anica Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 .... dzisiaj też będą dobre wieści, prawda Sońka;) Quote
Marycha35 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Soniaku!!! Neurotyczko ty klasyczna!!!;) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :) Quote
Marycha35 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Mówiłam, że się zafunflują!!! Neurotyczka jak ta lala;) hi hi hi... Samice górą!!!;) Pokochała swoją rodzinkę to jej broni, ech te psiury cudne!!!!! Quote
wiewoira Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 No masz haha babka z klasa z Soni hihi co jej jakies inne psiury beda Nerusia atakowac jak to tylko ona moze hehe Quote
joanka40 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 A to dobre :lol:. Myślę, że Pani Ania jest strasznie dumna ze swojej podopiecznej. [B]Taka mała, a byk [/B]/Sonia, oczywiście;)/. Quote
joanka40 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='wiewoira']No masz haha babka z klasa z Soni hihi co jej jakies inne psiury beda Nerusia atakowac jak to tylko ona moze hehe[/QUOTE] No, dobre, dobre...jest nawet takie powiedzenie: "Co wolno wojewodzie, to nie tobie ...." Quote
Ada-Vebby Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 ..i znowu powiało optymizmem,oby już tak zostało :) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 święte słowa dziewczynki :lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :)[/QUOTE] No Marticzko, i znów potwierdza się stara prawda, że "nic tak nie jednoczy, jak wspólny wróg";) Oby teraz w Rodzinie panowała tylko wspólna miłość i zgoda:) I niech się stanie, amen! Quote
inka33 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :)[/QUOTE] No, ładne kwiatki - Sonia huligan obronny! :klacz: Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']No Marticzko, i znów potwierdza się stara prawda, że "[B]nic tak nie jednoczy, jak wspólny wróg[/B]";) Oby teraz w Rodzinie panowała tylko wspólna miłość i zgoda:) I niech się stanie, amen![/QUOTE] o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;) Quote
anica Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;)[/QUOTE].....:multi: Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='anica'].....:multi:[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Jesssssssu, Neruś uciekaj...;)[/QUOTE] zrzędliwe z niej babsko ;) Quote
mdk8 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;)[/QUOTE] prawdziwa kobitka :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='mdk8']prawdziwa kobitka :evil_lol:[/QUOTE] prawda ? :evil_lol: skąd my to znamy ;) Quote
Marycha35 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Hi, hi, no, ale gdyby Neruś był bardziej zdecydowany to, by Sonia nie musiała tak działać...;) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='wiewoira']W Auchan jest fajna fransuska karma ktora jest wilgotna i mieka.Sa drobne i grubsze.drobne sa w paczce 1 kg i kazde 100g jest osobno w woreczku pakowane i kosztuje to ok 10 zl te grubsze sa w paczkach 1,5 kg za 10 zl i 4,5 kg za 20 zl. Ja ja kupuje mojej wilczycy ktora ma alergie pokarmowa a tą toleruje.Nie pamietam nazwy niestety.[/QUOTE] z mojego bazarku udało się zebrac dla Soni troszkę pieniążków więc w wolnej chwili podjadę do Auchana i rozejrzę się za tą karmą :) może na początek kupimy 1 kg na próbę ? :roll: Quote
halszka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 co ja czytam,co ja czytam :multi: super!!!!:):) Quote
Panna Marple Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 W końcu ktoś musi rządzić! A kto robi to najlepiej? Kobitki! Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='Panna Marple']W końcu ktoś musi rządzić! A kto robi to najlepiej? Kobitki![/QUOTE] święte słowa :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='wiewoira']Dobranoc mała słodka [B]sekutnico[/B] ;)[/QUOTE] :cool3: zołza ....sekutnica ...wredny rudzielec :cool3: jak ją odwiedzę to jej doniosę ;) Dziewczynki Pani Ania bardzo bardzo Wam dziękuje że ją wspieracie !!! że jesteście !!! że wysyłacie ciepłe myśli !!! Prosiła aby Was serdecznie pozdrowic i jak się tylko da wycałowac :loveu: Bo ja oczywiście codziennie i na bieżąco zdaje relacje naszej Ani co się dzieje na wątku ;) taki ze mnie donosiciel :diabloti: Quote
wiewoira Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']:cool3: zołza ....sekutnica ...wredny rudzielec :cool3: jak ją odwiedzę to jej doniosę ;) Dziewczynki Pani Ania bardzo bardzo Wam dziękuje że ją wspieracie !!! że jesteście !!! że wysyłacie ciepłe myśli !!! Prosiła aby Was serdecznie pozdrowic i jak się tylko da wycałowac :loveu: Bo ja oczywiście codziennie i na bieżąco zdaje relacje naszej Ani co się dzieje na wątku ;) taki ze mnie donosiciel :diabloti:[/QUOTE] Wszystko donoś tylko nie zapomnij donieść że i tak ją lovciamy :loveu: A P.Anię wycałuj i wyściskaj choć i tak to mało za taką postawę i wytrwałość ;) Quote
Recommended Posts