lamia2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 kinga napisał(a):dobry człowiek z tego Pawła... ;) bo Igor jest naprawdę bardzo kontaktowy i polubił Pawła. Większość psiaków cieszy się na widok Pawła kiedy idzie z miskami, Igor cieszy się kiedy widzi Pawła nawet bez miski :eviltong: Quote
Camara Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ja się tylko obawiam, że... Biafra będzie musiała razem z Igorem zabrać Pawła :roll: ;) Quote
lamia2 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Camara napisał(a):ja się tylko obawiam, że... Biafra będzie musiała razem z Igorem zabrać Pawła :roll: ;) No, ja go nie oddam, niech ryczy, ale nie oddam :) Quote
uxmal Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 przepraszam,że zaśmiecam ten wątek, ale nie wytrzymam. Sesjon- jesteś mistrzem ogłoszeń. :):loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 uxmal napisał(a):przepraszam,że zaśmiecam ten wątek, ale nie wytrzymam. Sesjon- jesteś mistrzem ogłoszeń. :):loveu::loveu: jest najlepsza z najlepszych - Maksio ma domek (jeszcze tylko wytnę jajka i w drogę) :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
lamia2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY IGOR BYŁ SZCZEPIONY NA WŚCIEKLIZNĘ ?????????????? Jego książeczka jest zamknięta w szafie i Paweł nie może sprawdzić. Igor upolował dzisiaj łasicę (albo kunę leśną) i przytargał Pawłowi. Paweł twierdzi, że to przez moje sobotnie pomysły z dietą odchudzającą, że Igor dostawał mało żarcia i postanowił dokarmić siebie i Pawła. Nie wiem co robić taka kuna to nie żółw który czeka na łosiolka, może była wściekła? Edit: o Matko już mnie Kinga uspokoiła, szczepiony, nic mu nie grozi. Generalnie to do naszej ogrodzonej części lasu żadne zwierzęta nie przychodzą, bo się psów boją, dlatego wpadłam w taką panikę. Quote
kinga Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 POTWIERDZAM: BYŁ NA WŚCIEKLIZNĘ I WIRUSÓWKI lamia - ja przez Ciebie zejdę z tego świata :placz: - bo po dostaniu Twojego smsa widziałam już oczami wyobraźni co najmniej Ciebie albo Pawła nadjedzonych przez Igora... a tu... kuna :mad: na marginesie: mój pies jakieś pół roku gryzł się na moich oczach z lisem, i nie mogłam go odciągnąć ( w końcu lis zwiał). Dzwoniliśmy do weta, także powiatowego, co z tym fantem zrobić - i teoretycznie zwierzę powinno być po takim incydencie izolowane i obserwowane przez jakiś niezły kawał czasu - ale praktycznie weci sami przyznali, ze nikt tego nie robi, jeśli pies jest szczepiony i domowy Quote
lamia2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Przepraszam, ale bałam się, że może się coś stać Igorowi, nie pomyślałam jak to odbierzesz. Dzwoniłam już do weta na wszelki wypadek, żeby mi szczepionki na wściekliznę przygotował. Pan Wiesio próbował się dodzwonić do powiatowego weta czy w naszym lesie były przypadki wścieklizny u dzikiej zwierzyny, ale mu się nie udało (pewnie skończyły się godziny urzędowania). Jeszcze raz przepraszam, strasznie się wystraszyłam :modla: Quote
Camara Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :mdleje:dobrze, że to teraz przeczytałam (czyli po strachu) :roll: lamia - cieszę się :multi: czy mam zamknąć aukcję Maksia? on ma 10 obserwatorów... i chyba jeszcze tydzień aukcji do zakończenia. Quote
Katcherine Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 dla swietego spokoju mozna dac kune do przebadania w kiernku wscieklizny. Ja zawalu dostane tutaj na tym dogo..... Quote
lamia2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Camara napisał(a)::mdleje:dobrze, że to teraz przeczytałam (czyli po strachu) :roll: lamia - cieszę się :multi: czy mam zamknąć aukcję Maksia? on ma 10 obserwatorów... i chyba jeszcze tydzień aukcji do zakończenia. Jeśli to zaoszczędzi pieniążki, to oczywiście. Mam nadzieję, że domek będzie cudowny, w każdym razie na taki się zapowiada. W piątek wycinam Maksowi jajca, a w niedzielę jedziemy. To ok. 80 km od Wawy. Katcherine - kuna już zakopana, prosiłam Pawła aby dobrze ją wcześniej obejrzał. Ona została uduszona, nie ma żadnych krwawych ran. To chyba dobrze, nie? Paweł przeprowadził z Igorem poważną rozmowę, wczoraj razem siedzieli na trawie i jedli kolację, z dwóch oddzielnych misek :cool3: Quote
Camara Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 lamia - skrócenie aukcji nie ma wpływu na opłaty. Dla mnie nie ma znaczenia, czy ją zamknę czy nie.... a jak masz jeszcze jakieś asty do wydania, to może przy okazji ktoś się znajdzie? i bardzo proszę obserwuj Igora i Pawła. Jak zaczną jeść z jednej miski to niestety ty będziesz ryczeć (nie Paweł)... bo Biafra nie będzie miała wyjścia - będzie musiała zabrać obu :evil_lol: słabo trzymacie kciuki za pogodę :shake: Quote
lamia2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Camara napisał(a):lamia - skrócenie aukcji nie ma wpływu na opłaty. Dla mnie nie ma znaczenia, czy ją zamknę czy nie.... a jak masz jeszcze jakieś asty do wydania, to może przy okazji ktoś się znajdzie? i bardzo proszę obserwuj Igora i Pawła. Jak zaczną jeść z jednej miski to niestety ty będziesz ryczeć (nie Paweł)... bo Biafra nie będzie miała wyjścia - będzie musiała zabrać obu :evil_lol: słabo trzymacie kciuki za pogodę :shake: Gosia to zastaw może jeszcze tę aukcję faktycznie (choć póki co oprócz p. Marcina sami idioci się trafiali) :mad: Jak zaczną jeść z jednej miski, to ich obu uśpię, w obawie, że się zarażę :cool3: Quote
allcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 witam wszytkich ja troszke z innej beczki tzn watku kazika chociaz los Igora sledze bacznie od poczatku- stad moja prosba o pomoc- nie pamietam czy Igor mial robiona ostatecznie biobsje z tym okiem- czy ttylko skonczylo sie na przeswietleniu? wiem ze watek ten sledzi wiele osob ktorzy maja oreintracje w warszawskich specjalistach stad moja wstawka tutaj- licze ze Igor po Kaukazkiej wiezi sie nie obrazi i wybaczy mi i Kazikowi-Kazik tez korzystal z goscinnosci Lami. Tresciwie:- rzecz w tym ze dzis zrobilismy Kazikowi zdjecie RTG i okazalo sie ze najprawdopodobniej ma nowotwor lewego przedniego barku :placz: w czwartek obejrzy zdejcie jeszcze dr.Janicki/ ale zeby to wykluczyc lub niedaj Bog potwierdzic niezbedna jest biobsja.../ w Warszawie ponoc tylko na SGGW/ Kojarzy ktos jakiegos veta z SGGW do ktorego warto sie w tej sprawie skierowac?- bede wdzieczna za kazda wskazowke jestemy zrospaczeni:placz: :placz: :placz: link do Kazika jest w banerku Quote
lamia2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 allcia napisał(a):witam wszytkich ja troszke z innej beczki tzn watku kazika chociaz los Igora sledze bacznie od poczatku- stad moja prosba o pomoc- nie pamietam czy Igor mial robiona ostatecznie biobsje z tym okiem- czy ttylko skonczylo sie na przeswietleniu? wiem ze watek ten sledzi wiele osob ktorzy maja oreintracje w warszawskich specjalistach stad moja wstawka tutaj- licze ze Igor po Kaukazkiej wiezi sie nie obrazi i wybaczy mi i Kazikowi-Kazik tez korzystal z goscinnosci Lami. Tresciwie:- rzecz w tym ze dzis zrobilismy Kazikowi zdjecie RTG i okazalo sie ze najprawdopodobniej ma nowotwor lewego przedniego barku :placz: w czwartek obejrzy zdejcie jeszcze dr.Janicki/ ale zeby to wykluczyc lub niedaj Bog potwierdzic niezbedna jest biobsja.../ w Warszawie ponoc tylko na SGGW/ Kojarzy ktos jakiegos veta z SGGW do ktorego warto sie w tej sprawie skierowac?- bede wdzieczna za kazda wskazowke jestemy zrospaczeni:placz: :placz: :placz: link do Kazika jest w banerku Ala, Igor miał robione USG oka i RTG klatki piersiowej, nikt z lekarzy nic nie mówił o biopsji. Co do lekarzy na SGGW, to ja nie poradzę, ale dziewczyny na pewno kogoś znają. Bardzo mi przykro, że tak się sprawy układają, ale może to tylko jakieś zwyrodnienie :-( Quote
allcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dziekuje; lamia i samoglow i innym wieczorem Olga ma rozmawiac z Emir i wziac jakis namiar na SGGW do kogo z ta biobsja najlepiej My i tak czekamy na Janickiego-do czwartku/obecnie na urlopie//to chirurg/ale mam do niego ostateczne zaufanie.Najprawdopodobniej tez kogos wskaze, ale nie wiem czy na taka biobsje mozna pojechac z marszu czy sa jakies kolejki... Jak mysle o Kaziku serce mi sie kraje :placz: :placz: ale ufam ze to moze tylko zapalenie kosci spowodowane nadmiernym forsowaniem tej lapy:-( nie zajmuje juz miejsca Igorkowi-dziekuje i przepraszam aktualne wiadomosci o Kaziu -na Kaziu./kliknac w banerek Quote
lamia2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Igor życzy Kazikowi szybkiego powrotu do zdrowia i oby wstępna diagnoza sie nie potwierdziła :hand: A Igor ma od wczoraj nową koleżankę Korę (nie ma jeszcze roku). Kora bardzo boi się szczekającej sfory więc na razie jest z Igorem. Igor wniebowzięty, oszalał z miłości, odstąpił jej nawet swój dół misternie wykopany pod lipą. Jest nią tak zafacynowany, że ponoć nawet wczoraj nie chciał jeść kolacji na znak solidarności z Korą. a oto Kora, jeszcze jej nie widziałam, tylko dostałam fotki od byłych właścicieli: Quote
kinga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Matko jedyna - zobaczyłam na zdjeciach mojego Liptona :crazyeye: - jota w jotę :crazyeye: lamia - a czy ta miłość Igora do Kory nie zaowocuje czasem czymś? :razz: czy ona aby cieczki nie ma? - - czy moze on tak bezinteresownie, po dzentelmeńsku, sie nią opiekuje? ;) Quote
lamia2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 kinga napisał(a):Matko jedyna - zobaczyłam na zdjeciach mojego Liptona :crazyeye: - jota w jotę :crazyeye: lamia - a czy ta miłość Igora do Kory nie zaowocuje czasem czymś? :razz: czy ona aby cieczki nie ma? - - czy moze on tak bezinteresownie, po dzentelmeńsku, sie nią opiekuje? ;) No coś Ty, to milość platoniczna. Kora jest nieletnia :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
karina1002 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 lamia2 napisał(a):No coś Ty, to milość platoniczna. Kora jest nieletnia :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: To jeszcze gorzej :p . Z nieletnią :shake:. Powiedz mu, żeby uważał :evil_lol: Quote
lamia2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 karina1002 napisał(a):To jeszcze gorzej :p . Z nieletnią :shake:. Powiedz mu, żeby uważał :evil_lol: Paweł stoi na straży moralności :cool3: Quote
Camara Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no to bomba :roll: zapuszkują Igora za uwodzenie nieletnich czarnulek :shake: ale chyba go rozumię... PIĘKNA ona jest :loveu: Quote
lamia2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Camara napisał(a):no to bomba :roll: zapuszkują Igora za uwodzenie nieletnich czarnulek :shake: ale chyba go rozumię... PIĘKNA ona jest :loveu: My już mamy doświadczenie w odbijaniu z rąk policji :cool3: Quote
Recommended Posts