madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='Gabi79']Co tu się porobiło z postami??? Dopiero po chwili doszłam do tego, jaka jest odp. na moje pytanie:lol: Uwielbiam szczęśliwe zakończenia na dogo. Madziu, czy masz u siebie jakiegoś psiaka na DT, bo chyba gdzieś czytałam, że masz?To raczej ja się "popisałam" jak zwykle:diabloti:swoimi "umiejętnościami"... Odpowiadając na pytanie o psiaka u mnie- z DT zrobiło się DS:cool3:- http://www.dogomania.pl/forum/threads/252478-Wycofana-DONka-z-Olkusza-ZOSTAJE-Z-NAMI-NA-ZAWSZE-) Quote
Gabi79 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='madziakato']To raczej ja się "popisałam" jak zwykle:diabloti:swoimi "umiejętnościami"... Odpowiadając na pytanie o psiaka u mnie- z DT zrobiło się DS:cool3:- http://www.dogomania.pl/forum/threads/252478-Wycofana-DONka-z-Olkusza-ZOSTAJE-Z-NAMI-NA-ZAWSZE-) Madziu, jesteś wspaniała:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Zaraz "lecę" na wątek. To ile masz psiaków 3? Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Gabi79 napisał(a):Madziu, jesteś wspaniała:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Zaraz "lecę" na wątek. To ile masz psiaków 3?Spaliłam cegłę:oops: Tak, wspaniałe trio;) Quote
Malgoska Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ojej cudnie trafiła miłej podróży i cudownego domku i czekamy na wieści :) Quote
egradska Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Madziu, b. sie ciesze, rozmawialam z wolfem i w pelni potwierdza Twoje zdanie:cool3: zawsze sie wzruszam, kiedy psiak po przejsciach moze zakwitnac na dobre w bezpiecznym, kochajacym domu:loveu: Oby jutro tu byŁo rownie pozyzywnie i bedziemy mogli otworzyc wirtualnego szampana za przyszlosc Kaprusi;) Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Bez 100% akceptacji Pana i Pani Wolf nie byłoby mowy o DSie. Z pomocą betki(dziękuję!) stworzyłyśmy Umowę Adopcyjną, jest oczywiście zapis o obowiązkowej sterylizacji Kaprinki w nowym domu. Jesli ktoś chce ją sprawdzić, wyślę ją meilowo. Pozwoliłyśmy sobie firmować ją SMONem, czy nie macie nic przeciwko temu? Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 http://up.programosy.pl/view/dsc_1381.jpg.html http://up.programosy.pl/view/dsc_1379.jpg.html Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Już nie straszy tak chudością, a jaka jest grzeczna;) Kaprinko ty nasza! Quote
betka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Fajny, przyjazny, miły, dobry piesio. Taka przylepa. Panią Wolf kocha :loveu: bardzo , widziałam. Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='betka']Fajny, przyjazny, miły, dobry piesio. Taka przylepa. Panią Wolf kocha :loveu: bardzo , widziałam. Ja też. Bardzo bardzo:loveu: Quote
epe Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Ale szybko domek znalazła piękna!:multi: Wróciłam właśnie z pracy, a tu takie super wieści!! Chyba jestem zmęczona, bo nie zrozumiałam wpisu: "panią Wolf kocha bardzo" Quote
madziakato Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='epe']Ale szybko domek znalazła piękna!:multi: Wróciłam właśnie z pracy, a tu takie super wieści!! Chyba jestem zmęczona, bo nie zrozumiałam wpisu: "panią Wolf kocha bardzo"Kaprinka kocha bardzo Panią Wolf;) Quote
ajw Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Wspaniałe wieści z rana, że Kapri jedzie do DS :multi::multi: Szcześcia i zdrówka dla Kapri i jej nowych właścicieli :) Quote
DONnka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) [quote name='madziakato']Bez 100% akceptacji Pana i Pani Wolf nie byłoby mowy o DSie. Z pomocą betki(dziękuję!) stworzyłyśmy Umowę Adopcyjną, jest oczywiście zapis o obowiązkowej sterylizacji Kaprinki w nowym domu. Jesli ktoś chce ją sprawdzić, wyślę ją meilowo. Pozwoliłyśmy sobie firmować ją SMONem, czy nie macie nic przeciwko temu? SMON ma opracowaną własną umowę adopcyjną - wg mnie fajna, bo dość rygorystyczna i zabezpiecza na wszelkie ewentualności :razz: Strasznie się cieszę :multi: Powodzenia Kapri :thumbs: :thumbs: :thumbs: Znaczy u wolfa122 znowu będzie wolna miejscówka ? :razz: Edited June 15, 2014 by DONnka Quote
madziakato Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Kaprinko, powodzenia!!!:loveu: (Jest już w drodze do swojego nowego domu w Warszawie) Quote
madziakato Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Kaprinka dziękuję wszystkim, dzięki którym została uratowana. Ja również! Specjalne podziękowania dla wszystkich Owczarkarzy, Piro, który szybko zareagował i ją zabrał z Olkusza i wspaniałego DT u Państwa Wolf:loveu: DZIĘKUJEMY! Quote
bela51 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Szczęsliwej podrózy kochana dziewczynko :loveu: Quote
ania68 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Cieszę się razem z Wami :bigcool::bigcool::bigcool: Swoją drogą, to mega szybko dwie sunie z Olkusza znalazły dom :) Gratulacje :) Quote
madziakato Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Dotarli już na miejsce, oczywiście wszystko miałam "opowiedziane" ze szczegółami:evil_lol: Kaprinka/Gapcia zniosła podróż świetnie(ona kocha samochody), a teraz najlepsze- nowi Państwo Gapci uważają, ze to była miastowa sunia- windy nie boi się, po schodach śmiga, w mieszkaniu zachowuje się jak dama, przyjacielsko zachowuje się wobec innych osób w windzie, pięknie spacerowała wokół bloku, załatwiła co trzeba:cool3: na dworze. Państwo byli już z nią u weta i ma zmianę leku(ranka na łapince, ale na razie wet nie ma pomysłu co to jest- to chyba nie taka łatwa sprawa będzie, zobaczymy) Aaaa! Mam zdjęcia, już zapodaję;) Quote
betka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Dobre wieści na początek :). Warto by pobrać wymaz z tej ranki, ale skoro już była u weta, to będą o Nią walczyć, będzie dobrze. Wolf i Pani Wolf :loveu: - nie bądźcie smutni :glaszcze:, chyba oddaliście Ją w dobre ręce. PS. po Argo tez ma przyjechać jutro do Krakowa nowa rodzina :) Edited June 15, 2014 by betka Quote
Recommended Posts