Ada-Vebby Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ufff,dzięki za dobre wiadomości :) Mizianko dla Sonieczki ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='iwonamaj']Wszystko ok :)... Sonia dobrze zniosła zabieg i ładnie się wybudziła. Martika odbierze ją o 17.30.[/QUOTE] Uffff! Cieszę się:) Quote
halszka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Super :multi: zdrowiej szybko maleńka :loveu: Quote
wiewoira Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Kamień z serca Ufff... To teraz wszystko pięknie sie zagoi no i myślę że też zbliży wszystkich do siebie :loveu: Quote
yolanovi Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Sonieczka na pewno już w domku, u Pani Ani. Teraz się malutka wyluzuje, zrelaksuje i bedzie zdrowieć. Czekamy na relację... Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 I ja uffffnę:):):) Nooo, jest dobrze, a nawet pycha:):) Quote
iwonamaj Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Justynka zaraz pewnie napisze, jak tylko wróci z Katowic. Ja tylko tyle, że w lecznicy była bardzo wystraszona, chyba nawet dziabnęła ząbkami weta... Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Oj, kochana sunieczka! Ale wet cały???;) Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Właśnie weszłam do domu. Dzień naprawdę pełen wrażeń ;) tak tak nasza Sonia pogryzła Panią weterynarz. Ale Pan doktor sam stwierdził że to z przerażenia i emocji. Sonieczka już u Pani Ani :) na jej widok ogonek chciał się wręcz urwac. Na razie straszna bidulka. Cały czas leżała mi na kolanach i prosiła łapulką aby ją miziac i przytulac :) kochana nasza maleńka :) Rozładował mi się aparat ...wrrrrrr ale zrobiłam kilka zdjęc telefonem. Sonia dostała tableteczki przeciwbólowe. Za 10 dni jedziemy na zdjęcie szwów. Koszt sterylizacji : 220 zł Koszt ubranka : 30 zł Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 To tylko zbliży DZIEWCZYNY;) Oby sunieczkę nie bolało i goiło się szybko!!! Quote
inka33 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Pozdrawiam wystraszkę! :glaszcze: Teraz chyba będzie się tulić do p. Ani mocniej, więc, może... :kciuki: PS. A moje głowy i stopy kończą się już za godzinkę - chodźcie do mnie choć na chwilkę... Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Laraine']Trzymam mocno kciuki za Sonię :kciuki::kciuki::kciuki: Martika@Aischa , ja chyba mam jeszcze ubranko pooperacyjne mojej suni... jeśli do schroniska nie oddałam. Poszukam dziś i dam Ci znać. ciocia prosiłam zaraz po sterylizacji aby Sonieczka została wyposażona jednak w ubranko. Jak nie będzie jej już potrzebne przekażemy dalej :) Teraz niech nam dziewczynka zdrowieje jak najszybciej bo straszna z niej bidulka. Quote
Gabi79 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Właśnie weszłam do domu. Dzień naprawdę pełen wrażeń ;) tak tak nasza Sonia pogryzła Panią weterynarz. Ale Pan doktor sam stwierdził że to z przerażenia i emocji. Sonieczka już u Pani Ani :) na jej widok ogonek chciał się wręcz urwac. Na razie straszna bidulka. Cały czas leżała mi na kolanach i prosiła łapulką aby ją miziac i przytulac :) kochana nasza maleńka :) Rozładował mi się aparat ...wrrrrrr ale zrobiłam kilka zdjęc telefonem. Sonia dostała tableteczki przeciwbólowe. Za 10 dni jedziemy na zdjęcie szwów. Koszt sterylizacji : 220 zł Koszt ubranka : 30 zł[/QUOTE] Cudna Sonieczka, niech szybciutko dochodzi do siebie. Ona już pokochała Panią Anię:loveu: Quote
halszka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 zaglądam rankiem i mam nadzieję,że noc malutkiej minęła spokojnie:) Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Właśnie rozmawiałam z Panią Anią :) nocka minęła im bardzo bardzo spokojnie :) Quote
halszka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Właśnie rozmawiałam z Panią Anią :) nocka minęła im bardzo bardzo spokojnie :)[/QUOTE] Wspaniale:) teraz już z górki:) Quote
yolanovi Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Super wiadomośc. Zdrowiej Sonieczko :) Quote
Livka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Bardzo się cieszę, że u Soni wszystko ok. Quote
Ada-Vebby Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Właśnie rozmawiałam z Panią Anią :) nocka minęła im bardzo bardzo spokojnie :)[/QUOTE] Cudownie ! :) Quote
brzośka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Czy jest szansa na jakieś zdjęcie Soni po zabiegu? Trzeba by wkleić na wątek sterylkowej skarbonki ;) A tu na wątku w początkowych postach trzeba zamieścić info, że skarbonka pokryła koszty sterylizacji i wkleić specjalny banerek :p Quote
Recommended Posts