Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Mam foteczki Nemi-zaraz wkleję :) Uff...w końcu internet mam :D :D :D Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Zobaczcie! mam ekstra wdzianko do zadań specjalnych :D Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Proszę...nie zapominajcie o mnie... Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 O! A tu sa takie trzymaczki,żeby mi kręgosłupek odciążać podczas ćwiczeń i chodzenia :) Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 No...to juz chyba z każdej strony zaprezentowałam wdzianko :evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nie zapomnimy :) Ale wypasione wdzianko :cool3: Quote
Cantadorra Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Kochana Nemi Marines :) Bojowa dziewczynka, a to dobrze wróży! Quote
bela51 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Cudna dziewczynka ! A wdzianko super ! I chyba spelnia swoją role, bo dziewczynka stoi na łapkach:lol: Edit : Na pierwszej stronie widziałam cene za szelki ( czy to wlasnie te ? ) i mnie zamurowało ... Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 bela51 napisał(a):Cudna dziewczynka ! A wdzianko super ! I chyba spelnia swoją role, bo dziewczynka stoi na łapkach:lol: Edit : Na pierwszej stronie widziałam cene za szelki ( czy to wlasnie te ? ) i mnie zamurowało ... Dokładnie te-specjalne do rehabilitacji...fakturę wklejałam...muszę w rozliczeniowym chyba zacząć wpisywać nr postów z fakturami, bo sie pogubię jak nic... Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Mattilu napisał(a):Zapisuje watek Witam u Nemi :) Quote
DONnka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Zaglądam z zaciśniętymi kciukami za rehabilitację Nemi :thumbs: Widziałam, że fakturka za rezonans została w całości wystawiona na Fundację Może więc SKARPETA zamówi dla Nemi karmę ? No chyba, że macie jeszcze jakieś fakturki od weta, które możemy opłacić :razz: Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 DONnka napisał(a):Zaglądam z zaciśniętymi kciukami za rehabilitację Nemi :thumbs: Widziałam, że fakturka za rezonans została w całości wystawiona na Fundację Może więc SKARPETA zamówi dla Nemi karmę ? No chyba, że macie jeszcze jakieś fakturki od weta, które możemy opłacić :razz: macie, macie-ino jakiś problem jest z wysłaniem...nawet w tej sprawie napisałam dłuuugie pw, święcie przekonana,że do Ciebie-ale coś pokreciłam i wysłałam...nie wiem do kogo:oops: Tak czy inaczej-oryginał został juz chyba wysłany, skan spróbuję wysłać może ja-ale muszę do stacjonarki usiąść jutro w dzień,żeby małolata nie budzić po nocach Quote
DONnka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Hope2 napisał(a):macie, macie-ino jakiś problem jest z wysłaniem...nawet w tej sprawie napisałam dłuuugie pw, święcie przekonana,że do Ciebie-ale coś pokreciłam i wysłałam...nie wiem do kogo:oops: Tak czy inaczej-oryginał został juz chyba wysłany, skan spróbuję wysłać może ja-ale muszę do stacjonarki usiąść jutro w dzień,żeby małolata nie budzić po nocach Jeśli oryginał jest w drodze, to skan nie będzie potrzebny :) Pewnie wysłałaś PW do Donki, a ja jestem DONnka ;) Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 DONnka napisał(a):Jeśli oryginał jest w drodze, to skan nie będzie potrzebny :) Pewnie wysłałaś PW do Donki, a ja jestem DONnka ;) dokładnie tak zrobiłam-zerknęłam w wysyłane...ech...gapa ze mnie:oops: Quote
Doda_ Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Hope2 napisał(a):No...to juz chyba z każdej strony zaprezentowałam wdzianko :evil_lol: to jest naprawdę SUPER !!!! odciąży kręgosłup :):):) teraz ćwiczenia będą szły o wiele łatwiej :) Quote
anica Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Najważniejsze że sunia współpracuje i chce ćwiczyć :) Quote
kolejna kobietka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 I ja zaglądam do suni i nieustannie podnoszę :) Quote
zozola77 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 i ja zajrzałam ...i zapiszę....dzielna psinka... Quote
Hope2 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Dzisiaj będę mieć świeże wieści od Nemi :) To bardzo grzeczna sunia jest-myślę,że powrót do zdrowia jest kwestią czasu..a później domki będa się o ślicznotkę biły :) Quote
Hope2 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 z fb przeklejam [FONT=lucida grande]U Nemi rehabilitacja trwa zauważalne są też postępy - z dnia na dzień jej sprawność fizyczna się polepsza. Niestety pojawił się problem bytowy. Pilnie szukamy domu tymczasowego lub stałego . Powodem tej decyzji jest to,że Nemi przebywa w tej chwili w fundacji w małym boksie w towarzystwie dużej ilości kociaków. Im bardziej odzyskuje sprawność tym bardziej widać,że trochę ją to otoczenie przytłacza,jest zestresowana i ma za mało bodź[/FONT][FONT=lucida grande]ców,żeby się ruszać.W domu miałaby zawsze więcej przestrzeni,więcej czasu,który można byłoby tylko jej poświęcić to spowodowałoby szansę na szybszy powrót do sprawności. Rehabilitacja jest bardzo prosta,spacery na szelkach i wykonywanie masażu,kilku bardzo prostych chwytów.Oczywiście musi być to dom świadomy,taki który będzie z nią pracował i będzie otwarty na kontakt z nami.Nemi może już nigdy nie będzie mogła się zbytnio forsować,skakać i szybko biegać,ale ma bardzo duże szanse ,żeby przy pomocy ludzi,którzy będą jej towarzyszyć wrócić do pełnej sprawności i być szczęśliwym psiakiem:) Dlatego zwracamy się do Państwa o pomoc w znalezieniu takiego domu. Nemi to niezwykły pies .[/FONT] Quote
szyszunia557 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dawno mnie tu nie było, ale dla Nemi warto wrócić :loveu: Quote
Hope2 Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='szyszunia557']Dawno mnie tu nie było, ale dla Nemi warto wrócić :loveu: Och, jak sie cieszę,że wróciłaś:loveu: Quote
Recommended Posts