Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No lezy jak moj draniol, oni jakos spokrewnieni chyba sa blizej:-o
Dzieki za relacje, Madziu. To nasze psiatko wrazen dzis mialo, lacznie z wetem, nic dziwnego, ze padla. Ciekawe, kto kogo obudzi;)

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

egradska napisał(a):
No lezy jak moj draniol, oni jakos spokrewnieni chyba sa blizej:-o
Dzieki za relacje, Madziu. To nasze psiatko wrazen dzis mialo, lacznie z wetem, nic dziwnego, ze padla. Ciekawe, kto kogo obudzi;)
Tak, widziałam Maksia tylko na zdjęciach, ale faktycznie bardzo podobni są!

Posted

Nasza myszka kochana :loveu::loveu::loveu: Pusto bez niej jak nie wiem.W nocy marne spanie z nadmiaru wrażeń ale po przeczytaniu sms-a o drugiej w nocy, było lepiej :loveu: Miod na serce,że Kapri tak fajnie to znosi.Dziewczynka, jak Kanis i Kaza poznała meandry życia, więc jest twarda i w tak dobrym DOMKU będzie pociechą dla swoich Ludzi.Powodzenia SUNIU ,masz miejsce w naszych sercach na zawsze :iloveyou::iloveyou::iloveyou::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

Mam świeże wieści od Kaprinki- psina zachowuje się bardzo dobrze; jest bardzo grzeczna i uwelbiana przez wszystkich.
Łapinka smarowana 2 razy dziennie, witaminki i pyszne jedzonko(od weta) , czeka tylko na przyjazd legowiska, na razie ma do dyspozycji
kocyk i dywanik. W czwartek jedzie do swej"letniej rezydencji", gdzie ma do dyspozycji wielką działkę leśną i domek letniskowy. I najważniejsze- swoich kochających ludzi:multi:

Posted (edited)

[quote name='betka']Dobre wieści na noc :). Bardzo się cieszę, że skarbiątko miało takie szczęście.Wiecie co? Łezka w oku się kręci, jak się z jej nowymi właścicielami rozmawia, Oni już ją kochają. Wolf, P. Elu- Państwo prosili, żeby podziękować Wam za nią. Dziękuję:loveu:

Edited by madziakato
dopisek
Posted

[quote name='madziakato']Wiecie co? Łezka w oku się kręci, jak się z jej nowymi właścicielami rozmawia, Oni już ją kochają. Wolf, P. Elu- Państwo prosili, żeby podziękować Wam za nią. Dziękuję:loveu:

Mnie zawsze wzrusza, jak nowi właściciele dziękują za psiaka. Dla jednych pies był nic niewartym stworzeniem, którego się pozbyli, a dla drugich jest największym skarbem.

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Tylko takie wieści poproszę zawsze i wszędzie, gdzie Ogonek w potrzebie,
a Takich Ludzi trzeba klonować :)

w jakiej dzielnicy Skarbiątko zamieszała?
W sumie to nie wiem:oops: Oczywiście mam pełen adres i wszystkie dane, ale o to jakoś nie zapytałam, zapytam i na pewno dam znać!

Posted

Jak miło czytać dla odmiany takie wieści :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Bądź szczęśliwa Kaprinko - już zawsze :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Wolf122, czy puszki, które zamówiłam dotarły ?
Czy Kaprinka pojechała do domku z puszkowym "posagiem" :razz: ?

Posted

Wolf122, czy puszki, które zamówiłam dotarły ?
Czy Kaprinka pojechała do domku z puszkowym "posagiem"
-Co prawda Kapri to "nasza coreczka" ale posagu nie dawaliśmy :eviltong: Jak pisze Egradska są zmagazynowane (koszt doliczę później :evil_lol:;)) i w każdej chwili można je odebrać:lol: Powiadamiałem Madziakato we wtorek sms-em o dostawie.

Posted

madziakato napisał(a):
W sumie to nie wiem:oops: Oczywiście mam pełen adres i wszystkie dane, ale o to jakoś nie zapytałam, zapytam i na pewno dam znać!

pytałam, bo może na tyle blisko by się spotkać ;)
bardzo chciałabym Kaprunię poznać, pogłaskać, przytulić ....
ja, jamnikolubna zakochałam się w onkach, dogożastych .... chyba serce się rozrasta :)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
pytałam, bo może na tyle blisko by się spotkać ;)
bardzo chciałabym Kaprunię poznać, pogłaskać, przytulić ....
ja, jamnikolubna zakochałam się w onkach, dogożastych .... chyba serce się rozrasta :)
Super, to może zrobisz PA? Ja tak czy siak się do niej wybieram, jak będę z psiakiem swoim u dr Garncarza, ale nie znam dokładnego terminu wizyty, nie jestem pewna, kiedy by się w końcu udało...
Ja zastanawiam się nad zmianą nicka na madziakatONka:evil_lol:
Rozmawiałam z ds Kaprinki- wszystko super, dziewczynka rozkochała w sobie całą rodzinkę

Posted

madziakato napisał(a):
Super, to może zrobisz PA? Ja tak czy siak się do niej wybieram, jak będę z psiakiem swoim u dr Garncarza, ale nie znam dokładnego terminu wizyty, nie jestem pewna, kiedy by się w końcu udało...
Rozmawiałam z ds Kaprinki- wszystko super, dziewczynka rozkochała w sobie całą rodzinkę

Wspaniale, że u Kapri wszystko dobrze:loveu:

Posted

madziakato napisał(a):

Dobre wieści :multi:
Kapri jest wyjątkowa, więc miłością Państwa zadziwione nie jestem ;)
Z ogromną radością spotkam się, ale towarzysko - na przed i po/a się nie nadaję -
cienki bolek ze mnie i szlus, bo poza miłością do Ogonków trzeba mieć wiedzę,
której nie mam