halszka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Pięknych,Magicznych Świąt Kochani :smile: a milusińskim dużo miziających rąk, jak najwięcej powodów do merdania i szybkiego znalezienia kochających opiekunów :smile: ps.Megi maleńka mam nadzieję,że i Ty szybciutko znajdziesz kochającego człowieka :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Dziewczynki szukam PILNIE osobę na wizytę PA w Żorach dla naszej Megi. Domek brzmi naprawdę obiecująo. Podeślijcie mi proszę do kogoś sprawdzonego namiar. Z góry dziękuję i przepraszam za spam :oops: Quote
halszka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki szukam PILNIE osobę na wizytę PA w Żorach dla naszej Megi. Domek brzmi naprawdę obiecująo. Podeślijcie mi proszę do kogoś sprawdzonego namiar. Z góry dziękuję i przepraszam za spam :oops: strona na FB https://www.facebook.com/ZSDZ2013?fref=ts oraz na dogo (ale tu już raczej nieaktualna) http://www.dogomania.pl/forum/threads/243190-%C5%BBorskie-Stowarzyszenie-dla-Zwierz%C4%85t-wyw%C3%B3zka-wstrzymana Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Wesołych Świąt Kochane Kobietki :lol: Quote
Gabi79 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wesołych Świąt Cioteczki dla Was i dla p. Ani!!! Quote
halszka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ciocie przepraszam,że tu wklejam...może ktoś widział staruszka,proszę zerknijcie-Sosnowiec/Dąbrowa http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Sosnowiec-D%C4%85browa-poszukiwany-obcy-du%C5%BCy-starszy-psiak-!-m%C3%B3g%C5%82-komu%C5%9B-uciec?p=21703661#post21703661 Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 a my się wybieramy do Pani Ani i wybrac się nie możemy :( ech ....miałyśmy jechac jutro ale jedziemy zawiezc Megunie do domku. Mam nadzieję że w przyszłą sobotę się w końcu uda ;) Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 oj ciociu nie ma nad czym płakać ;) jestem pewna,że Sonia jest szczęśliwa ba przeszczęśliwa(na pewno jesteście w kontakcie z kochaną P.Anią) niestety dla nas zwierzolubów doba jest za krótka...bida goni bidę :( najważniejsze,że Sonia,Dolarek i Megi dzięki Wam (mają)będą miały kochające domy :) Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 w kontakcie jesteśmy nieustającym :) mam przepiękne zdjęcie w telefonie od Pani Ani z życzeniami dla wszystkich kochających cioc które pomagają ogonkom ;) niestety nie mam kabla do telefonu :placz: Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 buuuuu teraz to i ja płaczę :placz: kompletnie się nie znam ale....ciociu a na pocztę-maila masz możliwość je przesłać? jak coś to podam i spróbuję wstawić? Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 halszka napisał(a):buuuuu teraz to i ja płaczę :placz: kompletnie się nie znam ale....ciociu a na pocztę-maila masz możliwość je przesłać? jak coś to podam i spróbuję wstawić? halszko właśnie o to chodzi że nie mam :placz: aparat siadł kompletnie stary łup :placz: telefon przedpotopowy :placz: i jeszcze kable pogubione :shake: jak za czasów średniowiecza :shake: zaraz pomyślę komu mogę wysłac zdjęcie na telefon i kto może wstawic :) taki widok naprawdę wart milion dolarów ;) :lol: Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 no nic ;) czekamy na dobrą duszyczkę która pomoże przy wstawieniu tych upragnionych zdjęć :) ciocie prosimy o pomoc!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Martika@Aischa napisał(a):w kontakcie jesteśmy nieustającym :) mam przepiękne zdjęcie w telefonie od Pani Ani z życzeniami dla wszystkich kochających cioc które pomagają ogonkom ;) niestety nie mam kabla do telefonu :placz: Marticzko, prześlij mi fotki MMs-em to chętnie wstawię:) Quote
halszka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 cudowna parka :loveu: jakie pysio uśmiechnięte,super:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Jak miło popatrzeć na te uśmiechnięte pycholki - cudnie razem wyglądają:) i Nerunio i Sonieczka:) Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 do ślicznotki jedziemy w sobotę :) już się cieszę że zobaczę nasz uśmiechnięty pycholek :lol: Quote
halszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Wyściskaj proszę P.Anię i wymiziaj psiaki :) Quote
wiewoira Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Cudne szczesliwe mordeczki ;) A ja z pytaniem macie ciocie namiary na kogoś do PA w Katowicach ?????PILNIE Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 wiewoira napisał(a):Cudne szczesliwe mordeczki ;) A ja z pytaniem macie ciocie namiary na kogoś do PA w Katowicach ?????PILNIE ciocia napisz do yolanovi :) Quote
Recommended Posts