Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dziewczynek wątku tu przybyłam :)
Dostałam pozwolenie od Ewu - Basi na wystawienie jej fantów, które są u mnie dla dziadeczków.
Dzisiaj muszę zrobić jeszcze zaległy bazarek ale jeśli nie dzisiaj to jutro go zrobię.
Mortes czy tak jak z bazarku dla Tusi i Tuni mogą iść wpłaty na Twoje konto a później Ty rozliczysz się z kosztów wysyłki ze mną i przekażesz te pieniążki dalej? Ułatwiłoby mi to życie :)

Posted

sharka napisał(a):
Zawnioskowałam do Skarpety Talcott o 120 zł na weta i leki

Skarpeta przychyliła się do wniosku! :loveu::loveu::loveu: I co więcej - dla każdego z chłopaków będzie 120 zł - nr konta Hałabajówki już podałam :D proszę o potwierdzenie kiedy pieniążki wpłyną na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!

Posted

sharka napisał(a):
Skarpeta przychyliła się do wniosku! :loveu::loveu::loveu: I co więcej - dla każdego z chłopaków będzie 120 zł - nr konta Hałabajówki już podałam :D proszę o potwierdzenie kiedy pieniążki wpłyną na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!

Juhu! :loveu: Bazarki, skarbonka się napełnia, będzie dobrze, teraz wszystko zależy od dziadeczków.

Posted

Ojej kochane jak miło że tyle Was przybyło na ratunek dla dziadziowych przyjacioł :)
Dostałam dziś takie wieści :

Z Rudzikiem dzisiaj trochę lepiej,dostał ostatnią kroplówkę przed kontrolną wizytą u weta. Zaczął więcej trochę jeść i żywiej chodzi, mam nadzieję że to wróży dobrze.

Z Bercikiem dzisiaj gorzej, serduszko mu nie domaga mamy już leki na nie ale trzeba chwili żeby ustalić odpowiednią dawkę dla niego. Dzisiaj mu apetyt nie dopisywał zupełnie, pogrzebał w misce i zostawił. Oby jutro był lepszy dzień.

Ciocia Hałabajówka jest zdecydowanie bliżej dziaduniów niż ja i obiecała że będzie trzymać rękę na pulsie ;)