Vectra Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 w razie co , to moge na godzinke może dwie , wpaść z Ajdą ona posprząta co trzeba :diabloti: Quote
Amber Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ooo jak chcesz sie wbijać, to może pojedziemy jednym samochodem? Ajda, Klamka, Lalka i 947464389 staffików... Chooo pomieścimy się :multi: Będzie wporzo i spoko :loveu: Quote
Vectra Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Nie wiem tylko co na to mój były chłopak powie , czy zaopiekuje się naszą chatą po remoncie Jarek i Franek na jednym fotelu pojadą :loveu: pomieścimy się spoko , mam wypasionego wana 8 osobowego :diabloti: my i nasze zajebiste psy , prosiak pojedzie w bagażniku :cool3: Quote
ulvhedinn Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Jeśli to będzie naprawdę w drugiej połowie lipca, to proszę mnie zapisać :) Z dziką bandą ofkors (ostrzegam, Żubr mi się zwielokrotnił) :) Quote
jonQuilla Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Dziś już dowiedziałam się że pierwsza polowa sierpnia u mnie odpada. Zaczęła się u mnie w pracy gadka o urlopach na nadchodzący rok i coś czuję że faktycznie jeśli do końca stycznia nie określony zostanie termin to będę miała problem. Co jak co ale w kwestiach urlopowych u mnie w pracy jest wyścig szczurów dlatego proszę żeby faktycznie się zorganizować szybciej bo mega chcę jechać :D Quote
Okamia Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='ulvhedinn']Jeśli to będzie naprawdę w drugiej połowie lipca, to proszę mnie zapisać :) Z dziką bandą ofkors (ostrzegam, Żubr mi się zwielokrotnił) :)[/QUOTE] No tylko mam nadzieję że jak z bandą wlecisz to będzie ogarniana przez Ciebie ;) [quote name='jonQuilla']Dziś już dowiedziałam się że pierwsza polowa sierpnia u mnie odpada. Zaczęła się u mnie w pracy gadka o urlopach na nadchodzący rok i coś czuję że faktycznie jeśli do końca stycznia nie określony zostanie termin to będę miała problem. Co jak co ale w kwestiach urlopowych u mnie w pracy jest wyścig szczurów dlatego proszę żeby faktycznie się zorganizować szybciej bo mega chcę jechać :D[/QUOTE] Ja w pierwszej połowie sierpnia na bank nie mogę. Pierwsza połowa lipca ewentualnie wchodzi w grę. Ale na bank będzie to lipiec po 11 lipca dokładniej ;) Quote
FredziaFredzia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Każdy ogarnia swojego psa czy psy, bo jak nie to nie będzie fajny zlot dla innych ;) Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej. Czy jakieś zaświadczenia czy badania Są ośrodki które lubią widzieć takie rzeczy. Co innego jeden czy dwa psy , co innego ogrom. PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych Quote
asiak_kasia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej. Czy jakieś zaświadczenia czy badania Są ośrodki które lubią widzieć takie rzeczy. Co innego jeden czy dwa psy , co innego ogrom. PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych zdziwiłabyś się :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']zdziwiłabyś się :diabloti:[/QUOTE] Chyba na każdym zlocie nie tylko dogo zdarzają się osoby , które nie mają jakiegoś płata mózgu i ich pies często lata samopas. Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']zdziwiłabyś się :diabloti:[/QUOTE] dlatego napisałam ROZUMNY :diabloti: beton to je zawsze beton , tylko potem pies cierpi wylizując się z ran Quote
Unbelievable Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Rinuś']Chyba na każdym zlocie nie tylko dogo zdarzają się osoby , które nie mają jakiegoś płata mózgu i ich pies często lata samopas.[/QUOTE] no wiesz, co innego, jak lata taka bruma, a co innego, jak zacznie biegać jari :grins: Quote
Rinuś Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Unbelievable']no wiesz, co innego, jak lata taka bruma, a co innego, jak zacznie biegać jari :grins:[/QUOTE] Nie mówimy o psach, które nie utrudniają życia innym :) Quote
Okamia Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']a Okamia , dowiedz się w ośrodku jakie ew będą potrzebne dokumenty odnośnie dużej swołoczy psiej. Czy jakieś zaświadczenia czy badania Są ośrodki które lubią widzieć takie rzeczy. Co innego jeden czy dwa psy , co innego ogrom. PS rozumny człowiek , to raczej nie puszcza psa wolno i nie siedzi z piwem zwalając urwanie dupy na innych[/QUOTE] Spoko będę dzwonić to będę pytać na razie notuje w kajeciku o co będę pytać, więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły o co warto się dowiedzieć to piszcie ;) Quote
asiak_kasia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 gdzie najblizszy w miare rozsadny wet jest. W razie (tfu tfu) potrzeby. :roll: Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 no wiesz, co innego, jak lata taka bruma, a co innego, jak zacznie biegać jari :grins: Bosze, czemu zaffsze Jari? :shake: :evil_lol: Quote
dog193 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']gdzie najblizszy w miare rozsadny wet jest. W razie (tfu tfu) potrzeby. :roll:[/QUOTE] Podobno właściciel ośrodka jest wetem? Nie wiem, czy czegoś nie pomieszałam ;) (chciałam napisać inaczej z rozpędu :diabloti:) Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber']Bosze, czemu zaffsze Jari? :shake: :evil_lol:[/QUOTE] na kogoś musi być :diabloti: jemu i tak wsio ryba Quote
Rinuś Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber']Bosze, czemu zaffsze Jari? :shake: :evil_lol:[/QUOTE] kiedyś był czar i dolar teraz jest jari :evil_lol: Quote
Okamia Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Rinuś']kiedyś był czar i dolar teraz jest jari :evil_lol:[/QUOTE] Jari to przynajmniej w kagańcu przy dupie Amberowej siedzi ew. w samochodzie lub domku :evil_lol: Quote
A&L Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ojejeujejujeju,zlocik :loveu: Ja i moja KsIeNrZnicZka <3 :* wyrażamy chęć dołączenia do tej imprezy dla hołoty :loveu: Tylko ja raczej się nie piszę na cały tydzień... Ale to jeszcze do dogadania ;) I proszę zorganizować jakieś luksusowe warunki, bo inaczej znowu nie wytrzymam i będę musiała spier...dzielić po jednym dniu :shake: I od razu informuję, że pewnie będę jechać samochodem, więc mogę kogoś zgarnąć z Łodzi i okolic ;) Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Okamia']Jari to przynajmniej w kagańcu przy dupie Amberowej siedzi ew. w samochodzie lub domku :evil_lol:[/QUOTE] E, e, e... Ani słowa więcej o mojej autorskiej, pozytywnej i 100% wegańskiej metodzie zamykania psa w tojocie. To tajne i nie próbuj tego samego sama! :evil_lol: Tak, Jari jest b. grzeczny i pod kontrolą, mam zatem nadzieję, że inni pójdą w me ślady :grins: Quote
Okamia Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Amber'] Tak, Jari jest b. grzeczny i pod kontrolą, mam zatem nadzieję, że inni pójdą w me ślady :grins:[/QUOTE] DLATEGO mieszkasz z nami w domku :diabloti: Po za tym on nie chce wpuścić NIKOGO do domku z samego rana :evil_lol::loveu: Stróżuje :loveu: Quote
rose Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 dobra zapisz mnie tak wstępnie rose + Patryk, ale czy byśmy przyjechali na cały tydzień to sie jeszcze zobaczy ;) Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Okamia']DLATEGO mieszkasz z nami w domku :diabloti: Po za tym on nie chce wpuścić NIKOGO do domku z samego rana :evil_lol::loveu: Stróżuje :loveu:] Przed południem, po południu, wieczorem i w nocy też nie chce :evil_lol: Trzeba mieć specjalne zaproszejszyn :razz: Quote
Recommended Posts