ewu Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Tola napisał(a):Są jakieś wieści o Malwinkce? Też pytam....:) Quote
supergoga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mam nowe zdjęcia, postaram się wstawić wieczorem. Sunia robi postępy. Myślę, że jest coraz lepiej. Szkoda że nikt nawet o nią nie zapytał, mimo ogłoszeń. Quote
danusiadanusia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 supergoga napisał(a):Mam nowe zdjęcia, postaram się wstawić wieczorem. Sunia robi postępy. Myślę, że jest coraz lepiej. Szkoda że nikt nawet o nią nie zapytał, mimo ogłoszeń. to cierpliwie czekamy:):) Quote
Tola Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 supergoga napisał(a):Mam nowe zdjęcia, postaram się wstawić wieczorem. Sunia robi postępy. Myślę, że jest coraz lepiej. Szkoda że nikt nawet o nią nie zapytał, mimo ogłoszeń. To świetnie, czekamy na zdjęcia:) Szkoda tylko, ze o sunie nikt nie pyta. Ale widocznie ten jedyny, wyśniony tutaj przez nas domek jeszcze nie wie o suni.... Quote
What May NN Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 może wrzucę link: https://drive.google.com/folderview?id=0B5iKFdF57dBxUXRGQzRsb3hHakk&usp=sharing Quote
Tola Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Fajnie Malwinka się prezentuje, jaka ma błyszczącą sierść:) A co ze sterylką - była już? Quote
supergoga Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nie była, bowiem sunia miała cieczkę i musimy poczekać aż się obkurczy wszystko dobrze przed zabiegiem. Al;e pewnie niebawem się będziemy już szykować. Quote
izabelka_70 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Zoe kruszynka pojechała do swojego domku. 14.03 rodzeństwo będzie zaszczepione i 21.03 Zefirek jedzie do domku. Niestety domek dla Ziny jednak odpadł-skomplikowała się sytuacja rodzinna. Więc tylko Zina szuka swojej kanapy :) Quote
Tola Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 izabelka_70 napisał(a):Zoe kruszynka pojechała do swojego domku. 14.03 rodzeństwo będzie zaszczepione i 21.03 Zefirek jedzie do domku. Niestety domek dla Ziny jednak odpadł-skomplikowała się sytuacja rodzinna. Więc tylko Zina szuka swojej kanapy :) O jakie psiaki chodzi:razz:;) Quote
izabelka_70 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Tola']O jakie psiaki chodzi:razz:;) tak to jest jak sie ma kilka okien otwartych ;) a chodzi o te maluchy http://www.dogomania.pl/forum/threads/251384-Psotka-staruszka-i-jej-3-maluszki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w Quote
gluchypies Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Jak tam Malwinka się czuje? Dzwoni ktoś z pytaniem o nią? Quote
ewu Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 gluchypies napisał(a):Jak tam Malwinka się czuje? Dzwoni ktoś z pytaniem o nią? Przyłączam się do pytania:) Quote
What May NN Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Malwina czuje się dobrze, jest grzeczna, mieszka sobie z kotem, chodzi na wybiegi psie, spacerki... W domu jest klatkowana i nie sprawia problemów. Dom tymczasowy naprawdę pracuje z sunią, co przyniosło i przynosi efekty :-) Quote
asiuniab Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Jo37']Malwinko , popraw się i zmykaj do domu.[/QUOTE] Malwinko, co u Ciebie, domek gdzieś pewni jest, tylko jeszcze nie wie o Tobie:( Quote
gluchypies Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nie dzwonił jakiś dobry człowiek zapytać o Malwinkę? Quote
supergoga Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Niestety nie dzwonił nikt. A sunia coraz fajniejsza. Quote
gluchypies Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='supergoga']Niestety nie dzwonił nikt. A sunia coraz fajniejsza.[/QUOTE] A ogłoszeń nie potrzebuje dodatkowych? Może na inne województwo? Quote
supergoga Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ma sporo ogłoszeń, w zasadzie na Polskę. Dowiem sie czyby sie nie przydały. I postaram sie uaktualnić opis. Wtedy ruszymy jeszcze raz z anonsami. Quote
Tola Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Mam nadzieję, ze do Malwinki usmiechnie się wreszcie szczęście i ten jedyny domek odezwie się. Trzymam kciuki. Quote
supergoga Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Teraz na koniec kwietnia, początek maja umawiamy pannę na sterylkę. Oby dom się odezwał jakiś. tak długo czeka. Quote
gluchypies Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='supergoga']Ma sporo ogłoszeń, w zasadzie na Polskę. Dowiem sie czyby sie nie przydały. I postaram sie uaktualnić opis. Wtedy ruszymy jeszcze raz z anonsami.[/QUOTE] Ok, jak coś to mogę pomóc, tylko przypomnij :) Quote
Recommended Posts