Maciek777 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 (edited) Doda_ napisał(a):czemciu? :eviltong: za dużo zwierząt? żonka :mad: zabrania? brak czasu? brak miejsc ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm W sumie mam 7 zwierzaków:D W tym 4 psy. Czas, który przeznacza się dla psa i tak muszę dzielić na 4 więc już na 5 nie chcę:roll: Edited January 10, 2014 by Maciek777 Quote
Lili8522 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Jestem! I będę kibicować aby Klusia domek w tym roku znalazła! :) Quote
jotpeg Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 proszę, jakie ładne zdjęcia! Uśmiech Klusi :loveu: :loveu: Quote
piescofajnyjest Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 wieczorny usmiech Klusi po ciezkim dniu i zlych informacjach...... Quote
gluchypies Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 piescofajnyjest napisał(a):wieczorny usmiech Klusi po ciezkim dniu i zlych informacjach...... Jakich złych informacjach? Coś z Klusią nie tak? :( Quote
Maciek777 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 gluchypies napisał(a):Jakich złych informacjach? Coś z Klusią nie tak? :( Chyba o prywatne życie chodziło:roll: piescofajnyjest, co się stało? Quote
gluchypies Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 aa rozumiem... źle odczytałam zdanie. To też niedobrze :( Quote
piescofajnyjest Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ach.....nie bede Wam tutaj wymiotowac moimi problemami:( dam rade! Quote
Gosiapk Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 piescofajnyjest napisał(a):ach.....nie bede Wam tutaj wymiotowac moimi problemami:( dam rade! trzymaj się! Quote
Doda_ Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 podniosę kluseczkę :D ktoś będzie robił ogłoszenia?? Quote
danusiadanusia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 odwiedzam dziewczynkę :) od piątku byłam u starszej córki w Lublinie, Paula została, bo ma egzaminy! Quote
danusiadanusia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Doda_ napisał(a):podniosę kluseczkę :D ktoś będzie robił ogłoszenia?? kurcze nie wiem!!:( Paula wstawiła zdjęcia, które dostała od kierownika, ale chyba ktoś twierdził, że może zrobić ogłoszenia jak będą zdjęcia i tekst ... zdjęcia są:):) a tekst!!! trzeba coś skrobnąć, ja przepraszam, ale dzisiaj nie dam rady. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o zredagowanie tekstu do ogłoszeń:):) Quote
Maciek777 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 danusiadanusia napisał(a):kurcze nie wiem!!:( Paula wstawiła zdjęcia, które dostała od kierownika, ale chyba ktoś twierdził, że może zrobić ogłoszenia jak będą zdjęcia i tekst ... zdjęcia są:):) a tekst!!! trzeba coś skrobnąć, ja przepraszam, ale dzisiaj nie dam rady. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o zredagowanie tekstu do ogłoszeń:):) Najlepiej gdyby tekst ułożył ktoś kto ją zna:) Warto wspomnieć jak reaguje na koty bo starszy pies może trafić do starszych ludzi z kotami. I moim skromnym zdaniem:oops: nie zaszkodzi dopisać w tytule, że jest w typie corgi bo wydaje mi się, że jest - krótkie łapki, wałkowata, uśmiech od ucha do ucha...:) To zawsze zwiększa szanse zainteresowania ogłoszeniem:) Quote
gluchypies Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Zaglądam do Klusi i trzymam kciuki za ogłoszenia! Przepraszam, chętnie bym zrobiła, ale nie dam rady akurat teraz :( mam kupę pracy takiej domowej przy kompie :( ledwo mi starcza czasu na sprawdzanie wątków na dogo. Quote
ania75 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Może też zrobić takie ogłoszenia papierowe bo Klusia idealna dla starszych ludzi a oni niekoniecznie w necie ....... Quote
danusiadanusia Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 kochani:):) wszystko się zgadza! pomyślę i mogę dopiero w następnym tygodniu usiąść, bo zaczynamy ferie, więc będę miała więcej czasu, teraz jest koniec semestru i mam ogrom pracy:(:( przykro mi, ale dam rady!! poza tym sprawy rodzinne skomplikowały mi popołudnia i wieczory:(:( Quote
Kwiaciarenka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Oj Klusieńka kiedy ten domek będzie dla Ciebie. Quote
Cantadorra Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Maćku, określenia "wałkowata" nie zaliczam do komplementów. Quote
Maciek777 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Cantadorra napisał(a):Maćku, określenia "wałkowata" nie zaliczam do komplementów. Ale nie chodziło o to, że ma wałki skóry:oops: Miałem na myśli łatwość toczenia jej:evil_lol: W przypadku psa o takiej urodzie to komplement:p Quote
piescofajnyjest Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zagladne do Kluski, zeby nie spadala:) Quote
Doda_ Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Maciek777 napisał(a):Najlepiej gdyby tekst ułożył ktoś kto ją zna:) Warto wspomnieć jak reaguje na koty bo starszy pies może trafić do starszych ludzi z kotami. I moim skromnym zdaniem:oops: nie zaszkodzi dopisać w tytule, że jest w typie corgi bo wydaje mi się, że jest - krótkie łapki, wałkowata, uśmiech od ucha do ucha...:) To zawsze zwiększa szanse zainteresowania ogłoszeniem:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: psinka powinna to przyjac jako komplement . . . Aha . . . Szkoda, że nie jestem w stanie przygarnąć tą kluseczkę . . bo idealnie byśmy pasowały do siebie . . . Mój na mnie mówi kluska, albo parówa . . :angryy: (a wagę mam w normie :eviltong:) uśmiech też mam od ucha do ucha . . badźcie dumni, że psinka takie komplementy dostaje :eviltong: i dopiszcie to w ogloszeniu :evil_lol: Quote
Recommended Posts