Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też tego nie rozumiem - Koko ma pakiety ogłoszeń na mnóstwo województw, z różnymi zdjęciami i tekstami.....i cisza :(

ludzie teraz wygodniccy - adoptują koty bo na spacery nie trzeba wychodzić :(
a tu taka Kokolina śliczna i nikt jej nie chce :(

Posted

[quote name='Nutusia']Byłam pewna, że dom znajdzie wlot! Z każdym rokiem z adopcjami coraz gorzej...[/QUOTE]
Znajdzie...czekamy na TEN dom ;)

Posted

[quote name='terensia']Pozwoliłam sobie urządzić bazarek z przeznaczeniem ewentualnego dochodu ( 50% ) dla Koko
Na bazarku same psie i kocie pyszności :)

serdecznie zapraszam

http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w!!!!-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja?p=22102397#post22102397

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kejciu & Ziutka

Posted

Kokoszka wcale się nie weekenduje tylko fochy od rana strzela:P Umówiłam się z koleżanką na sesję fotograficzną psiaków i dokładnie o godzinie o której sie spotkałyśmy popsuła sie pogoda i co najgorsze psiaki za cholerę nie chciały z nami współpracować. Koko dorwała sznur do przeciągania i biegała z nim jak szalona , wszystkie zdjęcia wychodziły rozmazane . Wzięłam ją więc na smycz i uszka od razu jej oklapły.. Oto dowód:

https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Koko

Przyjechał do nas na majówkę labrador Bursztyn i Kokoszka zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia. On w niej zresztą też. Jak tylko jakiś inny pies podchodził do Koko to labek od razu podbiegał i go odpędzał . A najlepsze było jak się , zmęczeni, położyli na przeciwko siebie i wpatrywali w swoje oczy :)

Posted

[quote name='dexterka']Kokoszka wcale się nie weekenduje tylko fochy od rana strzela:P Umówiłam się z koleżanką na sesję fotograficzną psiaków i dokładnie o godzinie o której sie spotkałyśmy popsuła sie pogoda i co najgorsze psiaki za cholerę nie chciały z nami współpracować. Koko dorwała sznur do przeciągania i biegała z nim jak szalona , wszystkie zdjęcia wychodziły rozmazane . Wzięłam ją więc na smycz i uszka od razu jej oklapły.. Oto dowód:

https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Koko

Przyjechał do nas na majówkę labrador Bursztyn i Kokoszka zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia. On w niej zresztą też. Jak tylko jakiś inny pies podchodził do Koko to labek od razu podbiegał i go odpędzał . A najlepsze było jak się , zmęczeni, położyli na przeciwko siebie i wpatrywali w swoje oczy :)

Hehe prawdziwa miłość :):):) nie ma rady! Amor i wszystko jasne :D

Posted

[quote name='Mattilu']No to jak tak leżeli to można im było fotkę strzelić, nie?[/QUOTE]

Dzisiaj może będzie drugie podejście do fotek - ciekawe jaka pogoda w Opolu - u mnie niestety bardzo pochmurno .... tylko patrzeć jak deszcz lunie...

Posted

trafiłam tu przez banerek na bazarku. Piękna, młoda, przyjazna..powinna już doopkę grzać w swoim domku :loveu: u mnie kiedyś jedna sunia na tymczasie była 5 mies. (ok.6-8 lat, po operacji guza, z łatką psa obronnego ;) ). Przez pierwszy czas telefon milczał, potem jakieś 2 i kolejny był już TEN. I tak uważam, że szczęście, że tak szybko znalazła cudowny domek, zwłaszcza gdy patrzę na młode, zdrowe psy, które miesiącami czekają :shake: