Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

Jestem i ja u Sonieczki... bidulinka malusia...
Podobnie jak Jolka myslę, że wydarzenie na fb może duuużo pomóc....
A może nie pisać żadnych szczegółów, tylko tyle, że Sonia traci dom z powodów rodzinnych i czeka Ją... ulica albo schron....
Kurcze, musimy coś działać, nawet jak Ania zasponsoruje 1 m-c hoteliku to tylko da więcej czasu, jednak jak wiemy po przykładzie chocby Sherlocka o hotelik wcale nie jest tak łatwo....

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja się nie powstrzymam - że też takie łach..ry trafiają na takie wierne stworzenia - kilka razy pies wracał, a jej to nie ruszyło;
dobrze martika, że uprzedziłas ją, że pies nie może "zniknąć"; jeszcze by jej przyszło do głowy przywiązać maleńką do drzewa w lesie, żeby mieć gwarancję, że tym razem nie wróci :angryy:
niestety nie mam jak pomóc, nawet finansowo juz nie wydolę :shake:

Posted

Dziewczynki bardzo bardzo Wam dziękuję że jesteście u Sonieczki :) Sonia waży około 8-10 kg nie więcej. Obyśmy tylko coś znalazły bo mamy czas zaledwie do 9-10 października. Pani już wcześniej przebywała u syna na terenie Anglii ale wróciła w tej chwili chce wyjechać na stałe.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jestem i ja u Sonieczki... bidulinka malusia...
Podobnie jak Jolka myslę, że wydarzenie na fb może duuużo pomóc....
A może nie pisać żadnych szczegółów, tylko tyle, że Sonia traci dom z powodów rodzinnych i czeka Ją... ulica albo schron....
Kurcze, musimy coś działać, nawet jak Ania zasponsoruje 1 m-c hoteliku to tylko da więcej czasu, jednak jak wiemy po przykładzie chocby Sherlocka o hotelik wcale nie jest tak łatwo....[/QUOTE]

Saruniu zgadzam się w 100% tu chodzi o Sonię. Właścicielki osobiście nie znam więc trudno mi ją oceniać. Jedno jest pewne Sonia szuka domu i musimy zrobić wszystko aby jej pomóc.

Posted

[quote name='paula_t']Marticzko, wyśli maila na psygarnij z apelem chociażby o dom tymczasowy, już nie mówiąc o domu stałym:
https://pl-pl.facebook.com/psygarnij

Trzeba próbować gdzie się da....

Paula kochana ślicznie Ci dziękuję :) zaraz wyślę.
Dziewczynki czy ktoś może mi podesłać linka z bazarkiem ogłoszeniowym ? trzeba ją ogłaszać na cito. Taka piękna sunia musi znaleźć domek.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']I jak w kwestii hoteliku?[/QUOTE]

[quote name='yolanovi']Justynko pytałaś u Uli o miejsce? Tam fajne warunki, może akurat wzięłaby Sonieczkę[/QUOTE]

Zaraz się za to wezmę :) myślałam o hoteliku u Uli12 lub michelle04 choć ten drugi hotelik dosyć daleko. U Emiś zapsienie po uszy pewnie ale też zapytam.

Posted

Jestem :)
z tego co przeczytałam.... to szkoda sobie nawet głowę zawracać panią.... rozmowami z panią czy jakąkolwiek.... ehhhh lepiej może skupmy się na szukaniu domku dla sunieczki( ta osoba nie zasługuje na Sonię!) sunia na zdjęciu ma takie smutne oczki:-(!...
musimy ogłaszać! rozsyłać! udostępniać!.... na szczęście sunia jest naprawdę śliczna!!!! ja myślę że szybko znajdzie domek:)