Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Milka2007']Widze, ze wplaty nalezy kierowac na Fundacje Animalia. Zerknelam do banku i widze, ze mam ustawione zlecenia stale na szczeniaczki do marca, ale na inne konto. Listopadowa wplata doszla bo widzialam w watku, ale czy mam zmienic odbiorce, czy ma zostac jak dotychczas .

Ponawiam pytanie - na jakie konto?

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, jestem taka zakręcona. Wczoraj umarł nasz Orson o którego walczylismy ponad miesiąc. I tak mi podcięło skrzydła.

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Os. Stare Żegrze 167/16
61-249 Poznań

Konto bankowe:
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704

Posted

Z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248903-ROZLICZAM-sexi-stroje-dla-4-maluchów-do5-12-20-00d zięki cioteczce milagros19853201 , która podarowała większość fantów i poniesione koszty za wysyłkę i kopertę przekazała jako dodatkowy dochód na psiaki uzbieraliśmy 97zł :multi::multi::multi:
Do tego wyniku przyczyniła się też cioteczka Aldrumka, która ofiarowała jeden sexi fant:D
Pieniążki tak jak z poprzednich bazarków zostały wpłacone na konto Toli :)

Posted (edited)

[quote name='b-b']Z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248903-ROZLICZAM-sexi-stroje-dla-4-maluchów-do5-12-20-00d zięki cioteczce milagros19853201 , która podarowała większość fantów i poniesione koszty za wysyłkę i kopertę przekazała jako dodatkowy dochód na psiaki uzbieraliśmy 97zł :multi::multi::multi:
Do tego wyniku przyczyniła się też cioteczka Aldrumka, która ofiarowała jeden sexi fant:D
Pieniążki tak jak z poprzednich bazarków zostały wpłacone na konto Toli :)

Potwierdzam - z 3 bazarków b-b mam 180,30 zł:multi::multi::multi:
Pieniądze przelewam na konto fundacji Animalia:)
Proszę o potwierdzenie jak dojdą.

][quote name='Milka2007']Widze, ze wplaty nalezy kierowac na Fundacje Animalia. Zerknelam do banku i widze, ze mam ustawione zlecenia stale na szczeniaczki do marca, ale na inne konto. Listopadowa wplata doszla bo widzialam w watku, ale czy mam zmienic odbiorce, czy ma zostac jak dotychczas .

Ponawiam pytanie - na jakie konto?
Już pisałam gdzieś wyżej, ze teraz proszę wpłacać na konto fundacji, czyli na konto podane przez supergogę:)

Edited by Tola
Posted

[quote name='izabelka_70']Szanta pojechała do domu. Ma koleżankę mix foksa z czymś ?? Łatkę. dziewczyny od razu się kumplowały :)

czyli zostaje Malwinka.... ale do mamy też uśmiechnie się los :)[/QUOTE]

wspaniale powodzenia malutka:multi:

za domek Malwinki trzymam kciuki :)

Posted

Na razie umawiamy do Malwinki behawiorystę. Ma lek separacyjny - przy ludziach jest cudem kochanym. Sama pozostawiona niestety sprawia kłopoty. Dom tymczasowy chce pracować, próbujemy - poprosiłam specjalistę o kontakt i pomoc.

Posted

Behawiorysta juz się z opiekunką tymczasową suni umówił. Spróbujemy może kennelowej klatki... nasz jeden tymczas był podobny - po treningu kennelowym teraz zostaje sam już bez klatki i cicho.
Oby i Malwinie sie udało załapać - będzie łatwiej z adopcją.

Posted

Melduje, że mamy wpłaty:
bazarki - b-b i Tola - 180,30 zł
Obieżyświat75 - 50 zł.

Wielkie dzięki!

Nasza Fundacja przeprowadziła akcję Paka dla Zwierzaka - malwinka także znalazła darczyńcę, który prześle dla suni świąteczną paczuszkę. Wstawimy zdjecie z paczka.