Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękne wieści od Nemi, dzielna kochana sunieczka :)
W tym miesiącu tez postaram się jakiś grosik dla niej przesłać, jak opłacę hotelik i kastrację Jacusiowi - Ciapusiowi, i zobaczę ile tego będzie.

Posted

anett napisał(a):
Wspaniałe wiadomości!!:multi::multi:

Hope cały czas chodzą mi po głowie komórki macierzyste, może warto skontaktować się z dr Jerzym Kemilew http://regenvet.pl/o-nas/, https://www.facebook.com/jerzy.kemilew, przesłać wyniki i zapytać na ile przydatna byłaby terapia komórkami w przypadku Nemi??
Wiem, że są to ogromne koszty ale na razie zrobić takie niezobowiązujące rozeznanie;)
We Wrocławiu jest darmowy program badawczy, o szczegóły można dopytać LILUtosi, która ma pod opieką suczkę korzystającą z terapii w ramach programu.

Przekażę opiekunom Nemi-wiem,że na razie są lekko przerażeni kosztami rezonansu i przyszłej rehabilitacji suni...

Posted

Doda_ napisał(a):
jestem, ale bez zaproszenia :mad::diabloti:
jest już bazarek cegiełkowy dla niej ???

Witam :D
Zaproszeń mało poszło-wątek z lista zniknął :(
Ale już jest wstawiona kopia-wieczorem porozsyłam Nemi :)
A bazarek...niby parę minut założenie zajmuje-a mi tych minut ciągle brakuje :( :( :(

Posted

agat21 napisał(a):
Ale piękne wieści od Nemi, dzielna kochana sunieczka :)
W tym miesiącu tez postaram się jakiś grosik dla niej przesłać, jak opłacę hotelik i kastrację Jacusiowi - Ciapusiowi, i zobaczę ile tego będzie.

Bardzo, bardzo dziękuję :loveu:

Posted

Jak nie mozna zmienic rozszerzenia na .jpg ? to moze zrobic printscreen i na przyklad za pomoca paint? badz czy nie mozna kliknac prawym myszy i "zapisz jako" zmieniajac rozszerzenie na .jpg? ciezko mi tak doradzac bo nie mam zadnego dokumentu w pdf pod reka.

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Jak nie mozna zmienic rozszerzenia na .jpg ? to moze zrobic printscreen i na przyklad za pomoca paint? badz nie mozna kliknac prawym myszy i zapisz jako zmieniajac rozszerzenie? ciezko mi tak doradzac bo nie mam zadnego w pdf pod reka.

kurcze...a może wyślę Tobie na mejla? bo ja na pewno nie dam rady ;)

Posted

anica napisał(a):
... będę chociaż podrzucać, bo z kaską u mnie bardzo kruchutko teraz :)

No to podobnie jak u nas... chociaż najpierw muszę popłacić rachunki...może cos wyskrobię? ;)

kolejna kobietka napisał(a):
Ja też pędzę :lol:

Dzięki Asiu :)

Posted

agat21 napisał(a):
Dzięki za zdjęcia z rehabilitacji - są takie optymistyczne. Kochana Nemi, wydaje się być bardzo cierpliwa przy zabiegach?? ;)

Też tak mi sie wydaje :) a może to dla niej zabawa?
ps.
pół dnia bez prądu/internetu-koooszmarrrrr

Posted

Zagladam do dziewczynki z dobrymi myślami :)... naprawdę zdjęcia są bardzo optymistyczne!... pomyślałam sobie... że Wszystko będzie dobrze!... dobrze!... i już :)