Ziutka Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Z ogłoszeń u mnie cisza niestety. To podeślij Milkę, ogłosi się drugi raz ;) Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Czy na OLX wyróżnienie nadal w atrakcyjnej cenie 6.00 zł? Quote
mestudio Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Czy na OLX wyróżnienie nadal w atrakcyjnej cenie 6.00 zł? Tak, tylko ja dziś nie daję rady z internetem - nie otwiera mi wielu stron i muli się okropnie, żadne sztuczki nie pomagają chwilowo więc muszę poczekać aż przejdzie. Nie wiem czy Milka ma jeszcze wyróżnione moje ogłoszenie, zaglądałam tam dwa dni temu, a nie pamiętam. Mamy wpłatę 50 zł od Mattilu - pięknie dziękujemy. Dopiszę jak tylko uda mi się wejść w edytowanie posta. Niestety z tym też mój internet ma ogromny problem dziś. Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Tak, tylko ja dziś nie daję rady z internetem - nie otwiera mi wielu stron i muli się okropnie, żadne sztuczki nie pomagają chwilowo więc muszę poczekać aż przejdzie. Nie wiem czy Milka ma jeszcze wyróżnione moje ogłoszenie, zaglądałam tam dwa dni temu, a nie pamiętam. Mamy wpłatę 50 zł od Mattilu - pięknie dziękujemy. Dopiszę jak tylko uda mi się wejść w edytowanie posta. Niestety z tym też mój internet ma ogromny problem dziś. Wiem, że do jutra Mila ma wyróżnione ogłoszenie, rozmawiałam z Ellig wznowi wyróżnienie na kolejny miesiąc. Milka ma ok. 700 wejść i 4 pobrania tel., bądźmy dobrej myśli Quote
Ellig Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Wiem, że do jutra Mila ma wyróżnione ogłoszenie, rozmawiałam z Ellig wznowi wyróżnienie na kolejny miesiąc. Milka ma ok. 700 wejść i 4 pobrania tel., bądźmy dobrej myśli Dokladnie tak zrobię jak napisała Gusia, ogloszenie jest z danymi Murki. Quote
Mattilu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ciesze sie, ze moge choc troche wspomoc Milke Quote
Ellig Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Dokladnie tak zrobię jak napisała Gusia, ogloszenie jest z danymi Murki. Wyróżniłam ogloszenie Miluni na kolejny miesiąc , do 18 listopada. Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Dziękuję Elu :) Jutro Siwy zrobi przelew Quote
Ellig Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Dziękuję Elu :) Jutro Siwy zrobi przelew Gusia, nie ma takiej potrzeby, niech to bedzie ode mnie proszę :) Quote
Gusiaczek Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Gusia, nie ma takiej potrzeby, niech to bedzie ode mnie proszę :) Elu, chyba już wysłał :) Quote
Mattilu Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Mila, nie zginiesz, patrz ile ciotek się o Ciebie troszczy - każda po troszeczku... Quote
Gusiaczek Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Cześć Miluchna :) Buziaki wieczorne zostawiam Quote
mestudio Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Dziękujemy pięknie za ogłoszenia Miluchny i za zaglądanie do niej :loveu: Quote
mestudio Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Rozmawiałam wczoraj z Murką i wiem, że Milka mieszka w domu na salonach, trafiło się jej naprawdę, a mi też bo nie muszę się zamartwiać kolejnym psiakiem w hotelu :-). Żeby jeszcze ktoś zadzwonił w sprawie tej pannicy, a tu tak strasznie cicho z ogłoszeń. Quote
Gusiaczek Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Rozmawiałam wczoraj z Murką i wiem, że Milka mieszka w domu na salonach, trafiło się jej naprawdę, a mi też bo nie muszę się zamartwiać kolejnym psiakiem w hotelu :smile:. Żeby jeszcze ktoś zadzwonił w sprawie tej pannicy, a tu tak strasznie cicho z ogłoszeń. Murko :Rose: nie opuszcza mnie wiara, że i Miluchna doczeka swojego miejsca na ziemi otoczona miłością Quote
Murka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Takie tam salony, ale fakt jest taki, że suńka jest w domu i jest grzeczna bardzo :) A jaka zadowolona :) Quote
Gusiaczek Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Takie tam salony, ale fakt jest taki, że suńka jest w domu i jest grzeczna bardzo :) A jaka zadowolona :) ów salon, to nic innego, jak Wasze Serce, a że przy "okazji" w domu, to insza inszość ;) Quote
Ellig Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Witaj Miluchna! :) Murka, dziekujemy :) Doszla wplata od Gusiaczka, 6 zl za wyróznienie ogloszenia Milki. Quote
Mattilu Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 cieszę się, że Milka w ciepłym domku i grzeczna bardzo. Domku! gdzie jesteś? Quote
Murka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Mam parę fotek :) Farcikowi przyniosły szczęście fotki z zabawy piłeczką to może i Milce się uda... Quote
Recommended Posts