Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 jestem, ale bez zaproszenia :mad::diabloti: jest już bazarek cegiełkowy dla niej ??? Quote
agat21 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ale piękne wieści od Nemi, dzielna kochana sunieczka :) W tym miesiącu tez postaram się jakiś grosik dla niej przesłać, jak opłacę hotelik i kastrację Jacusiowi - Ciapusiowi, i zobaczę ile tego będzie. Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 anett napisał(a):Wspaniałe wiadomości!!:multi::multi: Hope cały czas chodzą mi po głowie komórki macierzyste, może warto skontaktować się z dr Jerzym Kemilew http://regenvet.pl/o-nas/, https://www.facebook.com/jerzy.kemilew, przesłać wyniki i zapytać na ile przydatna byłaby terapia komórkami w przypadku Nemi?? Wiem, że są to ogromne koszty ale na razie zrobić takie niezobowiązujące rozeznanie;) We Wrocławiu jest darmowy program badawczy, o szczegóły można dopytać LILUtosi, która ma pod opieką suczkę korzystającą z terapii w ramach programu. Przekażę opiekunom Nemi-wiem,że na razie są lekko przerażeni kosztami rezonansu i przyszłej rehabilitacji suni... Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Doda_ napisał(a):jestem, ale bez zaproszenia :mad::diabloti: jest już bazarek cegiełkowy dla niej ??? Witam :D Zaproszeń mało poszło-wątek z lista zniknął :( Ale już jest wstawiona kopia-wieczorem porozsyłam Nemi :) A bazarek...niby parę minut założenie zajmuje-a mi tych minut ciągle brakuje :( :( :( Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 agat21 napisał(a):Ale piękne wieści od Nemi, dzielna kochana sunieczka :) W tym miesiącu tez postaram się jakiś grosik dla niej przesłać, jak opłacę hotelik i kastrację Jacusiowi - Ciapusiowi, i zobaczę ile tego będzie. Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Ktoś wie jak wstawić pdfa? mam fakturę za rezonans i opis wizyty-ale nawet na fb nie chce wejść :( Quote
kolejna kobietka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jak nie mozna zmienic rozszerzenia na .jpg ? to moze zrobic printscreen i na przyklad za pomoca paint? badz czy nie mozna kliknac prawym myszy i "zapisz jako" zmieniajac rozszerzenie na .jpg? ciezko mi tak doradzac bo nie mam zadnego dokumentu w pdf pod reka. Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Jak nie mozna zmienic rozszerzenia na .jpg ? to moze zrobic printscreen i na przyklad za pomoca paint? badz nie mozna kliknac prawym myszy i zapisz jako zmieniajac rozszerzenie? ciezko mi tak doradzac bo nie mam zadnego w pdf pod reka. kurcze...a może wyślę Tobie na mejla? bo ja na pewno nie dam rady ;) Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Ok, to wyslij :) Już, tylko uzupełnię finanse Lusi Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Dzięki pomocy kolejnej kobietki wklejam fakturę za rezonans Quote
Hope2 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Cegiełkowy po 50% na Nemi i na Korę http://www.dogomania.pl/forum/threads/250085-Kup-cegie%C5%82k%C4%99-na-panienk%C4%99%21-Do-29-I-2014?p=21741385#post21741385 Jutro bedę dodawac kolorki, jakieś obrazki wyszukam-ale już otwarte :) Quote
anica Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ... będę chociaż podrzucać, bo z kaską u mnie bardzo kruchutko teraz :) Quote
Hope2 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 anica napisał(a):... będę chociaż podrzucać, bo z kaską u mnie bardzo kruchutko teraz :) No to podobnie jak u nas... chociaż najpierw muszę popłacić rachunki...może cos wyskrobię? ;) kolejna kobietka napisał(a):Ja też pędzę :lol: Dzięki Asiu :) Quote
Hope2 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Rehabilitacja trwa-na kredyt...ale czas nie działa na nasza korzyść... Quote
Hope2 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Nemi to bardzo dzielna dziewczynka :) Quote
agat21 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Dzięki za zdjęcia z rehabilitacji - są takie optymistyczne. Kochana Nemi, wydaje się być bardzo cierpliwa przy zabiegach?? ;) Quote
Hope2 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 agat21 napisał(a):Dzięki za zdjęcia z rehabilitacji - są takie optymistyczne. Kochana Nemi, wydaje się być bardzo cierpliwa przy zabiegach?? ;) Też tak mi sie wydaje :) a może to dla niej zabawa? ps. pół dnia bez prądu/internetu-koooszmarrrrr Quote
anica Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Zagladam do dziewczynki z dobrymi myślami :)... naprawdę zdjęcia są bardzo optymistyczne!... pomyślałam sobie... że Wszystko będzie dobrze!... dobrze!... i już :) Quote
Doda_ Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 kochana psinka . .. w jej oczach widać wdzięczność :) Quote
Recommended Posts