Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie weszłam do domu. Dzień naprawdę pełen wrażeń ;) tak tak nasza Sonia pogryzła Panią weterynarz. Ale Pan doktor sam stwierdził że to z przerażenia i emocji. Sonieczka już u Pani Ani :) na jej widok ogonek chciał się wręcz urwac. Na razie straszna bidulka. Cały czas leżała mi na kolanach i prosiła łapulką aby ją miziac i przytulac :) kochana nasza maleńka :) Rozładował mi się aparat ...wrrrrrr ale zrobiłam kilka zdjęc telefonem. Sonia dostała tableteczki przeciwbólowe. Za 10 dni jedziemy na zdjęcie szwów.
Koszt sterylizacji : 220 zł
Koszt ubranka : 30 zł

Posted

Pozdrawiam wystraszkę! :glaszcze:

Teraz chyba będzie się tulić do p. Ani mocniej, więc, może... :kciuki:

PS.
A moje głowy i stopy kończą się już za godzinkę
- chodźcie do mnie choć na chwilkę...

Posted

[quote name='Laraine']Trzymam mocno kciuki za Sonię :kciuki::kciuki::kciuki:

Martika@Aischa

, ja chyba mam jeszcze ubranko pooperacyjne mojej suni... jeśli do schroniska nie oddałam. Poszukam dziś i dam Ci znać.
ciocia prosiłam zaraz po sterylizacji aby Sonieczka została wyposażona jednak w ubranko. Jak nie będzie jej już potrzebne przekażemy dalej :)
Teraz niech nam dziewczynka zdrowieje jak najszybciej bo straszna z niej bidulka.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Właśnie weszłam do domu. Dzień naprawdę pełen wrażeń ;) tak tak nasza Sonia pogryzła Panią weterynarz. Ale Pan doktor sam stwierdził że to z przerażenia i emocji. Sonieczka już u Pani Ani :) na jej widok ogonek chciał się wręcz urwac. Na razie straszna bidulka. Cały czas leżała mi na kolanach i prosiła łapulką aby ją miziac i przytulac :) kochana nasza maleńka :) Rozładował mi się aparat ...wrrrrrr ale zrobiłam kilka zdjęc telefonem. Sonia dostała tableteczki przeciwbólowe. Za 10 dni jedziemy na zdjęcie szwów.
Koszt sterylizacji : 220 zł
Koszt ubranka : 30 zł[/QUOTE]

Cudna Sonieczka, niech szybciutko dochodzi do siebie.

Ona już pokochała Panią Anię:loveu:

Posted

Czy jest szansa na jakieś zdjęcie Soni po zabiegu?
Trzeba by wkleić na wątek sterylkowej skarbonki ;)

A tu na wątku w początkowych postach trzeba zamieścić info, że skarbonka pokryła koszty sterylizacji i wkleić specjalny banerek :p