Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Co tu się porobiło z postami???

Dopiero po chwili doszłam do tego, jaka jest odp. na moje pytanie:lol:

Uwielbiam szczęśliwe zakończenia na dogo.

Madziu, czy masz u siebie jakiegoś psiaka na DT, bo chyba gdzieś czytałam, że masz?To raczej ja się "popisałam" jak zwykle:diabloti:swoimi "umiejętnościami"...
Odpowiadając na pytanie o psiaka u mnie- z DT zrobiło się DS:cool3:- http://www.dogomania.pl/forum/threads/252478-Wycofana-DONka-z-Olkusza-ZOSTAJE-Z-NAMI-NA-ZAWSZE-)

Posted

Gabi79 napisał(a):
Madziu, jesteś wspaniała:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Zaraz "lecę" na wątek. To ile masz psiaków 3?
Spaliłam cegłę:oops:
Tak, wspaniałe trio;)

Posted

Madziu, b. sie ciesze, rozmawialam z wolfem i w pelni potwierdza Twoje zdanie:cool3: zawsze sie wzruszam, kiedy psiak po przejsciach moze zakwitnac na dobre w bezpiecznym, kochajacym domu:loveu: Oby jutro tu byŁo rownie pozyzywnie i bedziemy mogli otworzyc wirtualnego szampana za przyszlosc Kaprusi;)

Posted

Bez 100% akceptacji Pana i Pani Wolf nie byłoby mowy o DSie.
Z pomocą betki(dziękuję!) stworzyłyśmy Umowę Adopcyjną, jest oczywiście zapis o obowiązkowej sterylizacji Kaprinki w nowym domu.
Jesli ktoś chce ją sprawdzić, wyślę ją meilowo.
Pozwoliłyśmy sobie firmować ją SMONem, czy nie macie nic przeciwko temu?

Posted

Ale szybko domek znalazła piękna!:multi: Wróciłam właśnie z pracy, a tu takie super wieści!!
Chyba jestem zmęczona, bo nie zrozumiałam wpisu: "panią Wolf kocha bardzo"

Posted

[quote name='epe']Ale szybko domek znalazła piękna!:multi: Wróciłam właśnie z pracy, a tu takie super wieści!!
Chyba jestem zmęczona, bo nie zrozumiałam wpisu: "panią Wolf kocha bardzo"Kaprinka kocha bardzo Panią Wolf;)

Posted (edited)

[quote name='madziakato']Bez 100% akceptacji Pana i Pani Wolf nie byłoby mowy o DSie.
Z pomocą betki(dziękuję!) stworzyłyśmy Umowę Adopcyjną, jest oczywiście zapis o obowiązkowej sterylizacji Kaprinki w nowym domu.
Jesli ktoś chce ją sprawdzić, wyślę ją meilowo.
Pozwoliłyśmy sobie firmować ją SMONem, czy nie macie nic przeciwko temu?

SMON ma opracowaną własną umowę adopcyjną - wg mnie fajna, bo dość rygorystyczna i zabezpiecza na wszelkie ewentualności :razz:

Strasznie się cieszę :multi:
Powodzenia Kapri :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Znaczy u wolfa122 znowu będzie wolna miejscówka ? :razz:

Edited by DONnka
Posted

Kaprinka dziękuję wszystkim, dzięki którym została uratowana. Ja również!
Specjalne podziękowania dla wszystkich Owczarkarzy, Piro, który szybko zareagował i ją zabrał z Olkusza i wspaniałego DT u Państwa Wolf:loveu:

DZIĘKUJEMY!

Posted

Dotarli już na miejsce, oczywiście wszystko miałam "opowiedziane" ze szczegółami:evil_lol:
Kaprinka/Gapcia zniosła podróż świetnie(ona kocha samochody),
a teraz najlepsze- nowi Państwo Gapci uważają, ze to była miastowa sunia- windy nie boi się, po schodach śmiga, w mieszkaniu zachowuje się jak dama, przyjacielsko zachowuje się wobec innych osób w windzie, pięknie spacerowała wokół bloku, załatwiła co trzeba:cool3: na dworze.
Państwo byli już z nią u weta i ma zmianę leku(ranka na łapince, ale na razie wet nie ma pomysłu co to jest- to chyba nie taka łatwa sprawa będzie, zobaczymy)
Aaaa! Mam zdjęcia, już zapodaję;)

Posted (edited)

Dobre wieści na początek :). Warto by pobrać wymaz z tej ranki, ale skoro już była u weta, to będą o Nią walczyć, będzie dobrze.
Wolf i Pani Wolf :loveu: - nie bądźcie smutni :glaszcze:, chyba oddaliście Ją w dobre ręce.

PS. po Argo tez ma przyjechać jutro do Krakowa nowa rodzina :)

Edited by betka