Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieczorem uzupełnię wpłaty, za wszystkie :Rose:

Niestety z Bercikem gorzej, odmawia jedzenia cały czas, wet mów że jak do piątku nie zacznie to nie można go dłużej trzymać na kroplówkach ;( Dziękuję za poszukanie oleju ale chyba nie zdążymy mu go zastosować jak tak będzie jak wczoraj robił ;(

Wysłałam Mortes zdjęcia Bercika i paragonów bo się Imagine zbuntowało i nie mogę wstawić ;(

Posted

Kurcze ,dlaczego nie chce jeść ? Nie mam żadnego pomysłu :shake: jak moja sunia odmawiała przez tydzień jedzenia ( z powodu mocznicy ) to miksowałam jedzenie i wlewałam po łyżeczce do pyszczka ale z Bercikiem to już chyba przerabialiście

Posted

Dotarłam tu z podpisu cioteczki,chciałam polecić apetizer u mojego psiaka zadziałał podawałam z mlekiem jak tylko zużyłam więcej niż połowa opakowania, to jedzenie zjadała całe,a przedtem wcale lub zostawiała większość pozostałym psiaczkom teraz nie mam tego problemu,może i Bercikowi pomoże trzymam mocno kciuki.

Posted (edited)

[FONT=arial]Bercik miał pobierane wyskrobiny z mordki dlatego ma wygolone i zaczerwienione z tego powodu. Ma tak w kilku miejscach wet sprawdzał czy to nie gronkowiec, ale stwierdził że nie. Rana na łapce zaczyna się goić.
[/FONT][FONT=arial]Wet już nie wie dlaczego nie chce jeść z badań nic nie wynika ;( Diagnoza jest taka, że nie ma żadnej...mocznik w normie, kreatynina w normie, trzustkowe w normie, wątrobowe w normie. Nie mam żadnego pomysłu co mu jest ;( Może to już starość ;( [/FONT]

Edited by Hałabajówka
Posted

Hałabajówka napisał(a):
[FONT=arial]Bercik miał pobierane wyskrobiny z mordki dlatego ma wygolone i zaczerwienione z tego powodu. Ma tak w kilku miejscach wet sprawdzał czy to nie gronkowiec, ale stwierdził że nie. Rana na łapce zaczyna się goić.
[/FONT][FONT=arial]Wet już nie wie dlaczego nie chce jeść z badań nic nie wynika ;( Diagnoza jest taka, że nie ma żadnej...mocznik w normie, kreatynina w normie, trzustkowe w normie, wątrobowe w normie. Nie mam żadnego pomysłu co mu jest ;( Może to już starość ;( [/FONT]

skoro mocznik i kreatynina ok, to niewydolnosc nerek odpada (wtedy tez pieski nie chca jesc i tego sie obawialam). Mam taki psi smierdzacy ryba olej z kwasami omega cos tam (od weta) i zwierz wsuwa wszystko, co nim poleje, a bez oleju wybrzydza. Moze by sprobowac?

Posted (edited)

Dostawał ryb olej w papkach ;( ja już nawet swojskie swoje jajka i kozie mleku mu odpaliłam ;(

Bardzo dziękujemy za pomoc :Rose:

Zamieszczam wpłaty dla chłopaków które mamy na koncie
Mdk8 - 20zł
Aimez_moi - 20zł
Atao - 20zł
Wirginia - 20zł
Arim - 20zl
Skarpeta im.Tallcot - 240zł
20zł - Anna G. (brak nicka)
60zł - Bea100
30zł - Ewu
300zł - Norkowa bazarek
15zł - Gosia121
60zł - Od Pani która podała tylko nazwisko ;)
:Rose:

RAZEM
825zł

Wydatki
304,9zł paragony apteka
faktura od weta 320zł foto na dniach

Razem
624,9zł

Edited by Hałabajówka
Posted

Nie gorączki nie ma i nie miał ani razu.
Boję się że on już chce się pożegnać z tym światem, najgorzej dla Rudzika bo on chce dalej żyć ale nie sam :-(

ps. mam straszne zaległości w zdjęciach obrabiam po kolei proszę o chwilę jeszcze cierpliwość, będzie Rudzik stojący ;)