Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

Telefonów mnóstwo i każdy nie ten na który czekamy :( Dziewczynki PILNIE potrzebujemy dla malucha tymczasu !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Rozmawiałam z Panią Aneczką :) w przyszłym tygodniu podpisuje umowę :):):) Pani Ania nie może się naszej dziewczynki nachwalic :multi: Sońka zachowuje się wzorowo :lol::lol::lol: A Pani Aneczka kocha ją nad życie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam z Panią Aneczką :) w przyszłym tygodniu podpisuje umowę :):):) Pani Ania nie może się naszej dziewczynki nachwalic :multi: Sońka zachowuje się wzorowo :lol::lol::lol: A Pani Aneczka kocha ją nad życie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Cudowne zakończenie, bardzo, bardzo się cieszę:)

Posted

Sonia, najpierw Cię nie chcieli, potem Ty nie chciałaś być chciana... - bo cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz!
Aż w końcu Pani Ani (i Neruskowi) udało się Ciebie namówić do obopólnego chcenia, pomimo Twoich ambarasów! :p
:klacz:

Posted

[quote name='inka33']Sonia, najpierw Cię nie chcieli, potem Ty nie chciałaś być chciana... - bo cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz!
Aż w końcu Pani Ani (i Neruskowi) udało się Ciebie namówić do obopólnego chcenia, pomimo Twoich ambarasów! :p
:klacz:[/QUOTE] Cały w tym ambaras, żeby troje chciało naraz;) HURAAAAAAAAAAAAAAAAA, udało się:)

Posted

[quote name='Marycha35']Cały w tym ambaras, żeby troje chciało naraz;) HURAAAAAAAAAAAAAAAAA, udało się:)[/QUOTE]
To jednak trójkąciki sa OK...?! :evil_lol:

Posted

[quote name='joanka40']W związku z tym, że Sonieczka znalazła swój Wspaniały Dom, pieniążki, które zostały /95,83 zł/ na jej koncie zostaną przekazane na biedaka Marcela z poniższego wątku:
Marcel z przytuliska już w DT/ prosimy o pomoc.

Mam nadzieję, że ten cudowny psiak znajdzie w końcu Swój Dom.

Potwierdzam, że powyższa kwota wpłynęła na konto Marcela, bardzo dziękujemy:Rose:
A Soni życzę dużo szczęścia w nowym domku:lol: