Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agat21']Biedna szczerbułka z Loni.
Ale najważniejsze, że już po zabiegu i wszystko ok.[/QUOTE]

Szczerbulka radzi sobie dzielnie!
Spotkałyśmy właśnie na spacerku przecudnej urody kota. Dorosły, wielki tygrys...I przyszedł do mnie na pieszczoty. Jak Lońka go zobaczyła, zjeżyła się i dawaj z warkotem...i straszy tą resztką zębów. choć on większy od niej..
Kot na szczęście ma domek - mieszkanie na takim niziutkim parterze, więc często siedzi na oknie lub na trawniku - piszę, żeby Ciocie się nie martwiły, że kolejną bidę wynalazłam. Choć kocich bid w tej dzielnicy nie brakuje...

Posted

[quote name='agat21']Głaski dla dzielnej szczerbułki i dzielnego kota zatem, który na szczęście ma domek :)[/QUOTE]

Dziękujęmy!!!:lol::multi: Pozdrawiamy!!!:lol:

Posted

Cieszę się bardzo, ze u Lonieczki wszystko dobrze, pewnie nawet nie zauważyła, że ma mniej zabków, chociaż kto to wie:) Moja Pomidorcia przed znoszeniem jej na spacerek długo się dziś w lustrze sobie przyglądała. I nawet swój uśmiech oceniała, Pozdrawiamy serdecznie i z wieloma całusami dla Ciebie i przytulaneczki:calus::calus::calus:

Posted

[quote name='AgaG']Cieszę się bardzo, ze u Lonieczki wszystko dobrze, pewnie nawet nie zauważyła, że ma mniej zabków, chociaż kto to wie:) Moja Pomidorcia przed znoszeniem jej na spacerek długo się dziś w lustrze sobie przyglądała. I nawet swój uśmiech oceniała, Pozdrawiamy serdecznie i z wieloma całusami dla Ciebie i przytulaneczki:calus::calus::calus:[/QUOTE]

Ważne, że nic już nie boli, gryźć można całą paszczą :lol: i na szczęście trochę ich jeszcze zostało...
Pomidorcia maleńka jest cudna!:loveu: Pamiętam fotkę Twojej gromadki na kanapie i pytanie, który psiak wygląda na najbardziej szczęśliwego (jakoś tak...) - już wtedy się w niej zakochałam :multi:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Caluski dla laluni :buzi: :buzi:
Figuniu jak znosicie te str upaly ....
sciskam :iloveyou:[/QUOTE]

My też Ciocię całujemy!:buzi: i pozdrawiamy :bye::calus:

Upały - w mieście to jest męka, wiadomo, ciężko jest...ale to już " z górki" , niebawem znowu będziemy tęsknić za słonkiem i ciepełkiem...

Posted

[SIZE=3]Kochani bardzo przepraszam ale upały mnie wykończyły. Pracuję teraz na noce wiec w tygodniu nie mam czasu i dwa dni byłam w hoteliku bo mamy nowych podopiecznych, trzeba było poznać, foty zrobić i ustalić plan działania. Wróciłam wykończona. A ja jestem taki Prezes który uważa za stosowne znać swoije jamniki i bywać w hotelikach a nie po roku jak coś pęknie wylewać łzy. [B]Poniżej SKARPETA LONI
[/B]
[B]no i z tego co uslyszłąm brakuje jej legowiska. Poproszę dane do wysyłki i Loni dostanie od Fundacji SOS dla Jamnikó legowisko bez obciążania jej skromnego subkonta.[/B][/SIZE]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]:loveu:
[/TD]
[TD][B]ANETA Z.
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]120,00
[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][B]ANETA i PRZEMYSŁAW J.
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]30,00
[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][B]PAULINA T.
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]20,00
[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][B]ELŻBIETA W.
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]58,00
[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][B]MAŁGORZATA K.
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]20,00
[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][B]RAZEM
[/B][/TD]
[TD="align: right"][B]248,00
[/B][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Figunia']Ważne, że nic już nie boli, gryźć można całą paszczą :lol: i na szczęście trochę ich jeszcze zostało...
[B]Pomidorcia maleńka jest cudna!:loveu: Pamiętam fotkę Twojej gromadki na kanapie [/B]i pytanie, który psiak wygląda na najbardziej szczęśliwego (jakoś tak...) - [B]już wtedy się w niej zakochałam :multi:[/B][/QUOTE]
No cudeńko z niej, nie można się nie zakochać. :) I te maniery.. brak słów, by zachwyt wyrazić. Malutkie sunieczki takie właśnie bywają. Pomidorcia pewnie by się chętnie zaprzyjaźniła z Lolunią.

Posted

Kochani! Zapraszam zaglądnijcie na bazar w podpisie :[B] powstało już z tuzin wspaniałych wierszy naszych dogomaniaków [/B]- warto poczytać (czytanie nic nie kosztuje ;) )!!

Posted (edited)

[quote name='Isadora7'][SIZE=3]Kochani bardzo przepraszam ale upały mnie wykończyły. Pracuję teraz na noce wiec w tygodniu nie mam czasu i dwa dni byłam w hoteliku bo mamy nowych podopiecznych, trzeba było poznać, foty zrobić i ustalić plan działania. Wróciłam wykończona. A ja jestem taki Prezes który uważa za stosowne znać swoije jamniki i bywać w hotelikach a nie po roku jak coś pęknie wylewać łzy. [B]Poniżej SKARPETA LONI
[/B]
[B]no i z tego co uslyszłąm brakuje jej legowiska. Poproszę dane do wysyłki i Loni dostanie od Fundacji SOS dla Jamnikó legowisko bez obciążania jej skromnego subkonta.[/B][/SIZE]

Dziękujemy za podanie stanu Loninej Skarpety.
Nieźle, jak na tak małego szkraba...
Jeszcze dojdzie wpłata Cioci Marudy666 - 85zł :multi:
Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim Osobom wspierającym Lonię :loveu:

Dziękuję także za legowisko dla jamnisi!!!!:multi: Zaraz wyślę swoje dane, na PW...:lol:

Edited by Figunia
Posted

[quote name='AgaG']No cudeńko z niej, nie można się nie zakochać. :) I te maniery.. brak słów, by zachwyt wyrazić. Malutkie sunieczki takie właśnie bywają. Pomidorcia pewnie by się chętnie zaprzyjaźniła z Lolunią.[/QUOTE]

Aga, masz przekochane psiaczki. Każdy w innym typie, ale wszystkie niezwykłe i jedyne...No i masz też bardzo pojemne serduszko...dla każdego jest w nim miejsce i wystarczająca ilość miłości, troski, zachwytu...:lol:

Posted

jeszcze co do finansów, chciałam przypomnieć że nie nie wzięłam od fundacji deklarowanego 100zł na transport tylko przekazałam na leczenie ;)

Posted

[quote name='ana666']jeszcze co do finansów, chciałam przypomnieć że nie nie wzięłam od fundacji deklarowanego 100zł na transport tylko przekazałam na leczenie ;)[/QUOTE]
Tu są chyba też pieniążki z moich dwóch bazarków, które miałaś wpłacić?:)
Bo zgłupiałam :oops:

Posted

[quote name='ana666']kochana b-b wplata do Anety Z to ode mnie, z dwóch Twoich bazarków(coś koło 103zł)plus 15,30zł z mojego i zaokrągliłam do pełnej kwoty:)[/QUOTE]
Przepraszam:oops:...Nie pamiętałam ,że Aneta Z to Ty a i kwoty mi nie pasowały:roll:

Posted

przywiozłam właśnie pluszaka od babci, w którym Maciek podczas zasypiania wydłubał dziurkę w brzuchu. wzięłam z przeznaczeniem dla psów, mogę podarować ją Lońci szczerbolci.

Posted

Witam się cieplutko po urlopie[IMG]http://www.ofon.net/images/smilies/a015.gif[/IMG]
nadrobię zaległości bo tym razem nie miałam dostępu do netu i jeszcze do tego padł mi telefon( chyba system operacyjny) nie miałam dostępu do numerów telefonów a tak sobie obiecałam że będę dzwonić, pytać, serdeczności słać:iloveyou: ale myślami byłam z Wami!... każdego dnia;)

Posted

[quote name='anica']Witam się cieplutko po urlopie[IMG]http://www.ofon.net/images/smilies/a015.gif[/IMG]
nadrobię zaległości bo tym razem nie miałam dostępu do netu i jeszcze do tego padł mi telefon( chyba system operacyjny) nie miałam dostępu do numerów telefonów a tak sobie obiecałam że będę dzwonić, pytać, serdeczności słać:iloveyou: ale myślami byłam z Wami!... każdego dnia;)[/QUOTE]to zapraszam Cię na rymowankowy bazar :) Tyle pięknych wierszy juz powstało, ze warto poczytać , a 50% zebranych pieniędzy dla Loni będzie

Posted

[quote name='irysek']przywiozłam właśnie pluszaka od babci, w którym Maciek podczas zasypiania wydłubał dziurkę w brzuchu. wzięłam z przeznaczeniem dla psów, mogę podarować ją Lońci szczerbolci.[/QUOTE]

Podejrzewam, że ta dziurka będzie w sam raz pasowała do kiełka Loninego...:lol:

Ofiarodawczyniom dziękujemy serdecznie, a czy Maciuś sie zgodził???:razz:

Posted

[quote name='anica']Witam się cieplutko po urlopie[IMG]http://www.ofon.net/images/smilies/a015.gif[/IMG]
nadrobię zaległości bo tym razem nie miałam dostępu do netu i jeszcze do tego padł mi telefon( chyba system operacyjny) nie miałam dostępu do numerów telefonów a tak sobie obiecałam że będę dzwonić, pytać, serdeczności słać:iloveyou: ale myślami byłam z Wami!... każdego dnia;)[/QUOTE]

Witamy Cię Aniu serdecznie i z radością, choć powrót z urlopu to sprawa smutna nieco...
Bardzo dobrze, że mogłaś odpocząć także i od spraw dogomaniackich...mam nadzieję, że wypoczynek był udany pod każdym względem i tylko za krótki....

Posted

[quote name='Nikaragua']to zapraszam Cię na rymowankowy bazar :) Tyle pięknych wierszy juz powstało, ze warto poczytać , a 50% zebranych pieniędzy dla Loni będzie[/QUOTE]... Pięknie dziękuję za zaproszenie, jasne że będę :loveu: skorzystam jutro, dzisiaj jeszcze próbuję ratować dane z telefonu:roll:

[quote name='Figunia']Witamy Cię Aniu serdecznie i z radością, choć powrót z urlopu to sprawa smutna nieco...
Bardzo dobrze, że mogłaś odpocząć także i od spraw dogomaniackich...mam nadzieję, że wypoczynek był udany pod każdym względem i tylko za krótki....[/QUOTE]... O to,to!....Figuniu, trafniej nie można było:p