Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna dziewczynka ! A wdzianko super ! I chyba spelnia swoją role, bo dziewczynka stoi na łapkach:lol:
Edit : Na pierwszej stronie widziałam cene za szelki ( czy to wlasnie te ? ) i mnie zamurowało ...

Posted

bela51 napisał(a):
Cudna dziewczynka ! A wdzianko super ! I chyba spelnia swoją role, bo dziewczynka stoi na łapkach:lol:
Edit : Na pierwszej stronie widziałam cene za szelki ( czy to wlasnie te ? ) i mnie zamurowało ...

Dokładnie te-specjalne do rehabilitacji...fakturę wklejałam...muszę w rozliczeniowym chyba zacząć wpisywać nr postów z fakturami, bo sie pogubię jak nic...

Posted

Zaglądam z zaciśniętymi kciukami za rehabilitację Nemi :thumbs:
Widziałam, że fakturka za rezonans została w całości wystawiona na Fundację
Może więc SKARPETA zamówi dla Nemi karmę ?
No chyba, że macie jeszcze jakieś fakturki od weta, które możemy opłacić :razz:

Posted

DONnka napisał(a):
Zaglądam z zaciśniętymi kciukami za rehabilitację Nemi :thumbs:
Widziałam, że fakturka za rezonans została w całości wystawiona na Fundację
Może więc SKARPETA zamówi dla Nemi karmę ?
No chyba, że macie jeszcze jakieś fakturki od weta, które możemy opłacić :razz:

macie, macie-ino jakiś problem jest z wysłaniem...nawet w tej sprawie napisałam dłuuugie pw, święcie przekonana,że do Ciebie-ale coś pokreciłam i wysłałam...nie wiem do kogo:oops:
Tak czy inaczej-oryginał został juz chyba wysłany, skan spróbuję wysłać może ja-ale muszę do stacjonarki usiąść jutro w dzień,żeby małolata nie budzić po nocach

Posted

Hope2 napisał(a):
macie, macie-ino jakiś problem jest z wysłaniem...nawet w tej sprawie napisałam dłuuugie pw, święcie przekonana,że do Ciebie-ale coś pokreciłam i wysłałam...nie wiem do kogo:oops:
Tak czy inaczej-oryginał został juz chyba wysłany, skan spróbuję wysłać może ja-ale muszę do stacjonarki usiąść jutro w dzień,żeby małolata nie budzić po nocach

Jeśli oryginał jest w drodze, to skan nie będzie potrzebny :)
Pewnie wysłałaś PW do Donki, a ja jestem DONnka ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Jeśli oryginał jest w drodze, to skan nie będzie potrzebny :)
Pewnie wysłałaś PW do Donki, a ja jestem DONnka ;)

dokładnie tak zrobiłam-zerknęłam w wysyłane...ech...gapa ze mnie:oops:

Posted

Hope2 napisał(a):
No...to juz chyba z każdej strony zaprezentowałam wdzianko :evil_lol:

to jest naprawdę SUPER !!!!
odciąży kręgosłup :):):) teraz ćwiczenia będą szły o wiele łatwiej :)

Posted

Dzisiaj będę mieć świeże wieści od Nemi :)
To bardzo grzeczna sunia jest-myślę,że powrót do zdrowia jest kwestią czasu..a później domki będa się o ślicznotkę biły :)

Posted

z fb przeklejam
[FONT=lucida grande]U Nemi rehabilitacja trwa zauważalne są też postępy - z dnia na dzień jej sprawność fizyczna się polepsza. Niestety pojawił się problem bytowy. Pilnie szukamy domu tymczasowego lub stałego . Powodem tej decyzji jest to,że Nemi przebywa w tej chwili w fundacji w małym boksie w towarzystwie dużej ilości kociaków. Im bardziej odzyskuje sprawność tym bardziej widać,że trochę ją to otoczenie przytłacza,jest zestresowana i ma za mało bodź[/FONT][FONT=lucida grande]ców,żeby się ruszać.W domu miałaby zawsze więcej przestrzeni,więcej czasu,który można byłoby tylko jej poświęcić to spowodowałoby szansę na szybszy powrót do sprawności. Rehabilitacja jest bardzo prosta,spacery na szelkach i wykonywanie masażu,kilku bardzo prostych chwytów.Oczywiście musi być to dom świadomy,taki który będzie z nią pracował i będzie otwarty na kontakt z nami.Nemi może już nigdy nie będzie mogła się zbytnio forsować,skakać i szybko biegać,ale ma bardzo duże szanse ,żeby przy pomocy ludzi,którzy będą jej towarzyszyć wrócić do pełnej sprawności i być szczęśliwym psiakiem:) Dlatego zwracamy się do Państwa o pomoc w znalezieniu takiego domu. Nemi to niezwykły pies .[/FONT]