Aimez_moi Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 bea100 napisał(a):Czy wiadomo co z Bercikiem? Ja takze mocno kciukam i mysle o staruszku..... Quote
kolejna kobietka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 A ja się boję tu zaglądać :sad: Kciuki nieustannie zaciśnięte! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Bedzie dobrze......musi byc! Musza byc razem. Quote
bea100 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 kolejna kobietka napisał(a):A ja się boję tu zaglądać :sad: ... Ja także, a dodatkowo teraz martwi mnie brak wieści o stanie Bercika... Quote
zerojeden Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Wiem tyle że Bercik zjadł dzisiaj SAM żółtko!!! Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 O Boziu......:):) lekuchno odetchnelam...... Quote
mdk8 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 a mi się wydaje, że poczuł iż razem ze swoim przyjacielem są już bezpieczni i pozwolił sobie na chwilę słabości i odpoczynku. Mam nadzieję,że powoli będzie coraz lepiej. Bardzo się cieszę, że walczycie o jego życie. Zasłużył sobie na to. A Rudzik dalej będzie go wspierał i wyjdzie z tego. Bardzo mocno w to wierzę. Quote
Gosia121 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Walcz Berciku i nie poddawaj się. A żółteczko to na pracę brzuszka dobrze. Quote
bea100 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Hałabajówka napisał(a):Wiem tyle że Bercik zjadł dzisiaj SAM żółtko!!! Troszkę odetchnęłam, dzięki za wieści! Quote
bea100 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jak idzie walka o Bercika? Jak minęła noc? Quote
zozola77 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 i ja zagladam do wielkich Przyjaciół.. kciukam za zdrówko..a finansowo coś później pomyśle... Quote
ewu Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Przybiegłam tu z podpisu obieżyświat75. Strasznie się wzruszyłam. Trzymaj się psiaczku.... Posłałam na razie skromne 30 zł. Quote
obiezyswiat75 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ewu napisał(a):Przybiegłam tu z podpisu obieżyświat75. Strasznie się wzruszyłam. Trzymaj się psiaczku.... Posłałam na razie skromne 30 zł. Basiu, dziękuję Kochana :) Quote
ewu Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Wspaniali przyjaciele. Nie możecie teraz psiaczki tracić tego co macie... Razem sobie siedzicie i bezpieczne możecie tulić do woli. Kochane dziadunie. Quote
bea100 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Denerwuję się i czekam, czekam, czekam tu na jakiś wpis o stanie Bercika.... Quote
b-b Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Bazarek dla chłopaków coś kiepsko idzie. Może macie tu znajomych, którzy nie wpisali się na bezpieczną listę a których możecie na bazarek zaprosić? Fajne rzeczy a kupujących jak na lekarstwo:( Quote
ewu Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 b-b napisał(a):Bazarek dla chłopaków coś kiepsko idzie. Może macie tu znajomych, którzy nie wpisali się na bezpieczną listę a których możecie na bazarek zaprosić? Fajne rzeczy a kupujących jak na lekarstwo:( Coś ostatnio na bazarkach pustawo.... Quote
Malgoska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 b-b napisał(a):Bazarek dla chłopaków coś kiepsko idzie. Może macie tu znajomych, którzy nie wpisali się na bezpieczną listę a których możecie na bazarek zaprosić? Fajne rzeczy a kupujących jak na lekarstwo:( ewu napisał(a):Coś ostatnio na bazarkach pustawo.... chyba na facebooku lepiej idzie sprzedaż Quote
zerojeden Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Już melduję co wiem... Rudzik z dnia na dzień grubszy i silniejszy Bercik dzisiaj nie chciał jeść, dostał strzykawką trochę pluł ale coś tak zjadł. Dostaje 3 kroplówki glukozy na dobę i PWE i antybiotyki. Kupiłam dzisiaj dla niego następne kroplówki i riwanol niestety tylko wpłynie bo nie ma u mnie w tabletkach ;( jutro dostarczę, bona dzisiaj jeszcze miał zapas kroplówek. Jak mi się uda to wstawię jeszcze dzisiaj paragony z apteki. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA BERCIKA PROSZĘ. Quote
Recommended Posts