Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Ooooo, calkiem nowa Mazowszanka:evil_lol:[/QUOTE]

Aż sprawdziłam odruchowo, czy nadal 13, czy już 113 :diabloti:

Ciekawe, co u Karusi - Kropusi...

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos'][B]Aż sprawdziłam odruchowo, czy nadal 13, czy już 113[/B] :diabloti:

Ciekawe, co u Karusi - Kropusi...[/QUOTE]

Nie śmioejcie się, bo ja za każdym razem logując sie przeżywam stres :shake:
Dziś udało zalogować się dopiero za czwartym razem.

A za Karusię w nowym domu trzymam kciuki :)

Posted

Dorwałam Internet, nie mogłam wytrzymać... Jakieś nowe wieści? Muszka skradła już wszystkie serca? Postaram się dopytać jeszcze wieczorem Mamę, może ma jakieś nieoficjalne przecieki...

Posted

[quote name='kcd']Dorwałam Internet, nie mogłam wytrzymać... Jakieś nowe wieści? Muszka skradła już wszystkie serca? Postaram się dopytać jeszcze wieczorem Mamę, może ma jakieś nieoficjalne przecieki...[/QUOTE]

Pytaj, pytaj, bo tu wszystkie czekamy...

Posted

U Muszki wszystko dobrze. Jest podobno bardzo grzeczna i nie sprawia problemów. Mąż Pani też sunię już zaakceptował. Czekamy na wieści z pierwszej ręki- mam nadzieję, że Pani sama do nas zajrzy i coś napisze :)

Posted

Muszko, malizno kochana - wieczorne buziaki dla Ciebie oraz serdeczne pozdrowienia dla Twojej Pani i Pana - u nich na pewno będziesz miała psi raj do końca Twojego życia, bo Muszko jesteś idealną suczką :loveu: trzymam kciuki za Was i za czas, który jest potrzebny Wam wszystkim, żeby wzajemnie zauroczyć się i być już razem na zawsze :kciuki::kciuki: :lol:

Posted

[quote name='Poprawna']A ja byłam na krótkim urlopie i czekałam na decyzję ludzi z Mazur, którym Karusia bardzo się spodobała.....A tu już "pozamiatane" :)
Bądź szczęśliwa Karusiu !!![/QUOTE]

U nas jest suńka podobna do Karusi - może by im pokazać:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227850-%C5%81ezka-szanse-na-%C5%BCycie-podarowa%C5%82a-jej-Fundacja-EMIR?p=22362423#post22362423[/url]

Posted

[quote name='Poprawna']A ja byłam na krótkim urlopie i czekałam na decyzję ludzi z Mazur, którym Karusia bardzo się spodobała.....A tu już "pozamiatane" :)
Bądź szczęśliwa Karusiu !!![/QUOTE]

Zerknij na Azę: [url]https://www.facebook.com/events/726173620746769/[/url]

Posted

Jutro jeszcze jestem na miejscu , ale od czwartku do końca sierpnia jadę sobie na urlopik i nie będę zaglądać do Karusi... a mam nadzieję na relację Pani, jakie s spostrzeżenia, opisy, zdjecia.

Posted

[quote name='malagos']Jutro jeszcze jestem na miejscu , ale od czwartku do końca sierpnia jadę sobie na urlopik i nie będę zaglądać do Karusi... a mam nadzieję na relację Pani, jakie s spostrzeżenia, opisy, zdjecia.[/QUOTE]
Bede Cie informować Małgoś przez tel :D

Posted

Ja będę wysyłać smsy :) w ciagu dnia i tak jest tak mi dużo łatwiej niż pisać na Dogo. No chyba ze tak jak teraz siedzę w Irlandii i nie mam za dużo do roboty :)

Posted

[quote name='Poprawna']Ludzie z Mazur przygarnęli wczoraj wieczorem 2 szczeniaki i ich matkę, bo sąsiad chciał utopić .... Jezu ... to się nigdy nie skończy.[/QUOTE]

:((( cale szczęście, że wzięli bidy :(