Jump to content
Dogomania

Kolejny Zlot Dogomaniaków w przygotowaniu - Tylko 18+

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']dobra zapisz mnie tak wstępnie rose + Patryk, ale czy byśmy przyjechali na cały tydzień to sie jeszcze zobaczy ;)[/QUOTE]

Czuję się zaszczycona :loveu:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']oj joj czyli będą jakieś małe popierdułki wzrostu chleba :loveu::diabloti:[/QUOTE]
Rekin :loveu:

a Franio nie da nas obudzić nikomu :diabloti:

Posted

Chleb nie będzie się czuła osamotniona ;)

ooo to Franio śpi ze mną :loveu: ostatnim razem, nie wiedzieć dlaczego, wszystkie psy przychodziły mi rano do łóżka i żądały spaceru - bezczelne :evil_lol: oczywiście chleb był głównym prowodyrem zajścia :mad:

Posted

[quote name='NightQueen']a ja myślałam że mnie wszystkie pieski tak kochają :-([/QUOTE]
ależ one Cię toffają :loveu: narbajdziej jak szybko spełniasz ich zachcianki , toffają jak szalone :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']ależ one Cię toffają :loveu: narbajdziej jak szybko spełniasz ich zachcianki , toffają jak szalone :cool3:[/QUOTE]

nie ważne dlaczego, ważne że koffają :loveu: jestem najlepszym dogfriendem for ever :loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']nie ważne dlaczego, ważne że koffają :loveu: jestem najlepszym dogfriendem for ever :loveu:[/QUOTE]
zobacz i taki cud , samiuśkiego 13 w piątek :loveu:

Posted

[quote name='A&L']Ojejeujejujeju,zlocik :loveu: Ja i moja KsIeNrZnicZka <3 :* wyrażamy chęć dołączenia do tej imprezy dla hołoty :loveu: Tylko ja raczej się nie piszę na cały tydzień... Ale to jeszcze do dogadania ;) I proszę zorganizować jakieś luksusowe warunki, bo inaczej znowu nie wytrzymam i będę musiała spier...dzielić po jednym dniu :shake:

I od razu informuję, że pewnie będę jechać samochodem, więc mogę kogoś zgarnąć z Łodzi i okolic ;)[/QUOTE]

Nas możesz zgarnąć! Nas! :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ależ one Cię toffają :loveu: narbajdziej jak szybko spełniasz ich zachcianki , toffają jak szalone :cool3:

[quote name='NightQueen']nie ważne dlaczego, ważne że koffają :loveu: jestem najlepszym dogfriendem for ever :loveu:

Już się nie mogę doczekać :diabloti:

Posted

[quote name='ulvhedinn']One na pewno, ale ja tam nie wiem, jak reszta.... tak w sumie mam jeszcze dwa takie w tej chwili (w tym Pikulca......... ) .....one tylko tak słodko wyglądają :)[/QUOTE]

Tylko jak będą skakać z mordą do innych psów to może się to źle skończyć :) bo ogólnie oprócz Twoich psiaków będą same duże psy.

Posted

nec Hercules contra plures, "nas" jest więcej....... :diabloti:

A poważnie, nie wiesz przypadkiem Rinuś, po jaką cholerę moje psy miałyby zaczepiać inne? Oczywiście nie prowokowane- bo prowokowane, czy zaatakowane działają zespołowo (razem z "dużą" resztą sfory btw). Natomiast mają prawo nie mieć ochoty na poufałości, wtedy niekoniecznie są miłe. Więc tak samo oczekuję, że inne psy nie będą "wyskakiwać z mordą". Niezależnie od gabarytów.

Tak się składa, że to nie są torebkowce, tylko normalne psy i przyzwyczajone do spacerów z psami różnych ras i gabarytów. Skoro Żubr przeżył bez szwanku spacery ze stadem ONków, czy wspólne startowanie z malamutami i wilczakami.....

Posted

Żubr lepiej niech mi się nie sadzi na foksa :D

I tak tylko ostrzegam, że jak tym razem Kra będzie chciała zabrać młodemu piłkę, no to może nie być tak miło jak 2 lata temu ;)

Posted

[quote name='Rinuś']Tylko jak będą skakać z mordą do innych psów to może się to źle skończyć :) bo ogólnie oprócz Twoich psiaków będą same duże psy.

wypraszam sobię :mad: ale w sumie to tak, bo 10 kg chleb w porównaniu z cził to olbrzym :evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jak się tylko młody nie będzie zachowywał jak durny szczyl (mam nadzieję że dorósł chociaż trochę), ani nachalnie przystawiał do żubrowych dziewczyn.... ;)[/QUOTE]

Przepraszam bardzo, 2 lata temu on co prawda był durnym szczylem, ale Żubr się na niego sadził bez powodu ;)
Dorósł, ale nie wiem, czy to jest dobra wiadomość :evil_lol: Bo jak mówiłam, tym razem swojej piłki nie odda tak łatwo.

Posted

Hej, powiedzmy sobie szczerze, pół biedy jak się Żubr będzie sadził tylko na Jupsa :diabloti:

Dobrym wyjściem będzie po prostu jak każdy swojego psa będzie pilnował, bez znaczenia czy będzie to doberman czy cziłała ;) W razie gdyby jakiś delikwent był zaczepny, wsadza się go na smycz i tyle. Luzem biegać mogą tylko pieski, które mają olew na wszystko. Zdawało to egzamin wcześniej, więc oby tak samo było teraz ;)