Havanka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Oglądałam najnowsze zdjęcia psiej rodzinki i muszę przyznać, że sunia jest bardzo ładna! Oby udało się znaleźć im dobre domy! Quote
cancer43 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='supergoga']Melduje wpłaty na konto Fundacji przeznaczone dla rodzinki. Sharka - 10 zł z bazarku Havanki - 82 zł ewu - za imiona - 30 zł 10 zł - bez nicku a nie wiem czy mogę wpisywać nazwiska darczyńcy. Bardzo bardzo dziekuję w imieniu ferajny .[/QUOTE] Jeżeli te 10 zł od Danuta K. - to ja,bo przelew zrobiłam Quote
supergoga Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='cancer43']Jeżeli te 10 zł od Danuta K. - to ja,bo przelew zrobiłam[/QUOTE] Tak t- Twoja wpłata - zaraz tam zapiszę. Rodzina bezpieczna i jest juz pierwsze pytanie o Lanę. Quote
Havanka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jeden z czwórki maluchów, który znalazł już dom, dostał na imię Batman. Zobaczcie jak urósł ! Quote
Tola Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Dzięki Havanka za wstawienie zdjęcia; to ten największy maluch, który zamieszkał w Zamościu:) Quote
izabelka_70 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jutro wizyta w sprawie Nesti. Kciuki bardzo wskazane :) Quote
supergoga Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ten malucha na zdjęciu całkiem spory. A ja mówię ludziom że duże nie będą bo mamusia niewielka. Hmmm, jak to pewności mieć nie można. mam tez pytanie o Lanę. Wysłałam zdjęcie mamy na prośbę zainteresowanych oraz nasza ankietę - i niestety cisza. Quote
izabelka_70 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 w sumie telefonów miałam sporo... tylko jakoś ankiety nie chcą wypełnić.... albo się boja naszej wizyty PA ;) Quote
Jo37 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jak komuś zależy to wypełni i sto pytań. Robię wizyty PA i te najlepsze w/g mnie domy niczemu się nie dziwią i odpowiadają na wszystkie pytania. Quote
edek Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Wow szczeniak jest wielki :). Od małego był o wiele większy, gdzieś było wstawione zdjęcie ;). Kciuki zaciskam !!! Quote
sharka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='izabelka_70']w sumie telefonów miałam sporo... tylko jakoś ankiety nie chcą wypełnić.... albo się boja naszej wizyty PA ;)[/QUOTE] byłam z wizytą u jednej rodziny pod poznaniem, pojechałam w sprawie innego psa, ale rozmowa zeszłą na szczeniaki z Zamościa. Bardzo spodobał się im Nesti, wiem że dzwonili do Izy lub Małgosi w jego sprawie. Oni są mało "internetowi", mają kłopot z wysyłaniem maili, podpowiedziałam im żeby poprosili o wysłanie ankiety pocztą. Nie wiem czy przejdą sito fundacyjne... Pies będzie tam moim zdaniem kochany, to ludzie z empatią, którym się jednak nie przelewa. Wybierzcie dziewczyny dla chłopaczka najlepszy dom. Mam mało doświadczenia w wizytach. Quote
supergoga Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 To chyba tam jedziemy z Izą, w każdym razie dom mało internetowy. No i kciuki podwójne - jedzie z nami jeszcze Lana w kolejne miejsce. Ale to tajemnica, napiszemy wieczorem - może... Zaciskajcie! Quote
izabelka_70 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 no i mamy wizytę w sprawie Lany również :) wieczorem zdamy sprawozdanie :) Quote
Tola Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Trzymam kciuki i czekam na wieści:) Quote
Jolanta08 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Kciuki zaciśnięte :happy1: a szczeniorek na zdjęciu to ciekawski osobnik ,ciekawe co tak przykuło jego uwagę :lol: Quote
edek Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Czy sunia przed adopcją zostanie wysterylizowana ? Quote
Jo37 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dorosła sunia napewno tak . Sunie szczeniaki są za małe. Quote
cancer43 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 NIe mogę się powstrzymać żeby zachować tę wiadomość dla siebie - Nesti już w nowym domu. Sharka co prawda pojechala na wizytę PA dla mojego Józia,ale dom znalazł Nesti. Pomimo że Józio dalej u mnie kwitnie,strasznie,niewymownie się cieszę Quote
Recommended Posts