sharka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Zawnioskowałam do Skarpety Talcott o 120 zł na weta i leki Edited January 2, 2014 by sharka Quote
b-b Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Z dziewczynek wątku tu przybyłam :) Dostałam pozwolenie od Ewu - Basi na wystawienie jej fantów, które są u mnie dla dziadeczków. Dzisiaj muszę zrobić jeszcze zaległy bazarek ale jeśli nie dzisiaj to jutro go zrobię. Mortes czy tak jak z bazarku dla Tusi i Tuni mogą iść wpłaty na Twoje konto a później Ty rozliczysz się z kosztów wysyłki ze mną i przekażesz te pieniążki dalej? Ułatwiłoby mi to życie :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ludzie powinni się uczyć jak wygląda przyjaźń... Quote
zerojeden Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):Ludzie powinni się uczyć jak wygląda przyjaźń... Ludzie się powinni bardzo dużo nauczyć od zwierząt, może wtedy byłoby choć trochę lepiej. Quote
kolejna kobietka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Zrobie banerek, moze sie komus przyda :cool3: Quote
sharka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 sharka napisał(a):Zawnioskowałam do Skarpety Talcott o 120 zł na weta i leki Skarpeta przychyliła się do wniosku! :loveu::loveu::loveu: I co więcej - dla każdego z chłopaków będzie 120 zł - nr konta Hałabajówki już podałam :D proszę o potwierdzenie kiedy pieniążki wpłyną na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika! Quote
sharka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Banerek: śliczne banerki cioteczko robisz :) Quote
kolejna kobietka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 sharka napisał(a):śliczne banerki cioteczko robisz :) obiezyswiat75 napisał(a):piekny banerek :) Dziękuję bardzo :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 sharka napisał(a):Skarpeta przychyliła się do wniosku! :loveu::loveu::loveu: I co więcej - dla każdego z chłopaków będzie 120 zł - nr konta Hałabajówki już podałam :D proszę o potwierdzenie kiedy pieniążki wpłyną na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika! Juhu! :loveu: Bazarki, skarbonka się napełnia, będzie dobrze, teraz wszystko zależy od dziadeczków. Quote
sharka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):Chłopaki sa na FB? dzięki za skarpetowe wsparcie :loveu: Quote
bea100 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Przybiegłam tu ze skarpety im. Talcott i zapisuję temat Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 I ja zaglądam. Jak chłopaki się czują, a zwłaszcza Rudzik? Nieustannie! :kciuki: Quote
arnold Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ale niesamowita historia :) a jak się teraz maja? Quote
Mortes Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Ojej kochane jak miło że tyle Was przybyło na ratunek dla dziadziowych przyjacioł :) Dostałam dziś takie wieści : Z Rudzikiem dzisiaj trochę lepiej,dostał ostatnią kroplówkę przed kontrolną wizytą u weta. Zaczął więcej trochę jeść i żywiej chodzi, mam nadzieję że to wróży dobrze. Z Bercikiem dzisiaj gorzej, serduszko mu nie domaga mamy już leki na nie ale trzeba chwili żeby ustalić odpowiednią dawkę dla niego. Dzisiaj mu apetyt nie dopisywał zupełnie, pogrzebał w misce i zostawił. Oby jutro był lepszy dzień. Ciocia Hałabajówka jest zdecydowanie bliżej dziaduniów niż ja i obiecała że będzie trzymać rękę na pulsie ;) Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Moze gdy zacznie brac leki systematycznie bedzie troszke lepiej? Quote
Recommended Posts