Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiewoira']Ojjj jak się cieszę ;) Sonia powinna mieć Kaśka na imię - Kaśka Złośnica hihih
I oby tak to zostało bo w końcu wszyscy zasługują na szczęśliwe zakończenie :loveu:[/QUOTE]

ciocia to moje marzenie aby Sonia została u Pani Ani i była najlepszą kumpelą naszego Nerusia :) i oby się spełniło ;)

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia to moje marzenie aby Sonia została u Pani Ani i była najlepszą kumpelą naszego Nerusia :) i oby się spełniło ;)[/QUOTE]

Kochana ja wychodze z założenia że marzenia się spełniają jeśli nam na tym zależy :p

Posted

[quote name='wiewoira']Kochana ja wychodze z założenia że marzenia się spełniają jeśli nam na tym zależy :p[/QUOTE]

no to niech się spełni ;) bo nam wszystkim tutaj bardzo ale to bardzo zależy na szczęściu naszej zołzy ;)

Posted (edited)

Tak,nam wszystkim zależy aby Sonia miała właśnie ten prawdziwy domek u Pani Ani tylko aby to mogła docenić i zachowywać się poprawnie to będzie najcudowniej i wszyscy będą szczęśliwi.Oby się tak stało,trzymam kciuki i myślę o Sonieczce - niedobrocie,a może teraz już dobrocie?

Edited by Anula
Posted

[quote name='Martika@Aischa']no to nadaje z pola bitwy ;) Sonia dziś u weta stanęła na wysokości zadania :) była bardzo bardzo grzeczna u weta za co w nagrodę dostała od Pani Ani nową smyczkę i szeleczki :lol: nawet Nera zaprosiła do wspólnej zabawy :multi:[/QUOTE]

Nooo, to mamy wreszcie upragnione wieści:multi:!!!!!!!!!!
Bardzo, bardzo się cieszę:multi:!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nooo, to mamy wreszcie upragnione wieści:multi:!!!!!!!!!!
Bardzo, bardzo się cieszę:multi:!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Sarciu oby w końcu załapała na dobre że Nerusek to jej przyjaciel a nie wróg ;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I ja mam taką nadzieję... może Marticzka dała dzisiaj "wolną niedzielę" Pani Ani;)[/QUOTE]

etam ;) nie ma wolnych niedziel ;) dzwonię obowiązkowo raz dziennie abo i dwa :diabloti: Wczoraj wieczorkiem na froncie była cisza a nasza zołza zachowywała się w miarę poprawnie ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']etam ;) nie ma wolnych niedziel ;) dzwonię obowiązkowo raz dziennie abo i dwa :diabloti: Wczoraj wieczorkiem na froncie była cisza a nasza zołza zachowywała się w miarę poprawnie ;)[/QUOTE]

No, i to jest właściwa wiadomość;)!!!
A może Sonia zrozumiała, że jest bezpieczna, a miłości Pani Ani nie zbraknie ani dla Niej, ani dla Nerusia.... oby!!!

Posted

Sonia wczoraj radosna i szczęśliwa a dziś obrażona na cały świat ;) ma focha i okupuje łazienkę ;) czy ktoś babe zrozumie ??? ;)
Pani Ania zauważyła że jak tylko Nerusek zniknie z pokoju Sonia natychmiast go szuka i piszczy :) także mamy kolejny kroczek do przodu :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Sonia wczoraj radosna i szczęśliwa a dziś obrażona na cały świat ;) ma focha i okupuje łazienkę ;) czy ktoś babe zrozumie ??? ;)
Pani Ania zauważyła że jak tylko Nerusek zniknie z pokoju Sonia natychmiast go szuka i piszczy :) także mamy kolejny kroczek do przodu :)[/QUOTE]

Może Sonia już zrozumiała, że Neruś nie jest zagrożeniem tylko kumplem:lol:

Posted

Babeczko ogarnij się wreszcie,ciotki wiedzą że hormony sie muszą poukładać jak należy i fochy ci przejdą ale też ile można takie babie marudzenie znosić,tak źle,tak nie dobrze,no weź Sonieczka daj se już na wstrzymanie i pozwól wszystkim odetchnąć ... Buziol złośnicy w mokry nosek i niech jutro wstanie z pozytywnym nastawieniem :loveu:

Posted

[quote name='wiewoira']Babeczko ogarnij się wreszcie,ciotki wiedzą że hormony sie muszą poukładać jak należy i fochy ci przejdą ale też ile można takie babie marudzenie znosić,tak źle,tak nie dobrze,no weź Sonieczka daj se już na wstrzymanie i pozwól wszystkim odetchnąć ... Buziol złośnicy w mokry nosek i niech jutro wstanie z pozytywnym nastawieniem :loveu:[/QUOTE]

oby wstała prawą łapą ;)