Anula Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Witam, Anula chyba aktywowała ogłoszenia ,bo do mnie dzwonią ludzie z Warszawy i pytają o Alfika i adopcję :) Dziękuje za wszystkie ogłoszenia,Alfik bedzie do adopcji dopiero po operacji oczek...Informowałam o tym zainteresowane osoby :) mam nadzieję że Alfik szybko znajdzie dobry domek !!! Ja nie mogłam aktywować ogłoszeń,ponieważ w ogłoszeniach jest Twój mail [email protected] nie wszystkie ogłoszenia trzeba aktywować tylko te,które przyjdą na Twojego maila do aktywacji. Bardzo proszę o ułożenie nowego tekstu,jeszcze puścimy ogłoszenia na Kraków.Wydaje mi się,że nic nie stoi na przeszkodzie,gdyby Alfik znalazł dom w Krakowie i już trafił do nowego domku a planowana operacja i tak by była.Przynajmniej by się nie przywiązał bardzo do Makili i tam danych warunków.Po co Alfikowi w późniejszym czasie serwować dodatkowy stres.Jeżeli z Warszawy są to dobre domy to z Alfikiem by mogły przyjechać do Lecznicy do Krakowa na operację. Quote
Makila Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jeżeli Alfik ma mieć operację w Krakowie to domek w Warszawie nie jest najlepszym pomysłem nawet jeśli mieliby możliwość jeżdżenia do Krakowa. To nie będzie jedna wizyta, a 5 godz jazdy w jedną stronę dla psa to tylko stres. Quote
Gaja85 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Zgadzam się z Makilą. Alf i tak ma już sporo stresów na koncie, a pieski w jego sytuacji tj. niewidome odczuwają wszystko o wiele mocniej niż te, które widzą co je otacza. Nie ma sensu fundować Alfowi kolejnych wrażeń. Niech spokojnie poczeka na konsultację, a jeśli jego zaćma będzie operacyjna - operację. Trzymam kciuki, żeby wszystko zakończyło się dla niego pozytywnie:) Quote
docha Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ogłoszenia na mazowieckie i Warszawę Anula zleciła do realizacji, gdy jeszcze Alfik był w schronisku, a że takie kudłacze chętnie są adoptowane w tamtym regionie to dlatego tak wyszło, i jak widać dość szybki jest odzew na ogłoszenia. Teraz Anula proponuje ogłaszać psiaka na krakowskie właśnie ze względu na jego ewentualną operację w Krakowie. Ustalcie to dziewczyny czy ogłaszacie Alfika dopiero po operacji czy bez względu na nią, bo widzę pewne niedomówienia na wątku. Quote
Anula Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Docha ma rację,trzeba ustalić czy Alfik ma być ogłaszany już czy po konsultacji, operacji,ponieważ szkoda zaangażowania, pieniędzy i pakietów z których by mogły skorzystać inne psiaki. Quote
paula_t Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Wszystko działo się błyskawicznie, bo Alfik znalazł DT, w którym w razie czego może bez problemu przejść rekonwalescencję po zabiegu, praktycznie z dnia na dzień i to zaledwie 5 dni temu, więc nie dziwię się, że nikt nie myślał o tym czy go ogłaszać czy nie ;) Fajnie, że na mazowieckie jest odzew:) Może spróbować faktycznie na Kraków go ogłosić, ale napisać, a potem dokładnie tłumaczyć ludziom chcącym adoptować Alfika jak wygląda sytuacja z operacją oczek...? Tak, jak napisała Anula: "Krakowie i już trafił do nowego domku a planowana operacja i tak by była.Przynajmniej by się nie przywiązał bardzo do Makili i tam danych warunków.Po co Alfikowi w późniejszym czasie serwować dodatkowy stres." Quote
kontaktogloszenia Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='paula_t']Wszystko działo się błyskawicznie, bo Alfik znalazł DT, w którym w razie czego może bez problemu przejść rekonwalescencję po zabiegu, praktycznie z dnia na dzień i to zaledwie 5 dni temu, więc nie dziwię się, że nikt nie myślał o tym czy go ogłaszać czy nie ;) Fajnie, że na mazowieckie jest odzew:) Może spróbować faktycznie na Kraków go ogłosić, ale napisać, a potem dokładnie tłumaczyć ludziom chcącym adoptować Alfika jak wygląda sytuacja z operacją oczek...? Tak, jak napisała Anula: "Krakowie i już trafił do nowego domku a planowana operacja i tak by była.Przynajmniej by się nie przywiązał bardzo do Makili i tam danych warunków.Po co Alfikowi w późniejszym czasie serwować dodatkowy stres." Dokładnie tak jak pisze Paula, nikt się nie spodziewał że Alfik tak szybko pojedzie do domku tymczasowego i stąd ogłoszenia na Warszawę. Zrobimy ogłoszenia tylko na Kraków, bo tu będzie pod opieką kliniki ,ale uwierzcie że ciężko będzie znaleść domek który będzie chciał się zająć Alfikiem przed i w czasie operacji... Domki z Warszawy też chcą go po operacji :( Quote
kontaktogloszenia Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Konsultacja Alfika 5 czerwiec godz.18 :) Trzymamy kciuki! Quote
docha Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 czyli ogłoszenia po operacji. dla mnie to jest również istotne, bo trzymam pakiet ogłoszeń dla niego, a można go wykorzystać dla innego psa. tak więc ten pakiet puszczam dalej, a po operacji pomyślimy nad bieżącym ogłaszaniem. myślę, że Anula zgodzisz się z tym. jeśli nie to wykupimy na cito coś na bieżących bazarkach. Quote
kontaktogloszenia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nowa wpłata dla Alfika; -Pani Paulina z Krakowa – 30,00 zł PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :* :) Quote
paula_t Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Nowa wpłata dla Alfika; -Pani Paulina z Krakowa – 30,00 zł PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :* :) Tom ja... ;) Quote
Gaja85 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jeśli ktoś może zrobić licytację dla Alfa mogę oddać piękny album o hucułach - Hucuły autor Tadeusz Budziński i Szkołę tańca Kasi Cichopek i Marcina Hakiela z płytą. Książki mogę wysłać na swój koszt pod wskazane adresy zwycięzców, a pieniądze niech trafią bezpośrednio na konto Alfa. Jak ktoś może wystawić - proszę o kontakt. Quote
Anula Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Przyszły pieniążki na leczenie Alfika w kwocie 100,00zł od WARANSKA.Zaraz zrobię przelew na Fundację. Z całego serca dziękujemy. Quote
kontaktogloszenia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Anula napisał(a):Przyszły pieniążki na leczenie Alfika w kwocie 100,00zł od WARANSKA.Zaraz zrobię przelew na Fundację. Z całego serca dziękujemy. Anula jesteś WIELKA!!!!! Dziękuje z całego serca :) *** Quote
kontaktogloszenia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Dziękuję Wszystkim którzy zaglądają do naszego Alfika i oferują pomoc :) Quote
kontaktogloszenia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Panna Marple napisał(a):Poleciał przelewik dla Alfisia:lol: Aniu Ty jesteś niezawodna!!!! Dziękuje i serdecznie pozdrawiam :) :* Quote
mari23 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 mam trudna sytuacje, więc na razie nie mogę wesprzeć finansowo, ale na pewno pomogę, jak tylko coś się na lepsze zmieni... zaglądam z nadzieja, że uda się Alfikowi przywrócić wzrok.... mojemu tymczasowi Dropsikowi nie udało się niestety, ale to starszy piesek już i operacja we Wrocławiu nie dała oczekiwanego wyniku Quote
kontaktogloszenia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Kolejne wpłaty dla Alfika,za które pięknie dziękujemy: Kwiaciarni Marysieńce i Przyjaciołom z Inowrocławia – 10,00 zł Panu Piotrowi ze Strzegocic – 48,00 zł Pannie Marple z Krakowa – 50,00 zł :) :* Quote
Anula Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Wiola,bardzo proszę zerknij na 3 post i sprawdź czy wszystkie wpłaty umieściłam,ponieważ mogłam jakąś pominąć. Co słychać u Alfika? Jak się czuje,jak się zachowuje? Jak wygląda sytuacja z rozliczeniem z Hotelikiem,ponieważ hotelikowanie Alfika jest za karmę i weta. Quote
mdk8 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 błagam o deklaracje nawet malutkie dla psa , który musi natychmiast opuścić DS http://www.dogomania.pl/forum/threads/252802-EKSMISJA-z-domu-w-trybie-natychmiastowym-ale-dok%C4%85d-szukamy-sprawdzonego-hoteliku/page3 Quote
kontaktogloszenia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Anula napisał(a):Wiola,bardzo proszę zerknij na 3 post i sprawdź czy wszystkie wpłaty umieściłam,ponieważ mogłam jakąś pominąć. Co słychać u Alfika? Jak się czuje,jak się zachowuje? Jak wygląda sytuacja z rozliczeniem z Hotelikiem,ponieważ hotelikowanie Alfika jest za karmę i weta. Witam, u Alfika wszystko dobrze :) Mimo tego że nie widzi to radzi sobie całkiem fajnie najbardziej lubi biegać z innymi psiaczkami po ogródku i oczywiście bardzo ale to bardzooo lubi przytulanki. Anulka -hotelikowanie Alfika jest za darmo,oczywiście Animals Dębica posyła karmę dla małego ale to nie idzie z wpłat dla Alfika. Zaczną się wydatki dopiero jak będzie konsultacja czyli 5 czerwca.Wtedy na bieżąco będę pisać ile one wynoszą. Prześlę tekst do adopcji dla Alfa, szukajmy mu domku stałego w Krakowie lub w bardzo bliskiej okolicy...może ktoś zajmie się nim w czasie zabiegu i otoczy maluszka opieką. Tak bardzo chciałabym żeby miał cudowny domek!!! Quote
Anula Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Teraz warto ogłaszać,ponieważ OLX(dawana Tablica) ma promocję chyba do końca miesiąca na wyróżnienie 30 dni za 5,99zł a więc warto skorzystać tylko ten tekst trzeba jakiś sklecić inny i tytuł. Quote
Recommended Posts