Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :)

Posted

[quote name='wiewoira']No masz haha babka z klasa z Soni hihi co jej jakies inne psiury beda Nerusia atakowac jak to tylko ona moze hehe[/QUOTE]
No, dobre, dobre...jest nawet takie powiedzenie:
"Co wolno wojewodzie, to nie tobie ...."

Posted

[quote name='Martika@Aischa']W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :)[/QUOTE]

No Marticzko, i znów potwierdza się stara prawda, że "nic tak nie jednoczy, jak wspólny wróg";)
Oby teraz w Rodzinie panowała tylko wspólna miłość i zgoda:)
I niech się stanie, amen!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']W bloku Pani Ani mieszka sąsiad który zupełnie nie panuje nad swoimi psiakami. Kilkakrotnie doszło do spięcia psiaków puszczonych luzem z Neruskiem. Mimo wielu awantur nic nie pomagało. Ostanio jeden z psiaków podbiegł do Nero aby pokazać mu kto rządzi na tej ulicy. Sonia natychmiast przystąpiła do ataku :) Teraz psiaki sąsiada obchodzą Sonię i Neruska szerokim łukiem ;) także nasza waleczna Sonia została królową ulicy a Nerusek ma święty spokój :)[/QUOTE]
No, ładne kwiatki - Sonia huligan obronny! :klacz:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']No Marticzko, i znów potwierdza się stara prawda, że "[B]nic tak nie jednoczy, jak wspólny wróg[/B]";)
Oby teraz w Rodzinie panowała tylko wspólna miłość i zgoda:)
I niech się stanie, amen![/QUOTE]
o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;)[/QUOTE].....:multi:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']o tym samym pomyślałam ;) poza tym jak tylko Nerusek zniknie Soni z oczu natychmiast piszczy i go szuka. Więc chłopak wraca na zasadzie " no dobra dobra już nie płacz" Sońka natychmiast go opiernicza gdzie był jak go nie było ? co robił ? i czy na pewno otrzymał od niej pozwolenie na wychodne ;)[/QUOTE]

prawdziwa kobitka :evil_lol:

Posted

[quote name='wiewoira']W Auchan jest fajna fransuska karma ktora jest wilgotna i mieka.Sa drobne i grubsze.drobne sa w paczce 1 kg i kazde 100g jest osobno w woreczku pakowane i kosztuje to ok 10 zl te grubsze sa w paczkach 1,5 kg za 10 zl i 4,5 kg za 20 zl.
Ja ja kupuje mojej wilczycy ktora ma alergie pokarmowa a tą toleruje.Nie pamietam nazwy niestety.[/QUOTE]

z mojego bazarku udało się zebrac dla Soni troszkę pieniążków więc w wolnej chwili podjadę do Auchana i rozejrzę się za tą karmą :) może na początek kupimy 1 kg na próbę ? :roll:

Posted

[quote name='wiewoira']Dobranoc mała słodka [B]sekutnico[/B] ;)[/QUOTE]
:cool3: zołza ....sekutnica ...wredny rudzielec :cool3: jak ją odwiedzę to jej doniosę ;)
Dziewczynki Pani Ania bardzo bardzo Wam dziękuje że ją wspieracie !!! że jesteście !!! że wysyłacie ciepłe myśli !!! Prosiła aby Was serdecznie pozdrowic i jak się tylko da wycałowac :loveu: Bo ja oczywiście codziennie i na bieżąco zdaje relacje naszej Ani co się dzieje na wątku ;)
taki ze mnie donosiciel :diabloti:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']:cool3: zołza ....sekutnica ...wredny rudzielec :cool3: jak ją odwiedzę to jej doniosę ;)
Dziewczynki Pani Ania bardzo bardzo Wam dziękuje że ją wspieracie !!! że jesteście !!! że wysyłacie ciepłe myśli !!! Prosiła aby Was serdecznie pozdrowic i jak się tylko da wycałowac :loveu: Bo ja oczywiście codziennie i na bieżąco zdaje relacje naszej Ani co się dzieje na wątku ;)
taki ze mnie donosiciel :diabloti:[/QUOTE]

Wszystko donoś tylko nie zapomnij donieść że i tak ją lovciamy :loveu:
A P.Anię wycałuj i wyściskaj choć i tak to mało za taką postawę i wytrwałość ;)