Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na życzenie wykonałam banerek dla Klusi, jednak zawsze linkowałam na imageshack i chyba na tym portalu zdjęcia po jakimś czasie wygasają, więc proszę by ktoś na nowo na sprawdzonym portalu podlinkował. ;-)

Posted (edited)

a ja już wróciłam od Klusi:):) Boże jak ona się cieszyła na nasz widok !!!:(:( ta psina jest tak spragniona człowieka:):) jak podeszłyśmy do jej wybiegu od razu podbiegła i tak sptepowała przednimi łapkami, że śmiałam się z niej:):) słodycz psina:):), był spacerek ! a jak!! pięknie chodzi na smyczy:):) pojadła smaczków:):), wymiziana :):) cudo dziewczyna:):) mamy kilka zdjęć, ale ona jest wiercipięta i taka szcześliwa, a ja zdjęcia robiłam telefonem, więc jakość kiepska:(:( zresztą ile pięknych psów zobaczyłam:(:( myślę, że Kluseczka się nie obrazi i wstawimy wszystkie zdjęcia :):) później moja córa ogarnie te zdjęcia:):) zapraszam na sesję zdjęciową:):)

Edited by danusiadanusia
Posted (edited)

a temu biedakowi założymy wątek, dzisiaj ma mieć zabieg, jest strasznie skrzywdzony:( a jaki piękny pies!!! ludzie nie mają serca~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by danusiadanusia
Posted

piescofajnyjest napisał(a):
Klusia jest cudowna na tych fotkach.....!

fotki są fatalne! w rzeczywistości jest cudo:):) wesołe i taki kochany pulpecik:):) jak wyciągnęłam rękę i zawołałam Klusia to się odwracała i chciała podejść do mnie:):):)

Posted

megi345 napisał(a):
Na życzenie wykonałam banerek dla Klusi, jednak zawsze linkowałam na imageshack i chyba na tym portalu zdjęcia po jakimś czasie wygasają, więc proszę by ktoś na nowo na sprawdzonym portalu podlinkował. ;-)

ale ja tego nie ogarniam:( pomoże ktoś?