Milka2007 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Milka2007']Widze, ze wplaty nalezy kierowac na Fundacje Animalia. Zerknelam do banku i widze, ze mam ustawione zlecenia stale na szczeniaczki do marca, ale na inne konto. Listopadowa wplata doszla bo widzialam w watku, ale czy mam zmienic odbiorce, czy ma zostac jak dotychczas . Ponawiam pytanie - na jakie konto? Quote
supergoga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Jeśli do sterylki Malwinki, może być konto Animalii. Ale niech decydują założyciele tematu. Może inna bieda w wielkiej potrzebie też czeka. Quote
supergoga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Przepraszam, jestem taka zakręcona. Wczoraj umarł nasz Orson o którego walczylismy ponad miesiąc. I tak mi podcięło skrzydła. Fundacja dla Zwierząt Animalia Os. Stare Żegrze 167/16 61-249 Poznań Konto bankowe: Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 Quote
b-b Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248903-ROZLICZAM-sexi-stroje-dla-4-maluchów-do5-12-20-00d zięki cioteczce milagros19853201 , która podarowała większość fantów i poniesione koszty za wysyłkę i kopertę przekazała jako dodatkowy dochód na psiaki uzbieraliśmy 97zł :multi::multi::multi: Do tego wyniku przyczyniła się też cioteczka Aldrumka, która ofiarowała jeden sexi fant:D Pieniążki tak jak z poprzednich bazarków zostały wpłacone na konto Toli :) Quote
Tola Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 (edited) [quote name='b-b']Z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248903-ROZLICZAM-sexi-stroje-dla-4-maluchów-do5-12-20-00d zięki cioteczce milagros19853201 , która podarowała większość fantów i poniesione koszty za wysyłkę i kopertę przekazała jako dodatkowy dochód na psiaki uzbieraliśmy 97zł :multi::multi::multi: Do tego wyniku przyczyniła się też cioteczka Aldrumka, która ofiarowała jeden sexi fant:D Pieniążki tak jak z poprzednich bazarków zostały wpłacone na konto Toli :) Potwierdzam - z 3 bazarków b-b mam 180,30 zł:multi::multi::multi: Pieniądze przelewam na konto fundacji Animalia:) Proszę o potwierdzenie jak dojdą. ][quote name='Milka2007']Widze, ze wplaty nalezy kierowac na Fundacje Animalia. Zerknelam do banku i widze, ze mam ustawione zlecenia stale na szczeniaczki do marca, ale na inne konto. Listopadowa wplata doszla bo widzialam w watku, ale czy mam zmienic odbiorce, czy ma zostac jak dotychczas . Ponawiam pytanie - na jakie konto? Już pisałam gdzieś wyżej, ze teraz proszę wpłacać na konto fundacji, czyli na konto podane przez supergogę:) Edited December 12, 2013 by Tola Quote
izabelka_70 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Szanta pojechała do domu. Ma koleżankę mix foksa z czymś ?? Łatkę. dziewczyny od razu się kumplowały :) czyli zostaje Malwinka.... ale do mamy też uśmiechnie się los :) Quote
beataczl Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='izabelka_70']Szanta pojechała do domu. Ma koleżankę mix foksa z czymś ?? Łatkę. dziewczyny od razu się kumplowały :) czyli zostaje Malwinka.... ale do mamy też uśmiechnie się los :)[/QUOTE] wspaniale powodzenia malutka:multi: za domek Malwinki trzymam kciuki :) Quote
supergoga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Na razie umawiamy do Malwinki behawiorystę. Ma lek separacyjny - przy ludziach jest cudem kochanym. Sama pozostawiona niestety sprawia kłopoty. Dom tymczasowy chce pracować, próbujemy - poprosiłam specjalistę o kontakt i pomoc. Quote
Havanka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Wspaniała wiadomość ! Szanta ma dom !!! Jeszcze tylko Malwinka. Jej też na pewno się uda ! Trzymam za to kciuki !!! Quote
supergoga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Bardzo dziękujemy. Musimy nauczyc ja życia w domu - bo inaczej będzie wracała z adopcji... Quote
b-b Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Wspaniałe wieści :D Malwinko bierz się do pracy i słuchaj poleceń "nauczyciela":) Quote
gluchypies Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Trzymam kciuki za Szantę, żeby w domku wszystko było dobrze! :loveu: A Malwinka na pewno się powoli dostosuje i będzie mogła znaleźć dobry domek! :) Quote
edek Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ale wieści, super bardzo się cieszę :multi:. Malwince uda się, mądra, dzielna sunia :loveu:. Quote
supergoga Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Behawiorysta juz się z opiekunką tymczasową suni umówił. Spróbujemy może kennelowej klatki... nasz jeden tymczas był podobny - po treningu kennelowym teraz zostaje sam już bez klatki i cicho. Oby i Malwinie sie udało załapać - będzie łatwiej z adopcją. Quote
Tola Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 :multi: Szanta ma domek:) Szczęścia malulta:) Czy doszła moja wpłata z bazarków b- b? Quote
supergoga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Melduje, że mamy wpłaty: bazarki - b-b i Tola - 180,30 zł Obieżyświat75 - 50 zł. Wielkie dzięki! Nasza Fundacja przeprowadziła akcję Paka dla Zwierzaka - malwinka także znalazła darczyńcę, który prześle dla suni świąteczną paczuszkę. Wstawimy zdjecie z paczka. Quote
b-b Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Trzymam kciuki aby klatka okazała się i w tym przypadku złotym środkiem:) Quote
Panna Marple Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Poważna i refleksyjna...przeszła swoje...super, że już bezpieczna:multi:. Pewnie tęskni za dzieciaczkami, bo wspaniała z niej mamuśka była:loveu: Quote
Recommended Posts