mi też bo nie muszę się zamartwiać kolejnym psiakiem w hotelu :smile:. Żeby jeszcze ktoś zadzwonił w sprawie tej pannicy, a tu tak strasznie cicho z ogłoszeń.

Murko  :Rose:

nie opuszcza mnie wiara, że i Miluchna doczeka swojego miejsca na ziemi otoczona miłością

Posted

Takie tam salony, ale fakt jest taki, że suńka jest w domu i jest grzeczna bardzo :) A jaka zadowolona :)

ów salon, to nic innego, jak Wasze Serce, a że przy "okazji" w domu, to insza inszość ;)