Poker Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Anula, masz rację że dobrze by było używać nicków, a nie imion. Po to są te nicki. Quote
kontaktogloszenia Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='Anula']Jakoś dziwnie Animals Dębica określa wpłaty.W tytule przelewu zapewne jest nick z Dogo i dobrze by było aby właśnie ten nick umieszczać przy kwocie wpłaty.Akurat znam P.Lenę z Wrocławia - nick-Poker.W każdym razie zaszła pomyka tj.Ja przelewałam z mojego konta dla Alfika od Bogusik - 100,00zł,natomiast nie robiłam osobiście przelewu - 100,00zł dla Alfika.No chyba,że jest jeszcze inna P.Anna z Polkowic. Na razie umieszczę na 1 str. trzy wpłaty. Edit: Przypomniałam sobie,że przyszły pieniążki w kwocie 100,00zł od WARANSKA i to jest ta kwota,która poszła z mojego konta ale w tytule było napisane:Alfik-WARANSKA.Umieszczam w takim razie wpłatę na 1 str. Jeszcze powinny przyjść pieniążki bezpośrednio na konto Fundacji z Anglii od jolar30 z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253150-Dam-domek-małemu-psu Przepraszam ,ale ja dostaję takie wpłaty od Animals Dębica i nie mam żadnej możliwości aby dołączyć nick wpłacających...ponieważ nie dostaję takich informacji ... Quote
Poker Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Przepraszam ,ale ja dostaję takie wpłaty od Animals Dębica i nie mam żadnej możliwości aby dołączyć nick wpłacających...ponieważ nie dostaję takich informacji ... To poproś ich.Ja umieściłam swój w tytule przelewu.I co ciekawe.Mam z mężem wspólne konto ,więc nie wiadomo kto wpłacił. A jednak wybrali mnie chociaż nick wskazywałby na mężczyznę. Quote
b-b Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Czy oferta Cancer43 zrobienia bazarku na FB jest nadal aktualna? |Mogę podesłać zdjęcia z opisami biżuteri na bazarek dla małego. W razie czego bardzo proszę o wiadomość nas PW bo tyle co wróciłam znowu na Dogo i muszę nadrobić zaległości. Quote
kontaktogloszenia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Poker napisał(a):Co tu taka cisza zapadła? Przepraszam,ale większość czasu spędzam w szpitalu,więc moje wizyty nie będą teraz częste :( Quote
kontaktogloszenia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Nowe wpłaty dla Alfika: Pan Andrzej (przelew z UK) – 101,60 zł Pani Agnieszka z Jeleniej Góry – 50,00 zł DZIĘKUJEMY!!! :) Quote
kontaktogloszenia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Zadzwoniła też do mnie dzisiaj Pani w sprawie adopcji Alfika,jest mocno zainteresowana tylko dopiero za 1,5 miesiąca kiedy przeprowadzi się już do nowego domku. Obecnie mieszka z mężem i rodzicami i też mają pieska ze schroniska,ale ten piesek jest rodziców a Pani nie wyobraża sobie domu bez zwierzaczka i to takiego schroniskowego. Bardzo fajna ,rzeczowa osoba z Limanowej...Opowiedziałam jej wszystko o losach Alfika, o DT i o konsultacji w klinice...Teraz czekamy na odpowiedz :) Quote
Panna Marple Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Przepraszam,ale większość czasu spędzam w szpitalu,więc moje wizyty nie będą teraz częste :( To życzę powrotu do zdrowia:kciuki: Quote
Anula Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Nowe wpłaty dla Alfika: Pan Andrzej (przelew z UK) – 101,60 zł Pani Agnieszka z Jeleniej Góry – 50,00 zł DZIĘKUJEMY!!! :) Wpisuję na pierwszej stronie i serdecznie dziękuję za pomoc na leczenie dla Alfika. kontaktogloszenia napisał(a):Zadzwoniła też do mnie dzisiaj Pani w sprawie adopcji Alfika,jest mocno zainteresowana tylko dopiero za 1,5 miesiąca kiedy przeprowadzi się już do nowego domku. Obecnie mieszka z mężem i rodzicami i też mają pieska ze schroniska,ale ten piesek jest rodziców a Pani nie wyobraża sobie domu bez zwierzaczka i to takiego schroniskowego. Bardzo fajna ,rzeczowa osoba z Limanowej...Opowiedziałam jej wszystko o losach Alfika, o DT i o konsultacji w klinice...Teraz czekamy na odpowiedz :) No to czekamy na odpowiedź.Może to właśnie jest ten domek na który Alfik czeka? Panna Marple napisał(a):To życzę powrotu do zdrowia:kciuki: I ja też przyłączam się do życzeń.Wiola nie choruj nam,psiaki Ciebie potrzebują. Quote
kontaktogloszenia Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Dzień dobry ...Miłego dnia dla Wszystkich :) Quote
paula_t Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Zadzwoniła też do mnie dzisiaj Pani w sprawie adopcji Alfika,jest mocno zainteresowana tylko dopiero za 1,5 miesiąca kiedy przeprowadzi się już do nowego domku. Obecnie mieszka z mężem i rodzicami i też mają pieska ze schroniska,ale ten piesek jest rodziców a Pani nie wyobraża sobie domu bez zwierzaczka i to takiego schroniskowego. Bardzo fajna ,rzeczowa osoba z Limanowej...Opowiedziałam jej wszystko o losach Alfika, o DT i o konsultacji w klinice...Teraz czekamy na odpowiedz :) Boję się przedwcześnie cieszyć, bo przez 1,5 miesiąca jeszcze wiele rzeczy może się zdarzyć, ale jeśli Pani po tym okresie nadal będzie zainteresowana jego adopcją, to będzie dobry znak :) Teraz najważniejsze są oczęta Alfia...I chyba już niedługo konsultacja? Quote
Anula Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Konsultacja 05.06.2014 chyba,że się coś zmieni. Mam pytanie,kto zawiezie Alfika do Lecznicy na konsultację? Quote
kontaktogloszenia Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Anula napisał(a):Konsultacja 05.06.2014 chyba,że się coś zmieni. Mam pytanie,kto zawiezie Alfika do Lecznicy na konsultację? Na konsultację z Alfikiem jedzie Makila :)...trzymajmy mocno kciuki za oczęta maluszka! Quote
kontaktogloszenia Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kolejna wpłata dla Alfika od Pani Anny z Żar – 50,00 zł DZIĘKUJEMY W IMIENIU ALFUSIA :) Quote
memory Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Kolejna wpłata dla Alfika od Pani Anny z Żar – 50,00 zł DZIĘKUJEMY W IMIENIU ALFUSIA :) Podałam nick w tytule wplaty, ale chyba nie zauważono. Quote
Arkadia_ Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='Makila']A tak sobie śpi :loveu: chillout pełnymi...:p piersiami :evil_lol: Quote
kontaktogloszenia Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='Makila']A tak sobie śpi :loveu: Mój kochany Alfusiu...tęsknie...Jaki on zadowolony i śliczny :) Dziękujemy Anetko za cudne zdjęcia!!! Quote
kontaktogloszenia Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ja dostaję niestety informację o wpłatach bez nicków...Przepraszam ale nie mam wpływu na to. Dziękuje serdecznie za wpłatę :) pozdrawiam Wiola Quote
kontaktogloszenia Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Kolejna wpłata dla naszego maluszka...Pięknie dziękujemy Pani Kamili z Sierakowic Prawych – 100,00 zł :) Quote
Recommended Posts