Nutusia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 O rany... A ja mam takie mega tłumaczenie! Jak tu piąstkami zaciśniętymi pisać? Ale co tam - coś trza będzie wymyślić! ;) Quote
b-b Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='kejciu']Uwaga Uwaga - zaczynamy KCIUKANIE :)[/QUOTE] Kciuki zaciśnięte:D Quote
bukowa Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ojejku! troszkę mnie nie było i taki nius! no to kciukamy z całych sił Quote
Ziutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='bukowa']ojejku! troszkę mnie nie było i taki nius! no to kciukamy z całych sił[/QUOTE] I nie puszczaj ;) Quote
Kejciu Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Jutro leci porcja ciastek dla Koko i Wierki zasponsorowanych przez Cioteczkę bukowa Quote
Kejciu Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Nutusia']I co? I co?...[/QUOTE] No narazie czekamyyyyy :) może w tym tyg będzie już cosik wiadomo - o czym niezwłocznie poinformujemy :):):) Quote
Nutusia Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 To ja bardzo proszę niezwłocznie, bo muszę się teraz zmóżdżać nad czymś innym, a ten temat mnie... rozkojarza! ;) :) Quote
Marysia R. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='kejciu']Uwaga Uwaga - zaczynamy KCIUKANIE :)[/QUOTE] O raju! Trzymam z całej siły! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Kejciu Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Dostałam info od DEXTERKI że............. jest WYŻERKA!!!! :) ciacha doszły :) Quote
dexterka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 w albumie Kokoszki nowe zdjęcia z majówkowego szaleństwa z labkiem Bursztynem . Nutusia powiedziałam Państwu już w rozmowie telefonicznej ,że chyba wyjadą z dwoma psami ode mnie :P Hehe no ale najpierw muszą ogarnąć swojego labka:) Trzymajcie wszyscy kciuki, najdalej w poniedziałek powinniśmy coś wiedzieć , ale na razie cicho sza:) https://plus.google.com/photos/109402763238656555159/albums/5993313639441346481?banner=pwa Quote
Nutusia Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Cicho sza, cicho sza!!!! Kokota - i tak na wszelki trenuj zapasy z... labkiem, bo może jak nie ten, to ten drugi! ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 dołączę się do kciuków !!!!! Kokoszka do domku dziewczyno !!!!!!!!!! ;) Quote
Ziutka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='bukowa']dalej trzymam z całych sił:)[/QUOTE] I nie puszczamy :) Quote
Mattilu Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 No zeby nie moc sie doczekac poniedzialku po dlugim weekendzie...to nie jest normalne... Quote
Kejciu Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Na informację jeszcze czekamy - kciukamy - sprawa możliwe że wyklaruje się w tym tygodniu :) Quote
dexterka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 moje drogie dla Kokoszki szykuje się wizyta przedadopcyjna we Wrocławiu, naprawdę nie maciie pojęcia ile napisałam pw na dogo, na fb, wykonałam telefonów i wysłałam maili ,żeby kogoś znaleźć./ Jeszcze nigdy nie miałam takich problemów- albo ktoś nie miał czasu, albo było za daleko , albo wyjeżdżał. W końcu dziecwyzna , która już dla mnie robiła pa i ma duże doświadczenie , zgodziła się pojechać w pon , krótko przed swoim wyjazdem na urlop. Jestem jej za to bardzo wdzięczna. Teraz trzymajmy kciuki, aby w tym domku wszystko było ok!! Wizyta w poniedziałek po południu. Quote
Recommended Posts