Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']I co? I co?...[/QUOTE]

No narazie czekamyyyyy :)
może w tym tyg będzie już cosik wiadomo - o czym niezwłocznie poinformujemy :):):)

Posted

[quote name='kejciu']Uwaga Uwaga - zaczynamy KCIUKANIE :)[/QUOTE]

O raju! Trzymam z całej siły!
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

w albumie Kokoszki nowe zdjęcia z majówkowego szaleństwa z labkiem Bursztynem . Nutusia powiedziałam Państwu już w rozmowie telefonicznej ,że chyba wyjadą z dwoma psami ode mnie :P Hehe no ale najpierw muszą ogarnąć swojego labka:)

Trzymajcie wszyscy kciuki, najdalej w poniedziałek powinniśmy coś wiedzieć , ale na razie cicho sza:)

https://plus.google.com/photos/109402763238656555159/albums/5993313639441346481?banner=pwa

Posted

moje drogie dla Kokoszki szykuje się wizyta przedadopcyjna we Wrocławiu, naprawdę nie maciie pojęcia ile napisałam pw na dogo, na fb, wykonałam telefonów i wysłałam maili ,żeby kogoś znaleźć./ Jeszcze nigdy nie miałam takich problemów- albo ktoś nie miał czasu, albo było za daleko , albo wyjeżdżał. W końcu dziecwyzna , która już dla mnie robiła pa i ma duże doświadczenie , zgodziła się pojechać w pon , krótko przed swoim wyjazdem na urlop. Jestem jej za to bardzo wdzięczna. Teraz trzymajmy kciuki, aby w tym domku wszystko było ok!! Wizyta w poniedziałek po południu.