mari23 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 przepraszam, nie było mnie parę dni na dogo, chorowalam, a PW nie odebrane czekało... widzę, że wizyta już umowiona na dzisiaj, więc pozostaje mi tylko trzymać kciuki za pozytywny jej wynik :) Quote
Gusiaczek Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/dg6m_PvaG4T9sssbrBiXeIy06I_7W4MAj5ky-0slO48=w328-h218-p-no Oj, to juz dzisiaj Kokoszko :) oczywiście trzymam kciuki Quote
dexterka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 kochane z wizyty nici wyszły- tzn w ogóle do niej nie doszło. Asia Z. która tam się wybierała godzinkę wcześniej dzwoniła do Pani , aby potwierdzić przyjazd, niestety Pani nie odbierała. Asia dzwoniła co chwilkę przez ok 30 min , niestety nie dodzwoniła się. Ja dzwoniłam o 18 i pani tez nie odbierała. Dopiero oddzwoniła o 20:00 i bardzo przepraszała, ale zapomniała telefonu do pracy. No ale teoretycznie w domu miała być chwilkę po 16, bo przecież tak pa było umówione. :( Pani przeprasza i dalej podtrzymuje chęć adopcji Koko. Mówiąc szczerze nie wiem co o tym myśleć. Asia wyjeżdża na tydzień na urlop , więc ewentualnie może w przyszłym tyg zrobić wizytę. Co myślicie? Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='dexterka']kochane z wizyty nici wyszły- tzn w ogóle do niej nie doszło. Asia Z. która tam się wybierała godzinkę wcześniej dzwoniła do Pani , aby potwierdzić przyjazd, niestety Pani nie odbierała. Asia dzwoniła co chwilkę przez ok 30 min , niestety nie dodzwoniła się. Ja dzwoniłam o 18 i pani tez nie odbierała. Dopiero oddzwoniła o 20:00 i bardzo przepraszała, ale zapomniała telefonu do pracy. No ale teoretycznie w domu miała być chwilkę po 16, bo przecież tak pa było umówione. :( Pani przeprasza i dalej podtrzymuje chęć adopcji Koko. Mówiąc szczerze nie wiem co o tym myśleć. Asia wyjeżdża na tydzień na urlop , więc ewentualnie może w przyszłym tyg zrobić wizytę. Co myślicie?[/QUOTE] dac Pani szanse ale prześwietlic z każdej strony ;) Quote
Mattilu Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dac Pani szanse ale prześwietlic z każdej strony ;)[/QUOTE] Popieram przedmówczynię. Quote
Nutusia Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 I ja popieram. A o wizytę można poprosić Poker - to jest kontroler najwyższej jakości, jeśli chodzi o prześwietlanie wszelkie ;) Quote
dexterka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Nutusia']I ja popieram. A o wizytę można poprosić Poker - to jest kontroler najwyższej jakości, jeśli chodzi o prześwietlanie wszelkie ;)[/QUOTE] Do Poker napisałam w pierwszej kolejności , ale Poker mieszka po drugiej stronie miasta. Moja Asia wraca za tydzień, macie pomysł na inną osobę wizytującą? Mari23 dałabyś radę?? :loveu: Quote
Nutusia Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Mari mieszka pod Wrocławiem, z tego co wiem. Napisz mi proszę o jaką dzielnicę Wrocławia chodzi - napiszę jeszcze do jednej Ciotki... Quote
malagos Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dac Pani szanse ale prześwietlic z każdej strony ;)[/QUOTE] Jestem za. Quote
mari23 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Nutusia']Mari mieszka pod Wrocławiem, z tego co wiem. Napisz mi proszę o jaką dzielnicę Wrocławia chodzi - napiszę jeszcze do jednej Ciotki...[/QUOTE] tak, mieszkam 45 km od Wrocławia, ale akurat od tej strony Wrocławia ( ulica Średzka bo od strony Środy Śląskiej) dzielnica to Wrocław - Leśnica, peryferie Wrocławia, Demi ( Asia z TOZ) mieszka blisko, ale pewnie nie ma czasu Quote
dexterka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='mari23']tak, mieszkam 45 km od Wrocławia, ale akurat od tej strony Wrocławia ( ulica Średzka bo od strony Środy Śląskiej) dzielnica to Wrocław - Leśnica, peryferie Wrocławia, Demi ( Asia z TOZ) mieszka blisko, ale pewnie nie ma czasu[/QUOTE] Zgadza się- chodzi o wizytę w dzielnicy Leśnica na ul Średzkiej. Poker poleciła mi napisać do Demi- napisałam do niej na fb, niestety nie dostałam odpowiedzi. Ktoś inny przychodzi Wam do głowy? Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) Już piszę do znajomej Wrocławianki :) Podpowiedziano mi i zareklamowano jako "kontrolera" jeszcze Basia1234 (ponoć mieszka stosunkowo niedaleko) ;) Edited May 14, 2014 by Nutusia Quote
mari23 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) [quote name='Nutusia']Już piszę do znajomej Wrocławianki :) Podpowiedziano mi i zareklamowano jako "kontrolera" jeszcze Basia1234 (ponoć mieszka stosunkowo niedaleko) ;) Basia1244 nie mieszka z tej strony Wrocławia chyba, mam jej nr telefonu, zapytam to właśnie Basia robiła "negatywną" wizytę PA dla Bony może napisać prośbę na wątku "Spacer we Wrocławiu" - na pewno odezwie się ktoś edit: napisałam prośbę, to ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/489-Spacer-we-Wrocławiu?p=22139539#post22139539 Edited May 14, 2014 by mari23 Quote
NikaEla Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Nutusia']Już piszę do znajomej Wrocławianki :) Podpowiedziano mi i zareklamowano jako "kontrolera" jeszcze Basia1234 (ponoć mieszka stosunkowo niedaleko) ;)[/QUOTE] Blisko to nikt nie mieszka , Basia 1244 i Mila-ada mają stosunkowo najbliżej (ok 9 - 12km) Ode mnie to jest półtorej godziny jazdy komunikacja miejska (z 3 przesiadkami) Ale niedawno dla psa: krzywusia ktoś robił pozytywną wizytę na Średzkiej Quote
dexterka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Dla Krzywusia robiła wizytee Asia o której pisalam powyżej. Jest teraz na urlopie, będzie za tydzień Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 No to trudno - widać trzeba czekać. Mając nadzieję, że jest na co ;) Quote
Annaa4 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Poleciało dla Koko 100zł proszę po zaksięgowaniu wpłaty potwierdzić tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252391-ROZLICZAM-dla-BINGO-KOKO-I-FARY Quote
Ziutka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Annaa4']Poleciało dla Koko 100zł proszę po zaksięgowaniu wpłaty potwierdzić tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252391-ROZLICZAM-dla-BINGO-KOKO-I-FARY Bardzo dziękujemy :) Quote
dexterka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Kokoszka tak się prezentowała dzisiaj ślicznie https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Koko Nikogo nowego nie znalazłam na wizytę , na szczęście Pani cierpliwie czeka. Mówiła mi też ,że planuje wybrać się do nas w odwiedziny, bo nie może się doczekać kiedy kokolinkę pozna. Wszystkim swoim koleżankom w pracy pokazała jej zdjęcie. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Myślę,że któreś z tych świeżych zdjęć można dodać do ogłoszeń. Ja zaraz idę zmieniać w swoich. Quote
malagos Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 To moze odwrócić sytuację i jak pani się w realu Koko spodoba, to wykonać szybka poadopcyjną wizytę, jak Asia wróci z urlopu? Quote
Kejciu Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='malagos']To moze odwrócić sytuację i jak pani się w realu Koko spodoba, to wykonać szybka poadopcyjną wizytę, jak Asia wróci z urlopu?[/QUOTE] Ja nie zdecydowałabym się chyba na oddanie Kokoszki tak w ciemno - jak chce przyjechać i poznać Kokolindę to bardzo proszę - ale trzymajmy się procedur takie jest moje zdanie - może już na zapoznaniu okaże się że to nie ten domek...czego oczywiście nie życzę - ale wiemy jak jest z ludźmi :) także moje zdanie w tej sprawie jest takie że zaprosić Panią na zapoznanie - a tydzień to nie tak długo jeśli jej zależy to wytrzyma :):):) Quote
Nutusia Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Przyłączam się - też uważam, że lepiej się wstrzymać. Co innego, gdy się jedzie zawieźć psa bez wizyty PA, ale na miejscu można ocenić warunki, poznać ludzi i zobaczyć jaki mają stosunek do psa (zdarzało mi się tak robić), a co innego oddać psa komuś i nie daj boże potem kontakt się urwie... Quote
Recommended Posts