Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziakato napisał(a):
Był telefon! Rozmawiałam i z Panią i z Panem(małżeństwo). wstrzymujemy oddech, rozmowy trwają;)

Ale nowiny :happy1:
A ja zamówiłam dla Kapri jedzonko - pakiet 24 puszki Animondy x 800 g (wołowina z jagnięciną)
Madziakato prosiła wprawdzie o 30 puszek, ale w pakietach były atrakcyjniejsze ceny ;)

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DONnka napisał(a):
Ale nowiny :happy1:
A ja zamówiłam dla Kapri jedzonko - pakiet 24 puszki Animondy x 800 g (wołowina z jagnięciną)
Madziakato prosiła wprawdzie o 30 puszek, ale w pakietach były atrakcyjniejsze ceny ;)
Bardzo dziękujemy za wpłaty dzięki, którym Kapri jada jak księżniczka:-)

Posted

Był telefon! Rozmawiałam i z Panią i z Panem(małżeństwo). wstrzymujemy oddech, rozmowy trwają
-mąż o zdradzie podobno dowiaduje się ostatni :lol: Trzymam kciuki :cool3: Jeżeli wszystko pójdzie ok,to będzie super .Ta ranka dalej jest,także albo za krótko na poprawę albo środek nie działa .Może antybiotyk? Ale najlepiej weterynarz...

Posted

wolf122 napisał(a):
-mąż o zdradzie podobno dowiaduje się ostatni :lol: Trzymam kciuki :cool3: Jeżeli wszystko pójdzie ok,to będzie super .Ta ranka dalej jest,także albo za krótko na poprawę albo środek nie działa .Może antybiotyk? Ale najlepiej weterynarz...
Ja Ci dam ostatni:evil_lol:Dzwoniłam, ale jakoś szczęścia nie miałam. W sobotę , tak jak pisałam bierzemy Kapri do weta- jak myślisz wystarczy?

Posted

Jasne,sobota tuż :cool3:Póki co smaruję (mam w płynie,nie w spray'u octenisept) .Kapri i moje psiaki po jedzonku.Ciepło także wyjątkowo dostaly jeść wszystkie razem już rano.Później rosól móglby się skisić a nie chcę chłodzić,bo porcja tylko na dziś zostala .Jutro co innego w menu :cool3:

Posted

wolf122 napisał(a):
Jasne,sobota tuż :cool3:Póki co smaruję (mam w płynie,nie w spray'u octenisept) .Kapri i moje psiaki po jedzonku.Ciepło także wyjątkowo dostaly jeść wszystkie razem już rano.Później rosól móglby się skisić a nie chcę chłodzić,bo porcja tylko na dziś zostala .Jutro co innego w menu :cool3:

jak wygląda ta ranka?
możesz zrobić zdjęcie?

Posted

Mam i proponowałem,że mogę użyć ale skoro jest wizyta w sobotę u weta,to lepiej zaczekać.A octenisept zabezpiecza na tyle,by się nie ślimaczyło (obsusza),także spoko. Nic się nie rozwija niebezpiecznego przy tym upale .

Posted

wolf122 napisał(a):
Mam i proponowałem,że mogę użyć ale skoro jest wizyta w sobotę u weta,to lepiej zaczekać.A octenisept zabezpiecza na tyle,by się nie ślimaczyło (obsusza),także spoko. Nic się nie rozwija niebezpiecznego przy tym upale .

acha czyli w sobotę jedziecie się pokazać
to dobrze
to już podasz to co zaleci

madzia, tak na receptę

Posted

wolf122 napisał(a):

Ok, to ja myślę, żeby zaczekać do wizyty, nie ma co panikować.

Posted

Ok, to ja myślę, żeby zaczekać do wizyty, nie ma co panikować.
-dokładnie.Chyba,że wizyta u weta by się nie odbyła,to trzeba coś postanowić,bo dłużej nie ma co czekać.Ale mam nadzieję,że nic nikomu nie wypadnie czy mnie,czy Tobie i skonsultujemy z fachowcem tą nieszczęsną rankę.

acha czyli w sobotę jedziecie się pokazać
to dobrze
to już podasz to co zaleci

Oczywiście,czy ja czy Madzia,to na pewno napiszemy :cool3: