Panna Marple Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 U mnie wszystkie futra po zabiegach szczerzyły się na siebie, bo prostu jedno drugiemu chciało powiedzieć: daj mi spokój, nie mam chęci do zabawy, źle się czuję. A moja Franka to taką deprechę miała przez 5 dni po sterylce, że przeklinalam siebie w duchu, że jej to zafundowałam. A potem...wróciła moja dawna Frania Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Panna Marple']U mnie wszystkie futra po zabiegach szczerzyły się na siebie, bo prostu jedno drugiemu chciało powiedzieć: daj mi spokój, nie mam chęci do zabawy, źle się czuję. A moja Franka to taką deprechę miała przez 5 dni po sterylce, że przeklinalam siebie w duchu, że jej to zafundowałam. A potem...wróciła moja dawna Frania[/QUOTE] I na to liczę Aneczko :) Quote
halszka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 mam nadzieję,że wszystko dobrze się ułoży,Soniu trzymam :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='halszka']mam nadzieję,że wszystko dobrze się ułoży,Soniu trzymam :kciuki:[/QUOTE] Sonieczka jest charakterna ;) taki mały diabełek w skórze aniołka ;) do mnie się tuli ...rozdaje buziaki a przecież też mnie nie zna :( nie mam pojęcia dlaczego tak reaguje na znajomych Pani Ani :roll: Quote
Cantadorra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Marticzko, moja Lakunia jest uosobieniem łagodności, ale jak miała stan zapalny to dziabnęła Barengo w pyszczek i szczerzyła się do mojej mamy, czego nigdy nie było wcześniej. Także jestem dobrej myśli. Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Cantadorra']Marticzko, moja Lakunia jest uosobieniem łagodności, ale jak miała stan zapalny to dziabnęła Barengo w pyszczek i szczerzyła się do mojej mamy, czego nigdy nie było wcześniej. Także jestem dobrej myśli.[/QUOTE] wierzę że będzie dobrze Kasieńko :) Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 A tymczasem Sonia zaprasza na swój pierwszy bazarek :) zbieramy na karmę ...odrobaczenie oraz szczepienia. http://www.dogomania.pl/forum/threads/247841-Per%C5%82owo-i-koronkowo-%29-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-lampiony-ubrania-dodatki-%29-19-10-22-00 Quote
Ada-Vebby Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Wierzę,że się poukłada tylko niech Sońka trochę"wydobrzeje".Wiadomo,kiedy cierpi to jest zła, no i wszystko może się wtedy przydarzyć...,będzie dobrze,tylko potrzeba czasu i cierpliwośći P. Ani. Quote
yolanovi Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ona musi sie wyciszyc, uspokoic. Tyle sie u nie ostatnio dzialo, zmienilo. Trzeba jej dac swiety spokoj w domowym zaciszu, pozwolic wrocic do normalnej kondycji fizyczne i psychicznej. Na pewno bedzie dobrze Quote
Anula Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='yolanovi']Ona musi sie wyciszyc, uspokoic. Tyle sie u nie ostatnio dzialo, zmienilo. Trzeba jej dac swiety spokoj w domowym zaciszu, pozwolic wrocic do normalnej kondycji fizyczne i psychicznej. Na pewno bedzie dobrze[/QUOTE] Oooo! To jest to i prawda.Suni potrzebny jest teraz spokój.Nowy dom,sterylka,odwiedziny to za dużo w tak krótkim czasie. Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Dzwoniłam przed chwilką do naszej terrorystki ;) zjadła pierś z kurczaczka w trybie błyskawicznym także apetyt panience wraca ;) na spacerku z Nerusiem wesoła i bez agresji :) gorzej niestety po powrocie do domu. Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 nasza mała terrorystka dziś grzeczna jak aniołek :):):) Pani Ania wręcz nie może uwierzyc :) Obyśmy nie przechwaliły dziewczynki ;) Quote
iwonamaj Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Mała cwaniarka, wyglad ma aniołka, jej spojrzenie topi serce, bielusia, milusia, a jednak trochę diabełek ;) Cudna jest :)))) Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='iwonamaj']Mała cwaniarka, wyglad ma aniołka, jej spojrzenie topi serce, bielusia, milusia, a jednak trochę diabełek ;) Cudna jest :))))[/QUOTE] zdecydowanie mała diablica ;) ale wierzę że będzie dobrze :) małymi kroczkami do przodu ;) Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 :cool2::iloveyou:diablateczko zdrowiej ! Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Kochana suniaku, ogarnij się;) Zdrowiej i nie szalej:) I brawa dla Pani Ani, za odwagę, konsekwencję i serducho:) Quote
inka33 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Martika@Aischa']nasza mała terrorystka dziś grzeczna jak aniołek :):):) Pani Ania wręcz nie może uwierzyc :) Obyśmy nie przechwaliły dziewczynki ;)[/QUOTE] To nie przechwalamy, tylko kciuki trzymamy oby tak dalej! :kciuki: [quote name='iwonamaj']Mała cwaniarka, wyglad ma aniołka, jej spojrzenie topi serce, bielusia, milusia, a jednak trochę diabełek ;) Cudna jest :))))[/QUOTE] Ale ruda trochę, a wiadomo - rude to... :siara: Quote
joanka40 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Zaglądam do trochę rudej ;) łobuziary. Quote
anica Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 ... no przecież musi jakoś zwrócić na siebie uwagę, dziewczynka z krwi i kości ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 wczoraj wieczorem znowu zaatakowała Nerusia :( diablica mała :mad: Quote
iwonamaj Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Kurcze, ona chyba woli być jedynaczką :(.... Quote
Recommended Posts