Jump to content
Dogomania

Kolejny Zlot Dogomaniaków w przygotowaniu - Tylko 18+

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iskra_wroc']Czy wiadomo coś o konkretnych terminach?

Urlop trzeba już planować w pracy....[/QUOTE]

póki co, z tego co wiem, termin jest planowany 11.07-20.07 tzn. na przestrzeni tych dni. ale to trzeba Karoliny(okamii) o konkrety pytać.

Posted

[quote name='Talia']Ty mi? To ja powinnam się starać żebyś znów nie próbowała mnie zabić na rondzie...[/QUOTE]

ooo właśnie! ja tak czułam, że to był zamach :D ale nie owinęłyśmy się na tym słupie wiec gra :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='NightQueen']eee mam 14 :diabloti:[/QUOTE]

A ja mam fajnie życiowo i zlot jest teraz hen hen na mojej liście priorytetów tak więc przepraszam :) I chyba nie będę mogła zorganizować. Wszystko okaże się dopiero w marcu jak mi się poukłada... Jeżeli ktoś chce przejąć pałeczkę to proszę bardzo - nie pogniewam się ;)

Posted

Skoro temat zlotu umarł i Karolina odpuszcza organizację, to ja mogę przejąć pałeczkę. Z tą tylko róźnicą, że mi za cholere nie pasuje termin, o którym była mowa czyli (11-19lipca)

Jeżeli 21-27 lipca pasuje osobom, które się zgłosiły, i nadal potwierdzają chęć przybycia na zlot- mogę wziąć kwestię organizacji na siebie. ( Skarbnikiem zrobimy Oleczka :loveu:)
Bobolin jest numerem jeden na liście, ale gdyby jednak okazało się, że nie ma miejsc nad morzem, reflektujecie na inna lokalizacje? Sieraków może?

Proszę o potwierdzenie komu pasuje, komu nie pasuje, może uda się pokombinowac z terminem.

Posted

[quote name='jonQuilla']to ja wypadam...urlop mam już zaklepany od 7 do 20 lipca... zatem się gońta! :)[/QUOTE]

łeee :-(
ale Ty z nad morza to blisko masz :eviltong: bedziesz po pracy przyjeżdzać :evil_lol:

Posted

Wstępnie się piszę na zlot, jeśli można :oops:

Właśnie rozważam za i przeciw. To byłaby pierwsza daleka podróż z psem. I tak chcemy w tym roku jechać z nią nad morze lub do gospodarstwa agroturystycznego naszej rodziny, z tym że przed tym drugim mam obawy, bo zamiast płotu są chaszcze a za nimi jedyna droga we wsi i mam straszne wizje, chociaż rodzinka byłaby zachwycona naszą obecnością :oops:

Posted

[quote name='4Łapki']Wstępnie się piszę na zlot, jeśli można :oops:

Właśnie rozważam za i przeciw. To byłaby pierwsza daleka podróż z psem. I tak chcemy w tym roku jechać z nią nad morze lub do gospodarstwa agroturystycznego naszej rodziny, z tym że przed tym drugim mam obawy, bo zamiast płotu są chaszcze a za nimi jedyna droga we wsi i mam straszne wizje, chociaż rodzinka byłaby zachwycona naszą obecnością :oops:[/QUOTE]

zapraszamy ;) im nas więcej bedzie tym weselej :diabloti:

Posted

Sprawy dogadane w domu i transport się znajdzie nawet. Będzie nas jedna sucz (Viki) + dwóch ludziów - ja i mój chłopak, który dużo miejsca nie zajmuje, a chce się socjalizować z pieskami :megagrin: