Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula']Jakoś dziwnie Animals Dębica określa wpłaty.W tytule przelewu zapewne jest nick z Dogo i dobrze by było aby właśnie ten nick umieszczać przy kwocie wpłaty.Akurat znam P.Lenę z Wrocławia - nick-Poker.W każdym razie zaszła pomyka tj.Ja przelewałam z mojego konta dla Alfika od Bogusik - 100,00zł,natomiast nie robiłam osobiście przelewu - 100,00zł dla Alfika.No chyba,że jest jeszcze inna P.Anna z Polkowic.
Na razie umieszczę na 1 str. trzy wpłaty.
Edit: Przypomniałam sobie,że przyszły pieniążki w kwocie 100,00zł od WARANSKA i to jest ta kwota,która poszła z mojego konta ale w tytule było napisane:Alfik-WARANSKA.Umieszczam w takim razie wpłatę na 1 str.
Jeszcze powinny przyjść pieniążki bezpośrednio na konto Fundacji z Anglii od jolar30 z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/253150-Dam-domek-małemu-psu

Przepraszam ,ale ja dostaję takie wpłaty od Animals Dębica i nie mam żadnej możliwości aby dołączyć nick wpłacających...ponieważ nie dostaję takich informacji ...

Posted

kontaktogloszenia napisał(a):
Przepraszam ,ale ja dostaję takie wpłaty od Animals Dębica i nie mam żadnej możliwości aby dołączyć nick wpłacających...ponieważ nie dostaję takich informacji ...

To poproś ich.Ja umieściłam swój w tytule przelewu.I co ciekawe.Mam z mężem wspólne konto ,więc nie wiadomo kto wpłacił. A jednak wybrali mnie chociaż nick wskazywałby na mężczyznę.

Posted

Czy oferta Cancer43 zrobienia bazarku na FB jest nadal aktualna?
|Mogę podesłać zdjęcia z opisami biżuteri na bazarek dla małego.
W razie czego bardzo proszę o wiadomość nas PW bo tyle co wróciłam znowu na Dogo i muszę nadrobić zaległości.

Posted

Zadzwoniła też do mnie dzisiaj Pani w sprawie adopcji Alfika,jest mocno zainteresowana tylko dopiero za 1,5 miesiąca kiedy przeprowadzi się już do nowego domku. Obecnie mieszka z mężem i rodzicami i też mają pieska ze schroniska,ale ten piesek jest rodziców a Pani nie wyobraża sobie domu bez zwierzaczka i to takiego schroniskowego. Bardzo fajna ,rzeczowa osoba z Limanowej...Opowiedziałam jej wszystko o losach Alfika, o DT i o konsultacji w klinice...Teraz czekamy na odpowiedz :)

Posted

Nowe wpłaty dla Alfika:

Pan Andrzej (przelew z UK) – 101,60 zł
Pani Agnieszka z Jeleniej Góry – 50,00 zł
DZIĘKUJEMY!!! :)

Wpisuję na pierwszej stronie i serdecznie dziękuję za pomoc na leczenie dla Alfika.

Zadzwoniła też do mnie dzisiaj Pani w sprawie adopcji Alfika,jest mocno zainteresowana tylko dopiero za 1,5 miesiąca kiedy przeprowadzi się już do nowego domku. Obecnie mieszka z mężem i rodzicami i też mają pieska ze schroniska,ale ten piesek jest rodziców a Pani nie wyobraża sobie domu bez zwierzaczka i to takiego schroniskowego. Bardzo fajna ,rzeczowa osoba z Limanowej...Opowiedziałam jej wszystko o losach Alfika, o DT i o konsultacji w klinice...Teraz czekamy na odpowiedz :)

No to czekamy na odpowiedź.Może to właśnie jest ten domek na który Alfik czeka?

Panna Marple napisał(a):
To życzę powrotu do zdrowia:kciuki:

I ja też przyłączam się do życzeń.Wiola nie choruj nam,psiaki Ciebie potrzebują.

Posted

Boję się przedwcześnie cieszyć, bo przez 1,5 miesiąca jeszcze wiele rzeczy może się zdarzyć, ale jeśli Pani po tym okresie nadal będzie zainteresowana jego adopcją, to będzie dobry znak :)
Teraz najważniejsze są oczęta Alfia...I chyba już niedługo konsultacja?

Posted

Kolejna wpłata dla Alfika od Pani Anny z Żar – 50,00 zł
DZIĘKUJEMY W IMIENIU ALFUSIA :)

Podałam nick w tytule wplaty, ale chyba nie zauważono.