Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='inka33']A jest w następny piątek...? :hmmmm:[/QUOTE] Ineczko naszemu Panu dr ma się " rodzić dziecko " planowo na piątek więc widzę że myślami już jest na porodówce ;) jutro do niego podejdę i porozmawiam :) Quote
inka33 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Ineczko naszemu Panu dr ma się " rodzić dziecko " planowo na piątek więc widzę że myślami już jest na porodówce ;) jutro do niego podejdę i porozmawiam :) Byle skutecznie! :mad: :p Quote
paula_t Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Przepraszam za off'a, ale jutro wywózka 7 szczeniaków do schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864 Quote
Nadziejka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Zagladam do cudnego zwierzunkowa i raduje się ogromnie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Marticzko skad wyczarowalas taki tymaczasik?:multi::loveu::loveu::multi:sciskam za calunkie zwierzunkowo i za p Anie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do cudnego zwierzunkowa i raduje się ogromnie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Marticzko skad wyczarowalas taki tymaczasik?:multi::loveu::loveu::multi:sciskam za calunkie zwierzunkowo i za p Anie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Ewuniu Pani Ania spadła nam dosłownie i w przenośni z nieba ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Przed chwilą rozmawiałam z Panią Anią. Bardzo bardzo się martwiła zostawiając psiaki same w domu bo wczoraj Sonia dwa razy chwyciła Nerusia :( skarcona słownie jednak szybko się opanowała i wystawiła brzuszek do głaskania. Dziś Pani Ania z duszą na ramieniu wracała do domu ale jak się okazało nie potrzebnie bo odbyło się bez rozlewu krwi ;) przy drzwiach czekały na nią dwa merdające ogony :multi: Pani Ania się nie poddaje także walczymy dalej :lol: Quote
mdk8 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 powiem szczerze, że chyba lepiej aby została tu gdzie jest. Wszystko zmierza do stabilizacji a nowy dom , następny znak "?" Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='mdk8']powiem szczerze, że chyba lepiej aby została tu gdzie jest. Wszystko zmierza do stabilizacji a nowy dom , następny znak "?"[/QUOTE] dlatego dajemy psiakom jeszcze czas :) wierzę że będzie dobrze ...nie może byc inaczej !!!!!! Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Bo psinki się dogadają szybciej, niż sapiensy, to jasne;) Quote
halszka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 zaglądam,czytam i ogromnie się cieszę,że wszystko zmierza w dobrym kierunku:) Quote
kabaja Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 bardzo się cieszę ,że sunia bezpieczna :lol: mała miała szczęście ,że nie musiała przechodzić horroru schroniska .Całe szczęście istnieją ludzie ,którzy mają serce w odpowiednim miejscu :lol: Quote
Panna Marple Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Przepraszam, że dopiero teraz dotarłam, ale niesczęścia tyle dookoła, że sama już nie wiem w co ręce włożyć...Widzę natomiast dobre wieści! I trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji:lol: Quote
halszka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Odwiedzam Sonie w ten szaro-bury poranek:) Quote
wiewoira Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 To ja Wam słonka promyki przynosze bo u mnie pieknie.Dzień dobry ;) Quote
Ada-Vebby Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Dzien dobry!Słoneczka u nas dziś nie widać ale z nadzieją i optymizmem zaglądam do Soni :) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 u nas pięknie i słonecznie :) aż chce się żyć :) wstępnie sterylizacja umówiona na czwartek ale jeszcze Pani Ania ma mi dać znać czy udało jej się na piątek załatwić dzień wolnego w pracy :) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Panna Marple']Przepraszam, że dopiero teraz dotarłam, ale niesczęścia tyle dookoła, że sama już nie wiem w co ręce włożyć...Widzę natomiast dobre wieści! I trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji:lol:[/QUOTE] Aneczko bardzo się cieszę że jesteś z nami :) kciuki wciąż bardzo bardzo potrzebne :) Quote
joanka40 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Tu skarbnik: w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od: * KABAJI - 50 zł oraz od * MDK8 - 15 zł SERDECZNIE DZIĘKUJEMY :loveu: Rozliczenie wpłat znajduje się w poście nr 2. Edited October 8, 2013 by joanka40 Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 przepięknie wszystkim dziękujemy za wsparcie naszej Sonieczki :loveu: oby pieniążki jednak okazały się nie potrzebne i Sonia na stałe została u Pani Ani. Tak mi się marzy ;) Quote
paula_t Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Najważniejsze, że psiaki powoli do siebie "docierają"....Oby tak dalej!:) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Dzwoniłam do Pani Ani :) Sonieczka spała całą noc w łóżeczku z Panią Anią i Neruskiem :multi: jeszcze pokazuje zęba ale szybciutko go chowa także wszystko zmierza w dobrym kierunku ;) Pani Ania w piątek ma całe szczęście wolne więc ciachamy sunieczkę tylko muszę prosic o pomoc. Dziewczynki PILNIE trzeba odebrac Sonieczkę do godzinki 12 z Katowic i dostarczyc do Dąbrowy a ja ją przejmę. Niestety nie jestem w stanie wyjśc z pracy w ciągu dnia i do 16 jestem uziemiona. Przed 17 Sonię odbiorę i odwiozę do Pani Ani która wraca z pracy przed godzinką 18. Dziewczynki z Katowic bardzo bardzo proszę o pomoc bo inaczej przeleci nam termin sterylki koło nosa :( Quote
brzośka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Martika, zapoznaj się proszę z 1 postem sterylkowej skarbonki (link w mojej sygnaturze) tam są różne szczegółowe wytyczne, np. na kogo ma być faktura itd. itp. od tego zależy dofinansowanie :) edit: cudne wieści :loveu: Quote
Recommended Posts