Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']A jest w następny piątek...? :hmmmm:[/QUOTE]

Ineczko naszemu Panu dr ma się " rodzić dziecko " planowo na piątek więc widzę że myślami już jest na porodówce ;) jutro do niego podejdę i porozmawiam :)

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ineczko naszemu Panu dr ma się " rodzić dziecko " planowo na piątek więc widzę że myślami już jest na porodówce ;) jutro do niego podejdę i porozmawiam :)
Byle skutecznie! :mad:

:p

Posted

Zagladam do cudnego zwierzunkowa i raduje się ogromnie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Marticzko skad wyczarowalas taki tymaczasik?:multi::loveu::loveu::multi:sciskam za calunkie zwierzunkowo i za p Anie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zagladam do cudnego zwierzunkowa i raduje się ogromnie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Marticzko skad wyczarowalas taki tymaczasik?:multi::loveu::loveu::multi:sciskam za calunkie zwierzunkowo i za p Anie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE]

Ewuniu Pani Ania spadła nam dosłownie i w przenośni z nieba ;)

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z Panią Anią. Bardzo bardzo się martwiła zostawiając psiaki same w domu bo wczoraj Sonia dwa razy chwyciła Nerusia :( skarcona słownie jednak szybko się opanowała i wystawiła brzuszek do głaskania. Dziś Pani Ania z duszą na ramieniu wracała do domu ale jak się okazało nie potrzebnie bo odbyło się bez rozlewu krwi ;) przy drzwiach czekały na nią dwa merdające ogony :multi: Pani Ania się nie poddaje także walczymy dalej :lol:

Posted

[quote name='mdk8']powiem szczerze, że chyba lepiej aby została tu gdzie jest. Wszystko zmierza do stabilizacji a nowy dom , następny znak "?"[/QUOTE]

dlatego dajemy psiakom jeszcze czas :) wierzę że będzie dobrze ...nie może byc inaczej !!!!!!

Posted

bardzo się cieszę ,że sunia bezpieczna :lol: mała miała szczęście ,że nie musiała przechodzić horroru schroniska .Całe szczęście istnieją ludzie ,którzy mają serce w odpowiednim miejscu :lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Przepraszam, że dopiero teraz dotarłam, ale niesczęścia tyle dookoła, że sama już nie wiem w co ręce włożyć...Widzę natomiast dobre wieści! I trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji:lol:[/QUOTE]
Aneczko bardzo się cieszę że jesteś z nami :) kciuki wciąż bardzo bardzo potrzebne :)

Posted (edited)

Tu skarbnik:
w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od:
* KABAJI - 50 zł oraz od
* MDK8 - 15 zł

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
:loveu:
Rozliczenie wpłat znajduje się w poście nr 2.

Edited by joanka40
Posted

Dzwoniłam do Pani Ani :) Sonieczka spała całą noc w łóżeczku z Panią Anią i Neruskiem :multi: jeszcze pokazuje zęba ale szybciutko go chowa także wszystko zmierza w dobrym kierunku ;) Pani Ania w piątek ma całe szczęście wolne więc ciachamy sunieczkę tylko muszę prosic o pomoc. Dziewczynki PILNIE trzeba odebrac Sonieczkę do godzinki 12 z Katowic i dostarczyc do Dąbrowy a ja ją przejmę. Niestety nie jestem w stanie wyjśc z pracy w ciągu dnia i do 16 jestem uziemiona. Przed 17 Sonię odbiorę i odwiozę do Pani Ani która wraca z pracy przed godzinką 18. Dziewczynki z Katowic bardzo bardzo proszę o pomoc bo inaczej przeleci nam termin sterylki koło nosa :(

Posted

Martika, zapoznaj się proszę z 1 postem sterylkowej skarbonki (link w mojej sygnaturze)
tam są różne szczegółowe wytyczne, np. na kogo ma być faktura itd. itp.

od tego zależy dofinansowanie :)

edit:
cudne wieści :loveu: