Marysia R. Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 O rany, gdzieś mi umkną wątek Soni i dopiero dzisiaj przeczytałam, że sunia ma domek:) Ogromnie się cieszę:lol: Quote
wiewoira Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ciocie Sonieczka już szczęśliwa co mnie ogromnie cieszy :loveu: jednocześnie baaaaadzo proooooszę przybądźcie do Juranda,ślepego biedaka ze schronu ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/249132-Jurand-widzi-sercem-Pom%C3%B3zmy-inaczej-nie-przetrwa-zimy-w-schronisku?p=21604490#post21604490 Quote
wiewoira Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ciocie Sonieczka już szczęśliwa co mnie ogromnie cieszy :loveu: jednocześnie baaaaadzo proooooszę przybądźcie do Juranda,ślepego biedaka ze schronu ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/249132-Jurand-widzi-sercem-Pomózmy-inaczej-nie-przetrwa-zimy-w-schronisku?p=21604490#post21604490 Quote
joanka40 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Tu skarbnik Soni. Z bazarku Martiki wpłynęło na konto Soni 115 zł. Rozliczenie bazarkowe znajduje się w poście drugim wątku :lol:. Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='joanka40']Tu skarbnik Soni. Z bazarku Martiki wpłynęło na konto Soni 115 zł. Rozliczenie bazarkowe znajduje się w poście drugim wątku :lol:. Asieńko to proszę jeszcze o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/247841-Koniec!-Rozliczamy-%29-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-lampiony-ubrania-dodatki-%29-19-10-22-00/page11 Quote
Martika&Aischa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Telefonów mnóstwo i każdy nie ten na który czekamy :( Dziewczynki PILNIE potrzebujemy dla malucha tymczasu !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE gdzie jest 5-letnia KORA proszony jest o kontakt pod numerem telefonu 506 604 252 Dla znalazcy przewidziana nagroda 1000 zł http://tablica.pl/oferta/prosze-o-pomoc-zaginela-kora-owczarek-niemiecki-1000-zl-nagrody-ID2ZaUp.html Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Rozmawiałam z Panią Aneczką :) w przyszłym tygodniu podpisuje umowę :):):) Pani Ania nie może się naszej dziewczynki nachwalic :multi: Sońka zachowuje się wzorowo :lol::lol::lol: A Pani Aneczka kocha ją nad życie :loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam z Panią Aneczką :) w przyszłym tygodniu podpisuje umowę :):):) Pani Ania nie może się naszej dziewczynki nachwalic :multi: Sońka zachowuje się wzorowo :lol::lol::lol: A Pani Aneczka kocha ją nad życie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cudowne zakończenie, bardzo, bardzo się cieszę:) Quote
inka33 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Sonia, najpierw Cię nie chcieli, potem Ty nie chciałaś być chciana... - bo cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz! Aż w końcu Pani Ani (i Neruskowi) udało się Ciebie namówić do obopólnego chcenia, pomimo Twoich ambarasów! :p :klacz: Quote
halszka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 juuuuuupiiiiiii :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='inka33']Sonia, najpierw Cię nie chcieli, potem Ty nie chciałaś być chciana... - bo cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz! Aż w końcu Pani Ani (i Neruskowi) udało się Ciebie namówić do obopólnego chcenia, pomimo Twoich ambarasów! :p :klacz:[/QUOTE] Cały w tym ambaras, żeby troje chciało naraz;) HURAAAAAAAAAAAAAAAAA, udało się:) Quote
inka33 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Marycha35']Cały w tym ambaras, żeby troje chciało naraz;) HURAAAAAAAAAAAAAAAAA, udało się:)[/QUOTE] To jednak trójkąciki sa OK...?! :evil_lol: Quote
inka33 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, a miałaś wątpliwości????;)[/QUOTE] Nooo... tak... jakby troszeczkę... :hmmmm: Quote
Cantadorra Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Mam nadzieję, że złośniczka Sonia nie pogryzie i pozwoli zaprosić cioteczki na bazarek dla Helenki, która też by chciala taki dobry domek http://www.dogomania.pl/forum/threads/249416-Bazarek-Cantadorry-tu-znajdziesz-now%C4%85-bi%C5%BCuteri%C4%99-na-prezenty-gwiazdkowe-do-20-12-br Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='Cantadorra']Mam nadzieję, że złośniczka Sonia nie pogryzie i pozwoli zaprosić cioteczki na bazarek dla Helenki, która też by chciala taki dobry domek http://www.dogomania.pl/forum/threads/249416-Bazarek-Cantadorry-tu-znajdziesz-nową-biżuterię-na-prezenty-gwiazdkowe-do-20-12-br Sonieczka w żadnym wypadku się nie pogniewa ;) zapraszamy po cudeńka :lol: Quote
joanka40 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 W związku z tym, że Sonieczka znalazła swój Wspaniały Dom, pieniążki, które zostały /95,83 zł/ na jej koncie zostaną przekazane na biedaka Marcela z poniższego wątku: [h=1]Marcel z przytuliska już w DT/ prosimy o pomoc.[/h]Mam nadzieję, że ten cudowny psiak znajdzie w końcu Swój Dom. Quote
Marysia R. Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='joanka40']W związku z tym, że Sonieczka znalazła swój Wspaniały Dom, pieniążki, które zostały /95,83 zł/ na jej koncie zostaną przekazane na biedaka Marcela z poniższego wątku: Marcel z przytuliska już w DT/ prosimy o pomoc. Mam nadzieję, że ten cudowny psiak znajdzie w końcu Swój Dom. Potwierdzam, że powyższa kwota wpłynęła na konto Marcela, bardzo dziękujemy:Rose: A Soni życzę dużo szczęścia w nowym domku:lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 A my z Anetką wybierzemy się do Soniaczka i Pani Ani po świętach ...miałyśmy jechac jeszcze przed świętami ale pracy tyle że nie było już czasu się wybrac:( Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Pod naszą opieką jest dziewczynka Megi :-( mała Megi szuka domu :-( mamy czas do 5 styczna :-( Quote
Recommended Posts