Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']wizyta jutro około godziniki 17-18 :) pojadę z naszą yolanovi :) oby tylko psiaki się zaakceptowały :) no to noc mam z głowy bo już nie mogę usiedziec na miejscu ;)[/QUOTE]
No nie tylko Ty! Noc i tyyyle dnia :cool3:

Posted

[quote name='brzośka']No nie tylko Ty! Noc i tyyyle dnia :cool3:[/QUOTE]
wyżyję się jutro na szmacie do kurzu i odkurzaczu;) oby tylko się czymś zając z pożytkiem dla domu ;)

[quote name='Marycha35']Się wcale nie dziwię;) Fikaj ze mną:):):) Oby się sunieczce udało!!!![/QUOTE]
Marysiu może lepiej nie bo jak zacznę fikac to nie daj boże jeszcze orła wywinę i kto jutro pojedzie na wizytę ;)

Posted

Widzę, że tu właściwie już tylko :kciuki: potrzebne, więc trzymam za to, żeby już się banerek ode mnie nie przydał! :grins:

. [URL="http://tiny.pl/qqf7x"][IMG]http://tiny.pl/qqft4[/IMG][/URL] .

Posted

No, nie było mnie ze 2 godziny, a tu tak dużo się wydarzyło...
Super wieści Marticzko, ekstra banerek Ineczko:)
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Soni się uda i zamieszka w dobrym domku, i będzie kochana:)

Posted

to ja wstrzymuję akcję ogłoszenia;) ale tfu,tfu,tfu jakby coś poszło nie tak,oczywiście dokończę pakiecik...mam ogromną nadzieję,że jednak nie będzie to potrzebne :) :kciuki:

Posted

[quote name='brzośka']ale to już, czy czekamy aż się w hoteliku zadomowi?[/QUOTE]

brzośko kochana powiem szczerze że jeżeli domek okaże się strzałem w 10 to chciałabym umawiac Sonię do lecznicy na sterylkę już w poniedziałek. Niech dziewczynka pojedzie do domku już wysterylizowana. Jak myślicie cioteczki ???

Posted

Dziewczynki zebrałam na szybko deklarowaną pomoc na wątku :smile:
[B]Deklaracje stałe : [/B]
Alla Chrzanowska : 30 zł :loveu:
[B]Deklaracje jednorazowe : [/B]
Sherlock : pierwszy miesiąc hoteliku :multi::loveu:
Alla Chrzanowska : 20 zł :loveu:
danyww : 20 zł :loveu:
wiewoira : ? :loveu:
Ada-Vebby : ? :loveu:
Katarzyna Starkiewicz :? :loveu:
Cantadorra : ? :loveu:
mdk8 : ? :loveu:
kabaja : ? :loveu:

gdyby Sonia nie poszła do domku na wszelki wypadek zebrałam pomoc w 1 post.
Jeśli ktoś już przelał pieniążki zostaną one natychmiast oczywiście zwrócone na wskazane konta :)

Posted

[quote name='inka33']Widzę, że tu właściwie już tylko :kciuki: potrzebne, więc trzymam za to, żeby już się banerek ode mnie nie przydał! :grins:

. [URL="http://tiny.pl/qqf7x"][IMG]http://tiny.pl/qqft4[/IMG][/URL] .[/QUOTE]

[quote name='brzośka']też trzymam za to kciuki, ale banerek super! :)[/QUOTE]

[quote name='Sarunia-Niunia']No, nie było mnie ze 2 godziny, a tu tak dużo się wydarzyło...
Super wieści Marticzko, ekstra banerek Ineczko:)
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Soni się uda i zamieszka w dobrym domku, i będzie kochana:)[/QUOTE]

[quote name='ania75']to ja też z kciukami przybiegam :)[/QUOTE]

[quote name='joanka40']Ale piękne wieści. Bardzo się cieszę.[/QUOTE]

[quote name='Maruda666']Wierzę, że jutro będzie piękny dzień :multi:[/QUOTE]

[quote name='halszka']to ja wstrzymuję akcję ogłoszenia;) ale tfu,tfu,tfu jakby coś poszło nie tak,oczywiście dokończę pakiecik...mam ogromną nadzieję,że jednak nie będzie to potrzebne :) :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Ada-Vebby']..i ja wierzę w ten dzisiejszy piękny dzionek :)[/QUOTE]

[quote name='Alla Chrzanowska']Ja też trzymam kciuki:)[/QUOTE]

[quote name='monika55']Trzymam.:loveu:[/QUOTE]

[quote name='anica']... ja też wstrzymuję oddech :)
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

[quote name='paula_t']Błyskawiczna akcja, jak zawsze u Was ;) Wy macie jakiś magnes na tych dobrych ludzi:D
Trzymam mocno, mocno kciuki![/QUOTE]

Dziewczynki trzymajcie i broń boże nie puszczajcie :) ja już nie mogę usiedziec w miejscu ;)
Ineczko banerek super :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki trzymajcie i broń boże nie puszczajcie :) ja już nie mogę usiedziec w miejscu ;)
Ineczko banerek super :loveu:[/QUOTE]

Trzymam z całych sił i liczę na happy end:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Trzymam z całych sił i liczę na happy end:loveu:[/QUOTE]

Gabi kochana trzymaj ciocia :) byle by do 17 ;) mam dzwonic do Pani Ani i umówimy się na konkretną godzinę. Oby Pani Neruś zaakceptował naszą malutką Sonieczkę :)