DONnka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 madziakato napisał(a):Był telefon! Rozmawiałam i z Panią i z Panem(małżeństwo). wstrzymujemy oddech, rozmowy trwają;) Ale nowiny :happy1: A ja zamówiłam dla Kapri jedzonko - pakiet 24 puszki Animondy x 800 g (wołowina z jagnięciną) Madziakato prosiła wprawdzie o 30 puszek, ale w pakietach były atrakcyjniejsze ceny ;) Quote
madziakato Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 DONnka napisał(a):Ale nowiny :happy1: A ja zamówiłam dla Kapri jedzonko - pakiet 24 puszki Animondy x 800 g (wołowina z jagnięciną) Madziakato prosiła wprawdzie o 30 puszek, ale w pakietach były atrakcyjniejsze ceny ;)Bardzo dziękujemy za wpłaty dzięki, którym Kapri jada jak księżniczka:-) Quote
wolf122 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Był telefon! Rozmawiałam i z Panią i z Panem(małżeństwo). wstrzymujemy oddech, rozmowy trwają-mąż o zdradzie podobno dowiaduje się ostatni :lol: Trzymam kciuki :cool3: Jeżeli wszystko pójdzie ok,to będzie super .Ta ranka dalej jest,także albo za krótko na poprawę albo środek nie działa .Może antybiotyk? Ale najlepiej weterynarz... Quote
madziakato Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 wolf122 napisał(a):-mąż o zdradzie podobno dowiaduje się ostatni :lol: Trzymam kciuki :cool3: Jeżeli wszystko pójdzie ok,to będzie super .Ta ranka dalej jest,także albo za krótko na poprawę albo środek nie działa .Może antybiotyk? Ale najlepiej weterynarz...Ja Ci dam ostatni:evil_lol:Dzwoniłam, ale jakoś szczęścia nie miałam. W sobotę , tak jak pisałam bierzemy Kapri do weta- jak myślisz wystarczy? Quote
wolf122 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jasne,sobota tuż :cool3:Póki co smaruję (mam w płynie,nie w spray'u octenisept) .Kapri i moje psiaki po jedzonku.Ciepło także wyjątkowo dostaly jeść wszystkie razem już rano.Później rosól móglby się skisić a nie chcę chłodzić,bo porcja tylko na dziś zostala .Jutro co innego w menu :cool3: Quote
Malgoska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 wolf122 napisał(a):Jasne,sobota tuż :cool3:Póki co smaruję (mam w płynie,nie w spray'u octenisept) .Kapri i moje psiaki po jedzonku.Ciepło także wyjątkowo dostaly jeść wszystkie razem już rano.Później rosól móglby się skisić a nie chcę chłodzić,bo porcja tylko na dziś zostala .Jutro co innego w menu :cool3: jak wygląda ta ranka? możesz zrobić zdjęcie? Quote
egradska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Prosze Was o obecnosc na watku jeszcze go uzupelniam, ale niechby juz zaczal zyc http://www.dogomania.pl/forum/thread...Ba%C5%82kanach Quote
madziakato Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='wolf122']Zdjęcie ranki.Niestety kiepskie Ewidentnie wygryzione, ciekawe co powie wet. Czy ta maść , którą masz, wystarczy do soboty? Quote
Malgoska Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='wolf122']Zdjęcie ranki.Niestety kiepskie a masz maść detromycynową? myślę, że by pomogła Quote
madziakato Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Malgoska napisał(a):a masz maść detromycynową? myślę, że by pomogła Czy to na receptę? Quote
wolf122 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Mam i proponowałem,że mogę użyć ale skoro jest wizyta w sobotę u weta,to lepiej zaczekać.A octenisept zabezpiecza na tyle,by się nie ślimaczyło (obsusza),także spoko. Nic się nie rozwija niebezpiecznego przy tym upale . Quote
Malgoska Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 wolf122 napisał(a):Mam i proponowałem,że mogę użyć ale skoro jest wizyta w sobotę u weta,to lepiej zaczekać.A octenisept zabezpiecza na tyle,by się nie ślimaczyło (obsusza),także spoko. Nic się nie rozwija niebezpiecznego przy tym upale . acha czyli w sobotę jedziecie się pokazać to dobrze to już podasz to co zaleci madzia, tak na receptę Quote
madziakato Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 wolf122 napisał(a):Mam i proponowałem,że mogę użyć ale skoro jest wizyta w sobotę u weta,to lepiej zaczekać.A octenisept zabezpiecza na tyle,by się nie ślimaczyło (obsusza),także spoko. Nic się nie rozwija niebezpiecznego przy tym upale . Ok, to ja myślę, żeby zaczekać do wizyty, nie ma co panikować. Quote
wolf122 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Ok, to ja myślę, żeby zaczekać do wizyty, nie ma co panikować. -dokładnie.Chyba,że wizyta u weta by się nie odbyła,to trzeba coś postanowić,bo dłużej nie ma co czekać.Ale mam nadzieję,że nic nikomu nie wypadnie czy mnie,czy Tobie i skonsultujemy z fachowcem tą nieszczęsną rankę. acha czyli w sobotę jedziecie się pokazać to dobrze to już podasz to co zaleci Oczywiście,czy ja czy Madzia,to na pewno napiszemy :cool3: Quote
zozola77 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 a ten domek co sie odezwał to ...............???? Quote
madziakato Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 zozola77 napisał(a):a ten domek co sie odezwał to ...............???? To już się nie odezwał:-( Quote
madziakato Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 A my w sobotę zobaczymy się z Kapri:multi: Quote
egradska Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 madziakato napisał(a):A my w sobotę zobaczymy się z Kapri:multi: wysciskajcie Kaprusie kolektywnie, i ode mnie:loveu: Quote
madziakato Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 egradska napisał(a):wysciskajcie Kaprusie kolektywnie, i ode mnie:loveu:Jasna sprawa!:-) Quote
Recommended Posts