Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Beciu, masz moc w tych Twoich czarnych oczach ;)
Wierze, ze czary podzialaja :thumbs:
Dobrze, ze Agusia sie przylaczyla, bo Tata nie ulomek jak widzicie :evil_lol: trzeba duzo sily psychicznej, zeby zlamac jego upor :cool3:

Teraz wlasnie pojechal na wies do Cioci, zeby jej pomóc w codziennych pracach i rowniez w tzw. polu oraz żniwach. Dwa razy w tygodniu jezdzi i pomaga, bo wiadomo jak sie zyje samotnej kobiecie na wsi :roll:

To pole po lewej przed lasem to warzywa, ziemniaki oraz zboze dla drobiu.

A my z dziewczynkami w domu, szykujemy sie na powrot mlodej Ulki z obozu tenisowego.

Posted

Ehhh, Ojca nadal nie przekonalysmy :shake: Ale jest jak jest i na razie nie drazymy tematu.

Dzisiaj bylysmy prawie caly dzien u Justynny z Mielca w jej domku letniskowym w Kamionce. Psy sie tak wybiegaly, ze teraz ledwie chodza i tylko laskawie wstaly, zeby przywitac Rodzicow, ktorzy wrocili z koncertu organowego, a ktorych nie widzialy caly dzien.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Dzisiaj bylysmy prawie caly dzien u Justynny z Mielca w jej domku letniskowym w Kamionce. Psy sie tak wybiegaly, ze teraz ledwie chodza i tylko laskawie wstaly, zeby przywitac Rodzicow, ktorzy wrocili z koncertu organowego, a ktorych nie widzialy caly dzien.

A będą zdjęcia z pobytu ?

/żebym chociaż w necie mogła popatrzec i pozałować ze mnie nie było ;) /

Posted

Aguś, w waszych staraniach o zostanie Casablanki na stałe, jestem cały czas myślami z Wami.
Teraz wiem, że na prawdę dwa psy chowaja się duuuużo lepiej niz jeden :p .

Oby Twój Tato też zaczął tak sadzić :modla: .

Posted

no nie aga nie daruje ci ty podla kobieto :mad: takie cudo miec na tymczasie i sie nie pochwalic :mad: sama musialam tu dotrzec nieeeladnie:p

Posted

Ewa....nie żałuj :) Głupio było. Brzydka pogoda. Lało cały dzień, zimno. Grill nieudany. Kilka niesmacznych, chudziutkich kiełbasek na ruszcie...zresztą i tak się spaliły. Okolica ohydna. Szaro, brudno...Psy się nie polubiły. Wcale się razem nie bawiły. :diabloti: :diabloti: :diabloti: no nie dziewoje? nie ma czego żałować....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czekamy na zdjęcia z super nudnej i beznadziejnej wyprawy...których jest jedyne 170....

buziory

Justyna

Posted

Justynna napisał(a):
Ewa....nie żałuj :) Głupio było. Brzydka pogoda. Lało cały dzień, zimno. Grill nieudany. Kilka niesmacznych, chudziutkich kiełbasek na ruszcie...zresztą i tak się spaliły. Okolica ohydna. Szaro, brudno...Psy się nie polubiły. Wcale się razem nie bawiły. :diabloti: :diabloti: :diabloti: no nie dziewoje? nie ma czego żałować....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czekamy na zdjęcia z super nudnej i beznadziejnej wyprawy...których jest jedyne 170....

buziory

Justyna

No to mi ulzyło :evil_lol: ;) chude, spalone kiełbaski ble ..........
nudno :eviltong: szaro ............wszystko zrozumiałam :diabloti:

ale jakby co to mimo wszystko pamiętajcie o mnie następnym razem :loveu:

a zdjecia cudne - tylko ja chce więcej jak ich macie 170 :multi: