Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapri już po wizycie. Przybrała 1,5 kg:multi:
Na łapkę dostała maść z antybiotykiem, przed smarowaniem trzeba przemywać Rivanolem.
Została też zaszczepiona. Generalnie wet. jest zadowolony- sierść błyszcząca, sunia ma wigor.
Za 3 tyg. wirusówki. Zastanawiam się teraz, jak podejść do sprawy sterylki- powinna być ok. 2 miesiące po cieczce...

Jej, jaka Ona jest cudna i jaka szczęśliwa u wolfa:loveu:

Posted (edited)

Madziu dzięki za dobre wieści :)!
Zaszczepiliście Ją na wściekliznę? Krew też pobierali?

Klusia nasza :loveu:

Edited by betka
Posted

madziakato napisał(a):
Kapri już po wizycie. Przybrała 1,5 kg:multi:
Na łapkę dostała maść z antybiotykiem, przed smarowaniem trzeba przemywać Rivanolem.
Została też zaszczepiona. Generalnie wet. jest zadowolony- sierść błyszcząca, sunia ma wigor.
Za 3 tyg. wirusówki. Zastanawiam się teraz, jak podejść do sprawy sterylki- powinna być ok. 2 miesiące po cieczce...

Jej, jaka Ona jest cudna i jaka szczęśliwa u wolfa:loveu:

Proszę, Grubaska się robi :multi:
a jak wet zadowolony, to ja też :)

wolf, serdeczności zostawiam i życzenia dobrego dnia

Posted

betka napisał(a):
Madziu dzięki za dobre wieści :)!
Zaszczepiliście Ją na wściekliznę? Krew też pobierali?

Klusia nasza :loveu:
Tak, zaszczepiona na wściekliznę. Niestety z krwią się nie udało- w sobotę nie pobierają(ostatnio, jak byłyśmy razem - myślałam, że to sobota była, a to był przecież 02.05 i dlatego tak skojarzyłam). Badanie krwi tylko i wyłącznie od pon. do pt , najlepiej do g.16.30- wtedy jestem w pracy, pomyślę z urlopem)

Posted

Krew można będzie pobrać przy okazji wirusówek. Ważne, że przybiera na wadze, znaczy się była zagłodzona + zarobaczona. Będzie dobrze.
Widać, że Wolf dba o Nią jak o swoje dwa Skarby :loveu:

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia,zainteresowanie i cieple słowa :loveu: Kapri ma się dobrze.Zadomowiona,grzeczna pyskula :lol: Ogólnie jest cicha ale jak się "rozgada",to potrafi pyskować:lol: Madzia przekazała wszystko co istotne,ja jedynie dodam,że smarujemy rankę antybiotykiem.Nazwę podam później,bo uleciało. To środek weterynaryjny ogólnego stosowania dla zwierząt hodowlanych.Pozdrawiamy,na pierwszym planie Kapri

Posted

Wolf!
To jest Kapri???:crazyeye: Myślałam, że to Twoje psiska, a fotki Kapri zapomniałeś wkleić! Toż to pani "na włościach" - super zmian, cudna dziewczynka:lol:
Dzięki za tak wspaniałą opiekę!!!

Posted

epe napisał(a):
Wolf!
To jest Kapri???:crazyeye: Myślałam, że to Twoje psiska, a fotki Kapri zapomniałeś wkleić! Toż to pani "na włościach" - super zmian, cudna dziewczynka:lol:
Dzięki za tak wspaniałą opiekę!!!

Epe, ja obstawiałam, że wolf obciął swoją Armę :evil_lol:

Posted

Kapri na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości.Jeszcze jest szczuplutka ale wigoru i apetytu jej nie brakuje.Pracujemy nad tym,by przybierała na wadze.Dostala 24 puszki Animody więc jest co pałaszować -dziękujemy :-):-):-)

Posted

wolf122 napisał(a):
Kapri na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości.Jeszcze jest szczuplutka ale wigoru i apetytu jej nie brakuje.Pracujemy nad tym,by przybierała na wadze.Dostala 24 puszki Animody więc jest co pałaszować -dziękujemy :-):-):-)
To prawda, od początku tak było. Modelka i już. Ale poważnie- Wolf, Ty widzisz ją codziennie, ale ja widzę różnicę w wyglądzie; 1,5 kg to nie tak znowu mało, a sierść mówi sama za siebie(błyszcząca, lśniąca). Dobrze jej u Was :loveu: A jak jej łapeczka? Pozdrowienia dla Was!

Posted

[quote name='mysza 1']Przepraszam, że tutaj Wam spamuję ale może wiecie kto mógłby sprawdzić dom dla psiaka z Olkusza także, w miejscowości Bielany k. Oświęcimia?

Z Andrychowa jest ewunian, to niedaleko Bielan.

Sunia wygląda przepięknie :loveu: Słowa uznania, bo w tak krótkim czasie, zmieniła się nie do poznania :)

Posted

Witamy :loveu: U nas po śniadanku a przed obiadem :eviltong: (mam na myśli Kapri:lol:) .Łapka a raczej ranka ładnie się zasusza,także powinno być dobrze.Czekamy na dobre wieści,może jakiś Domek :cool3:??? Coś tam chyba się dzieje ale na razie cicho sza :lol: Jak będzie konkret to może będzie się czym chwalić.Pozdrawiamy i dziękujemy za pozdrowienia i miłe słowa.Na zdjęciu Kapri w roli odstraszacza szpaków przy czereśni :lol: Fajnie wyszła nasza krolewna nieprawdaż?