irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Aga! Ja bym ich nie rozdzielała. Wiesz o czym piszę? Może jednak zostanie? Quote
Morgan:-) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ech... Raj na ziemii - żyć nie umierać.... Ulka ale masz super panny na włościach...:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 irenaka napisał(a):Aga! Ja bym ich nie rozdzielała. Wiesz o czym piszę? Może jednak zostanie? Nie chce zapeszac, ale trzymajcie kciuki plisss. My jestesmy wszystkie dziewczyna za na 10000%. Nawet babcia mowi, ze jej nie odda! Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Wiedziałam, że będziesz walczyć o małą Jak już babcia jest za, to przecież już właściwie pewne? No bo kto babci będzie chciał podpaść? Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 No jeszcze zostaje Dziadek Ulki, czyli moj Ojciec ;) Mieszkamy razem z nimi w 4ke :lol: Quote
ania14p Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nie dacie mu jeść przez trzy dni i sam zrozumie, że nie może żyć bez Casablanki :evil_lol:! Quote
ewatr Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ulka18 napisał(a):Nie chce zapeszac, ale trzymajcie kciuki plisss. My jestesmy wszystkie dziewczyna za na 10000%. Nawet babcia mowi, ze jej nie odda! no to zaciskamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
terra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Tak, wygląda na to, że Casi ma dom:cool1: Jako iż w związku kobieta jest szyją a męzczyzna głową, pasowałoby aby trzy szyje tak pokreciły, żeby głowa rodziny podjęła decyzję o pozostaniu Casablanki na stałe. A ponieważ na tych trzech szyjach też są głowy, zapewne już coś wymyślą, czego im z całego serca życzę!:lol: Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Krecimy jak umiemy, tylko, ze 'glowa' rodziny to uparta i konserwatywna Panna....nie lubi nowosci, ani zmian...na wszystko potrzebuje czaaasssuuu. Aniu, odnosnie wziecia Pana Dziadka glodem, to mozna by i tydzien, on ma tez spora nadwage, nic by mu nie bylo.... ...mysle, ze zasiedzenie w tym przypadku bedzie najskuteczniejsze :evil_lol: Quote
Lucyja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przedtem Kostaryka wydawała się takim potęznym psem w porównaniu do Casablanki. A teraz wyglądają jak siostrunie :loveu: Wielka przemiana Kostaryki. Ciekawe po jakim czasie odrośnie na niej ten futrzak :) Quote
Lucyja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Acha ..... i trzymamy mocno kciuki, bo Casablanka nie mogła lepiej trafić, byleby tylko Pan dom w końcu się zmiękczył :evil_lol: :thumbs: :kciuki: :kciuki: Quote
Ulka18 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dzisiejsze zabawy z pilka. Dziewczynki maszeruja. :loveu: Quote
ewatr Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 widac , że Kostaryka przy Casablance młodnieje z godziny na godzinę :evil_lol: a to futro które miała tylko ja spowalniało w zabawie :lol: Quote
Ulka18 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Kostaryka mlodnieje, a Casablanka powaznieje i wiele sie ucza od siebie nawzajem. Obydwie doskonale sie rownowaza :p Pieknie sie razem bawia, Casablanka zabawki wyciaga do ogrodu patrzac, czy Kostaryka aby na pewno widzi, ze ona ma sygnal do zabawy w pyszczku :razz: Casablanka lubi wychodzic z domu na spacer, Kostaryka tez, ale na krotki dystans, raczej na poczatku sie wlecze, a Casablania ciagnie, z powrotem jest na odwrot, Kostaryka szczeliwa, ze idziemy do domu ciagnie, a Casablanka zwalnia, zeby jak najbardziej opoznic powrot :eviltong: Quote
Sawanna Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ula suńka już szuka domu na www.akip.blog.onet.pl Quote
agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 W dziale dam dom, ktoś z Mińska Mazowieckiego poszukuje kolaczka, pilotuje sprawę Wanda Szostak - godna zaufania osoba!!! Quote
Poker Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 modelki i zdjęcia fanatstyczne :multi:Tylko ja mam wątpliwości czy ten dom jest naprawdę szukany :evil_lol: Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 podpiszę się pod poprzednim postem... :loveu: :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 halbina napisał(a):podpiszę się pod poprzednim postem... :loveu: :evil_lol: z ust mi to wyjeliscie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 w tym tytule to trzeba odciąć 6 ostatnich słów - bo mi się nie podobają za bardzo!:eviltong: Jaki dom w Rzeszowie - przecież suńcia już ma swój domek!:loveu: Quote
kofee Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja myślę, że trzeba dać szansę innym kolakom, jeśli jest ten domek w Rzeszowie. Bo Casablanka się na razie socjalizuje.:cool3: Musi sie dłuuugo socjalizować, przecież, prawda?:cool3: No i Kostaryka też chwilowo:cool3: potrzebuje towarzystwa... Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 u nas w razie co jest taki plątający się maluch: niestety nie mamy go gdzie umieścić:-( ma ok. 8 mies Quote
Recommended Posts