Jump to content
Dogomania

Kolejny Zlot Dogomaniaków w przygotowaniu - Tylko 18+

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo jak chcesz sie wbijać, to może pojedziemy jednym samochodem? Ajda, Klamka, Lalka i 947464389 staffików... Chooo pomieścimy się :multi: Będzie wporzo i spoko :loveu:

Posted

Nie wiem tylko co na to mój były chłopak powie , czy zaopiekuje się naszą chatą po remoncie

Jarek i Franek na jednym fotelu pojadą :loveu:

pomieścimy się spoko , mam wypasionego wana 8 osobowego :diabloti:

my i nasze zajebiste psy , prosiak pojedzie w bagażniku :cool3:

Posted

Dziś już dowiedziałam się że pierwsza polowa sierpnia u mnie odpada. Zaczęła się u mnie w pracy gadka o urlopach na nadchodzący rok i coś czuję że faktycznie jeśli do końca stycznia nie określony zostanie termin to będę miała problem. Co jak co ale w kwestiach urlopowych u mnie w pracy jest wyścig szczurów dlatego proszę żeby faktycznie się zorganizować szybciej bo mega chcę jechać :D

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jeśli to będzie naprawdę w drugiej połowie lipca, to proszę mnie zapisać :) Z dziką bandą ofkors (ostrzegam, Żubr mi się zwielokrotnił) :)[/QUOTE]

No tylko mam nadzieję że jak z bandą wlecisz to będzie ogarniana przez Ciebie ;)

[quote name='jonQuilla']Dziś już dowiedziałam się że pierwsza polowa sierpnia u mnie odpada. Zaczęła się u mnie w pracy gadka o urlopach na nadchodzący rok i coś czuję że faktycznie jeśli do końca stycznia nie określony zostanie termin to będę miała problem. Co jak co ale w kwestiach urlopowych u mnie w pracy jest wyścig szczurów dlatego proszę żeby faktycznie się zorganizować szybciej bo mega chcę jechać :D[/QUOTE]

Ja w pierwszej połowie sierpnia na bank nie mogę. Pierwsza połowa lipca ewentualnie wchodzi w grę. Ale na bank będzie to lipiec po 11 lipca dokładniej ;)

Posted

a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej.
Czy jakieś zaświadczenia czy badania

Są ośrodki które lubią widzieć takie rzeczy. Co innego jeden czy dwa psy , co innego ogrom.

PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych

Posted

[quote name='Vectra']a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej.

Są ośrodki które lubią widzieć takie rzeczy. Co innego jeden czy dwa psy , co innego ogrom.

PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych

zdziwiłabyś się :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']zdziwiłabyś się :diabloti:[/QUOTE]

Chyba na każdym zlocie nie tylko dogo zdarzają się osoby , które nie mają jakiegoś płata mózgu i ich pies często lata samopas.

Posted

[quote name='asiak_kasia']zdziwiłabyś się :diabloti:[/QUOTE]
dlatego napisałam ROZUMNY :diabloti:

beton to je zawsze beton , tylko potem pies cierpi wylizując się z ran

Posted

[quote name='Rinuś']Chyba na każdym zlocie nie tylko dogo zdarzają się osoby , które nie mają jakiegoś płata mózgu i ich pies często lata samopas.[/QUOTE]
no wiesz, co innego, jak lata taka bruma, a co innego, jak zacznie biegać jari :grins:

Posted

[quote name='Unbelievable']no wiesz, co innego, jak lata taka bruma, a co innego, jak zacznie biegać jari :grins:[/QUOTE]

Nie mówimy o psach, które nie utrudniają życia innym :)

Posted

[quote name='Vectra']a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej.

PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych[/QUOTE]

Spoko będę dzwonić to będę pytać na razie notuje w kajeciku o co będę pytać, więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły o co warto się dowiedzieć to piszcie ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']gdzie najblizszy w miare rozsadny wet jest. W razie (tfu tfu) potrzeby. :roll:[/QUOTE]

Podobno właściciel ośrodka jest wetem? Nie wiem, czy czegoś nie pomieszałam ;) (chciałam napisać inaczej z rozpędu :diabloti:)

Posted

[quote name='Rinuś']kiedyś był czar i dolar teraz jest jari :evil_lol:[/QUOTE]

Jari to przynajmniej w kagańcu przy dupie Amberowej siedzi ew. w samochodzie lub domku :evil_lol:

Posted

Ojejeujejujeju,zlocik :loveu: Ja i moja KsIeNrZnicZka <3 :* wyrażamy chęć dołączenia do tej imprezy dla hołoty :loveu: Tylko ja raczej się nie piszę na cały tydzień... Ale to jeszcze do dogadania ;) I proszę zorganizować jakieś luksusowe warunki, bo inaczej znowu nie wytrzymam i będę musiała spier...dzielić po jednym dniu :shake:

I od razu informuję, że pewnie będę jechać samochodem, więc mogę kogoś zgarnąć z Łodzi i okolic ;)

Posted

[quote name='Okamia']Jari to przynajmniej w kagańcu przy dupie Amberowej siedzi ew. w samochodzie lub domku :evil_lol:[/QUOTE]
E, e, e... Ani słowa więcej o mojej autorskiej, pozytywnej i 100% wegańskiej metodzie zamykania psa w tojocie. To tajne i nie próbuj tego samego sama! :evil_lol:

Tak, Jari jest b. grzeczny i pod kontrolą, mam zatem nadzieję, że inni pójdą w me ślady :grins:

Posted

[quote name='Amber']
Tak, Jari jest b. grzeczny i pod kontrolą, mam zatem nadzieję, że inni pójdą w me ślady :grins:[/QUOTE]

DLATEGO mieszkasz z nami w domku :diabloti: Po za tym on nie chce wpuścić NIKOGO do domku z samego rana :evil_lol::loveu: Stróżuje :loveu:

Posted

[quote name='Okamia']DLATEGO mieszkasz z nami w domku :diabloti: Po za tym on nie chce wpuścić NIKOGO do domku z samego rana :evil_lol::loveu: Stróżuje :loveu:]
Przed południem, po południu, wieczorem i w nocy też nie chce :evil_lol: Trzeba mieć specjalne zaproszejszyn :razz: