Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Doda_ napisał(a):
czemciu? :eviltong:
za dużo zwierząt?
żonka :mad: zabrania?
brak czasu?
brak miejsc ?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

W sumie mam 7 zwierzaków:D W tym 4 psy. Czas, który przeznacza się dla psa i tak muszę dzielić na 4 więc już na 5 nie chcę:roll:

Edited by Maciek777
Posted

Doda_ napisał(a):
podniosę kluseczkę :D ktoś będzie robił ogłoszenia??

kurcze nie wiem!!:( Paula wstawiła zdjęcia, które dostała od kierownika, ale chyba ktoś twierdził, że może zrobić ogłoszenia jak będą zdjęcia i tekst ... zdjęcia są:):) a tekst!!! trzeba coś skrobnąć, ja przepraszam, ale dzisiaj nie dam rady. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o zredagowanie tekstu do ogłoszeń:):)

Posted

danusiadanusia napisał(a):
kurcze nie wiem!!:( Paula wstawiła zdjęcia, które dostała od kierownika, ale chyba ktoś twierdził, że może zrobić ogłoszenia jak będą zdjęcia i tekst ... zdjęcia są:):) a tekst!!! trzeba coś skrobnąć, ja przepraszam, ale dzisiaj nie dam rady. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o zredagowanie tekstu do ogłoszeń:):)

Najlepiej gdyby tekst ułożył ktoś kto ją zna:)
Warto wspomnieć jak reaguje na koty bo starszy pies może trafić do starszych ludzi z kotami. I moim skromnym zdaniem:oops: nie zaszkodzi dopisać w tytule, że jest w typie corgi bo wydaje mi się, że jest - krótkie łapki, wałkowata, uśmiech od ucha do ucha...:) To zawsze zwiększa szanse zainteresowania ogłoszeniem:)

Posted

Zaglądam do Klusi i trzymam kciuki za ogłoszenia! Przepraszam, chętnie bym zrobiła, ale nie dam rady akurat teraz :( mam kupę pracy takiej domowej przy kompie :( ledwo mi starcza czasu na sprawdzanie wątków na dogo.

Posted

kochani:):) wszystko się zgadza! pomyślę i mogę dopiero w następnym tygodniu usiąść, bo zaczynamy ferie, więc będę miała więcej czasu, teraz jest koniec semestru i mam ogrom pracy:(:( przykro mi, ale dam rady!! poza tym sprawy rodzinne skomplikowały mi popołudnia i wieczory:(:(

Posted

Cantadorra napisał(a):
Maćku, określenia "wałkowata" nie zaliczam do komplementów.

Ale nie chodziło o to, że ma wałki skóry:oops: Miałem na myśli łatwość toczenia jej:evil_lol: W przypadku psa o takiej urodzie to komplement:p

Posted

Maciek777 napisał(a):
Najlepiej gdyby tekst ułożył ktoś kto ją zna:)
Warto wspomnieć jak reaguje na koty bo starszy pies może trafić do starszych ludzi z kotami. I moim skromnym zdaniem:oops: nie zaszkodzi dopisać w tytule, że jest w typie corgi bo wydaje mi się, że jest - krótkie łapki, wałkowata, uśmiech od ucha do ucha...:) To zawsze zwiększa szanse zainteresowania ogłoszeniem:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

psinka powinna to przyjac jako komplement . . .

Aha . . . Szkoda, że nie jestem w stanie przygarnąć tą kluseczkę . .
bo idealnie byśmy pasowały do siebie . . .
Mój na mnie mówi kluska, albo parówa . . :angryy: (a wagę mam w normie :eviltong:)
uśmiech też mam od ucha do ucha . .

badźcie dumni, że psinka takie komplementy dostaje :eviltong: i dopiszcie to w ogloszeniu :evil_lol: