Malgoska Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 czekamy na wieści od doktora mam nadzieję, że królewna w dobrej formie Quote
madziakato Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Kapri już po wizycie. Przybrała 1,5 kg:multi: Na łapkę dostała maść z antybiotykiem, przed smarowaniem trzeba przemywać Rivanolem. Została też zaszczepiona. Generalnie wet. jest zadowolony- sierść błyszcząca, sunia ma wigor. Za 3 tyg. wirusówki. Zastanawiam się teraz, jak podejść do sprawy sterylki- powinna być ok. 2 miesiące po cieczce... Jej, jaka Ona jest cudna i jaka szczęśliwa u wolfa:loveu: Quote
betka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Madziu dzięki za dobre wieści :)! Zaszczepiliście Ją na wściekliznę? Krew też pobierali? Klusia nasza :loveu: Edited May 24, 2014 by betka Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 madziakato napisał(a):Kapri już po wizycie. Przybrała 1,5 kg:multi: Na łapkę dostała maść z antybiotykiem, przed smarowaniem trzeba przemywać Rivanolem. Została też zaszczepiona. Generalnie wet. jest zadowolony- sierść błyszcząca, sunia ma wigor. Za 3 tyg. wirusówki. Zastanawiam się teraz, jak podejść do sprawy sterylki- powinna być ok. 2 miesiące po cieczce... Jej, jaka Ona jest cudna i jaka szczęśliwa u wolfa:loveu: Proszę, Grubaska się robi :multi: a jak wet zadowolony, to ja też :) wolf, serdeczności zostawiam i życzenia dobrego dnia Quote
madziakato Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 betka napisał(a):Madziu dzięki za dobre wieści :)! Zaszczepiliście Ją na wściekliznę? Krew też pobierali? Klusia nasza :loveu:Tak, zaszczepiona na wściekliznę. Niestety z krwią się nie udało- w sobotę nie pobierają(ostatnio, jak byłyśmy razem - myślałam, że to sobota była, a to był przecież 02.05 i dlatego tak skojarzyłam). Badanie krwi tylko i wyłącznie od pon. do pt , najlepiej do g.16.30- wtedy jestem w pracy, pomyślę z urlopem) Quote
bela51 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nie spieszcie sie ze sterylka. Niech sunia juz całkiem dojdzie do formy.:lol: Sliczna Królewna:loveu: Quote
betka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Krew można będzie pobrać przy okazji wirusówek. Ważne, że przybiera na wadze, znaczy się była zagłodzona + zarobaczona. Będzie dobrze. Widać, że Wolf dba o Nią jak o swoje dwa Skarby :loveu: Quote
ajw Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Zaglądam niedzielnie do Kapri :) i cieszę się czytając, że wszystko jest OK :Cool!: Quote
Ayame Nishijima Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ja tez zaglądam i tez się cieszę, ze dziewczyna przybiera na wadze. :) Quote
wolf122 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Dziękujemy za pozdrowienia,zainteresowanie i cieple słowa :loveu: Kapri ma się dobrze.Zadomowiona,grzeczna pyskula :lol: Ogólnie jest cicha ale jak się "rozgada",to potrafi pyskować:lol: Madzia przekazała wszystko co istotne,ja jedynie dodam,że smarujemy rankę antybiotykiem.Nazwę podam później,bo uleciało. To środek weterynaryjny ogólnego stosowania dla zwierząt hodowlanych.Pozdrawiamy,na pierwszym planie Kapri Quote
epe Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Wolf! To jest Kapri???:crazyeye: Myślałam, że to Twoje psiska, a fotki Kapri zapomniałeś wkleić! Toż to pani "na włościach" - super zmian, cudna dziewczynka:lol: Dzięki za tak wspaniałą opiekę!!! Quote
madziakato Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 epe napisał(a):Wolf! To jest Kapri???:crazyeye: Myślałam, że to Twoje psiska, a fotki Kapri zapomniałeś wkleić! Toż to pani "na włościach" - super zmian, cudna dziewczynka:lol: Dzięki za tak wspaniałą opiekę!!! Epe, ja obstawiałam, że wolf obciął swoją Armę :evil_lol: Quote
madziakato Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 betka napisał(a):Madziakato - masz pełną skrzynkę :)Powinno być ok;) Quote
wolf122 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Kapri na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości.Jeszcze jest szczuplutka ale wigoru i apetytu jej nie brakuje.Pracujemy nad tym,by przybierała na wadze.Dostala 24 puszki Animody więc jest co pałaszować -dziękujemy :-):-):-) Quote
zozola77 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 wow wow wow....ależ pięknota..i świetnie ze ma sie coraz lepiej... głaski dla suni ........ dla rezydentów też ;) Quote
madziakato Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 wolf122 napisał(a):Kapri na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości.Jeszcze jest szczuplutka ale wigoru i apetytu jej nie brakuje.Pracujemy nad tym,by przybierała na wadze.Dostala 24 puszki Animody więc jest co pałaszować -dziękujemy :-):-):-)To prawda, od początku tak było. Modelka i już. Ale poważnie- Wolf, Ty widzisz ją codziennie, ale ja widzę różnicę w wyglądzie; 1,5 kg to nie tak znowu mało, a sierść mówi sama za siebie(błyszcząca, lśniąca). Dobrze jej u Was :loveu: A jak jej łapeczka? Pozdrowienia dla Was! Quote
mysza 1 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Przepraszam, że tutaj Wam spamuję ale może wiecie kto mógłby sprawdzić dom dla psiaka z Olkusza także, w miejscowości Bielany k. Oświęcimia? Quote
ania68 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='mysza 1']Przepraszam, że tutaj Wam spamuję ale może wiecie kto mógłby sprawdzić dom dla psiaka z Olkusza także, w miejscowości Bielany k. Oświęcimia? Z Andrychowa jest ewunian, to niedaleko Bielan. Sunia wygląda przepięknie :loveu: Słowa uznania, bo w tak krótkim czasie, zmieniła się nie do poznania :) Quote
madziakato Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Kochani, kończę rozliczenie finansów Kapri, sama nie wiem, jak mogłam to tak zaniedbać....:oops: Quote
wolf122 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Witamy :loveu: U nas po śniadanku a przed obiadem :eviltong: (mam na myśli Kapri:lol:) .Łapka a raczej ranka ładnie się zasusza,także powinno być dobrze.Czekamy na dobre wieści,może jakiś Domek :cool3:??? Coś tam chyba się dzieje ale na razie cicho sza :lol: Jak będzie konkret to może będzie się czym chwalić.Pozdrawiamy i dziękujemy za pozdrowienia i miłe słowa.Na zdjęciu Kapri w roli odstraszacza szpaków przy czereśni :lol: Fajnie wyszła nasza krolewna nieprawdaż? Quote
brzośka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Malgoska napisał(a):piękna jest :) to prawda :) super laska po prostu :D Quote
Recommended Posts