egradska Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 No lezy jak moj draniol, oni jakos spokrewnieni chyba sa blizej:-o Dzieki za relacje, Madziu. To nasze psiatko wrazen dzis mialo, lacznie z wetem, nic dziwnego, ze padla. Ciekawe, kto kogo obudzi;) Quote
madziakato Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 egradska napisał(a):No lezy jak moj draniol, oni jakos spokrewnieni chyba sa blizej:-o Dzieki za relacje, Madziu. To nasze psiatko wrazen dzis mialo, lacznie z wetem, nic dziwnego, ze padla. Ciekawe, kto kogo obudzi;)Tak, widziałam Maksia tylko na zdjęciach, ale faktycznie bardzo podobni są! Quote
wolf122 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Nasza myszka kochana :loveu::loveu::loveu: Pusto bez niej jak nie wiem.W nocy marne spanie z nadmiaru wrażeń ale po przeczytaniu sms-a o drugiej w nocy, było lepiej :loveu: Miod na serce,że Kapri tak fajnie to znosi.Dziewczynka, jak Kanis i Kaza poznała meandry życia, więc jest twarda i w tak dobrym DOMKU będzie pociechą dla swoich Ludzi.Powodzenia SUNIU ,masz miejsce w naszych sercach na zawsze :iloveyou::iloveyou::iloveyou::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Gusiaczek Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Kapri Kochana, Serce Nasze :) szczęścia coraz więcej i miłości, miłości ogromu życzę Tobie i Wspaniałej Rodzince Quote
madziakato Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Mam świeże wieści od Kaprinki- psina zachowuje się bardzo dobrze; jest bardzo grzeczna i uwelbiana przez wszystkich. Łapinka smarowana 2 razy dziennie, witaminki i pyszne jedzonko(od weta) , czeka tylko na przyjazd legowiska, na razie ma do dyspozycji kocyk i dywanik. W czwartek jedzie do swej"letniej rezydencji", gdzie ma do dyspozycji wielką działkę leśną i domek letniskowy. I najważniejsze- swoich kochających ludzi:multi: Quote
wolf122 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Okropnie się cieszę :loveu: Dzięki Madzia za bieżące wiadomości.To miód na serce :loveu: Quote
madziakato Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Kaprinka - Warszawianka pozdrawiam wszystkich:multi: Quote
madziakato Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Państwo nie mówią o Niej inaczej jak "ich skarbiątko", jest dobrze, a nawet bardzo bardzo dobrze:multi: Quote
betka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dobre wieści na noc :). Bardzo się cieszę, że skarbiątko miało takie szczęście. Quote
madziakato Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 (edited) [quote name='betka']Dobre wieści na noc :). Bardzo się cieszę, że skarbiątko miało takie szczęście.Wiecie co? Łezka w oku się kręci, jak się z jej nowymi właścicielami rozmawia, Oni już ją kochają. Wolf, P. Elu- Państwo prosili, żeby podziękować Wam za nią. Dziękuję:loveu: Edited June 17, 2014 by madziakato dopisek Quote
Gusiaczek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Tylko takie wieści poproszę zawsze i wszędzie, gdzie Ogonek w potrzebie, a Takich Ludzi trzeba klonować :) w jakiej dzielnicy Skarbiątko zamieszała? Quote
Gabi79 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='madziakato']Wiecie co? Łezka w oku się kręci, jak się z jej nowymi właścicielami rozmawia, Oni już ją kochają. Wolf, P. Elu- Państwo prosili, żeby podziękować Wam za nią. Dziękuję:loveu: Mnie zawsze wzrusza, jak nowi właściciele dziękują za psiaka. Dla jednych pies był nic niewartym stworzeniem, którego się pozbyli, a dla drugich jest największym skarbem. Quote
wolf122 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Witam :loveu:Łezka się w oku kręci :loveu: Bardzo się cieszymy,że MISIULKA tak wspaniale się odnalazła w nowym Domku :loveu: Quote
madziakato Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Gusiaczek napisał(a):Tylko takie wieści poproszę zawsze i wszędzie, gdzie Ogonek w potrzebie, a Takich Ludzi trzeba klonować :) w jakiej dzielnicy Skarbiątko zamieszała?W sumie to nie wiem:oops: Oczywiście mam pełen adres i wszystkie dane, ale o to jakoś nie zapytałam, zapytam i na pewno dam znać! Quote
DONnka Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Jak miło czytać dla odmiany takie wieści :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Bądź szczęśliwa Kaprinko - już zawsze :thumbs: :thumbs: :thumbs: Wolf122, czy puszki, które zamówiłam dotarły ? Czy Kaprinka pojechała do domku z puszkowym "posagiem" :razz: ? Quote
egradska Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 O ile wiem, przyszly juz po wyjezdzie Skarbunka, zostaly zmagazynowane i ... kto wie, moze sie przydadza znow, termin waznosci jest chyba dlugi... Quote
wolf122 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Wolf122, czy puszki, które zamówiłam dotarły ? Czy Kaprinka pojechała do domku z puszkowym "posagiem"-Co prawda Kapri to "nasza coreczka" ale posagu nie dawaliśmy :eviltong: Jak pisze Egradska są zmagazynowane (koszt doliczę później :evil_lol:;)) i w każdej chwili można je odebrać:lol: Powiadamiałem Madziakato we wtorek sms-em o dostawie. Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 madziakato napisał(a):W sumie to nie wiem:oops: Oczywiście mam pełen adres i wszystkie dane, ale o to jakoś nie zapytałam, zapytam i na pewno dam znać! pytałam, bo może na tyle blisko by się spotkać ;) bardzo chciałabym Kaprunię poznać, pogłaskać, przytulić .... ja, jamnikolubna zakochałam się w onkach, dogożastych .... chyba serce się rozrasta :) Quote
madziakato Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Gusiaczek napisał(a):pytałam, bo może na tyle blisko by się spotkać ;) bardzo chciałabym Kaprunię poznać, pogłaskać, przytulić .... ja, jamnikolubna zakochałam się w onkach, dogożastych .... chyba serce się rozrasta :)Super, to może zrobisz PA? Ja tak czy siak się do niej wybieram, jak będę z psiakiem swoim u dr Garncarza, ale nie znam dokładnego terminu wizyty, nie jestem pewna, kiedy by się w końcu udało... Ja zastanawiam się nad zmianą nicka na madziakatONka:evil_lol: Rozmawiałam z ds Kaprinki- wszystko super, dziewczynka rozkochała w sobie całą rodzinkę Quote
Gabi79 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 madziakato napisał(a):Super, to może zrobisz PA? Ja tak czy siak się do niej wybieram, jak będę z psiakiem swoim u dr Garncarza, ale nie znam dokładnego terminu wizyty, nie jestem pewna, kiedy by się w końcu udało... Ja zastanawiam się nad zmianą nicka na madziakatONka:evil_lol: Rozmawiałam z ds Kaprinki- wszystko super, dziewczynka rozkochała w sobie całą rodzinkę Wspaniale, że u Kapri wszystko dobrze:loveu: Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 madziakato napisał(a):Super, to może zrobisz PA? Ja tak czy siak się do niej wybieram, jak będę z psiakiem swoim u dr Garncarza, ale nie znam dokładnego terminu wizyty, nie jestem pewna, kiedy by się w końcu udało... Ja zastanawiam się nad zmianą nicka na madziakatONka:evil_lol: Rozmawiałam z ds Kaprinki- wszystko super, dziewczynka rozkochała w sobie całą rodzinkę Dobre wieści :multi: Kapri jest wyjątkowa, więc miłością Państwa zadziwione nie jestem ;) Z ogromną radością spotkam się, ale towarzysko - na przed i po/a się nie nadaję - cienki bolek ze mnie i szlus, bo poza miłością do Ogonków trzeba mieć wiedzę, której nie mam Quote
Recommended Posts