gluchypies Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Hihi ale się uśmiałam jak zobaczyłam to słowo "wałkowata" :D Ale taki wałeczek to całkiem przyjemna przyjemność, gdy leży obok człowieka i grzeje w boczek... :) :) Quote
margoth137 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zaglądam do Klusi w deszczowy i zimny dzień Quote
Havanka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem: Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027 Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali. Quote
Doda_ Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dopisz wałkowata :diabloti: w transporcie pomogę ja. Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Havanka napisał(a):Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem: Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027 Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali. Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):) Quote
Havanka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 danusiadanusia napisał(a):Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):) Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu. Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo? Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Havanka napisał(a):Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu. Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo? kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):) a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):) Quote
storozak Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dotarłam - lepiej późno nic wcale:( Kibicuję Klusi i jestem pewna, że znajdzie domek! Quote
Doda_ Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ??? Quote
gluchypies Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Doda_ napisał(a):to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ??? Własnie ja też o tym myślałam, mogłabym porozwieszać w mojej okolicy - tutaj dużo starszych osób ma małe pieski :) wałkowate ;) tylko pewnie takie osoby same po pieska nie przyjadą... Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 dziewczyny super!!! każda forma dozwolona:):) róbcie wszystko na ile pozwalają Wam okoliczności:):) bardzo, bardzo dziękuję w imieniu wałeczka:):):):) Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 storozak napisał(a):dotarłam - lepiej późno nic wcale:( Kibicuję Klusi i jestem pewna, że znajdzie domek! witaj Ewuniu:):):) fajnie, że jesteś z nami:):) biegnę do szkoły - pracy!!! Quote
storozak Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 też się cieszę:) Szczególnie, że Klusia jest przecudna! Miłgeo dnia! Quote
Havanka Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 danusiadanusia napisał(a):kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):) a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):) Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy. Quote
Gosiapk Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Doda_ napisał(a):to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ??? Świetny pomysł, można by w sklepie zoo i u weta wywiesić :) Havanka napisał(a):Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy. To wpisz może Kluska, dla odróżnienia od Klusi? Quote
asiuniab Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 dopiero teraz dotarłam do dziadusi, ale już zostanę, wątek doczytam w przyszłym tygodniu; Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 asiuniab napisał(a):dopiero teraz dotarłam do dziadusi, ale już zostanę, wątek doczytam w przyszłym tygodniu; witamy:):) fajnie. że jest nas coraz więcej:):) Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 i wieczornie pokażę naszą pannicę:):) Quote
danusiadanusia Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 przybywam z rana do Kluseczki:):) u nas pada śnieg!! od poniedziałku w lubelskim zaczynamy ferie!! Quote
Cantadorra Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 danusiadanusia napisał(a):przybywam z rana do Kluseczki:):) u nas pada śnieg!! od poniedziałku w lubelskim zaczynamy ferie!! To tak jak u nas w pomorskim :) Miziaki dla Klusuni :) Quote
Recommended Posts