Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w niedziele zrobię fionie zdjęcia - mam nadzieję, że sie uda.... :oops: Na razie kupiłam jej czerwona obróżke i smycz na wszelki wypadek :razz: jakby ktos sie znalazł.
Pani w zoologicznym mnie zapytała - "to tyle psów pani ma w domu...? bo kupowalam 4 obroże i 3 smyczki. Wkrótce zbankrutuję ;)

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonnata pamiętaj gdybyscie byli w tej okolicy to zapraszam was do siebie :p Zrobimy z Jola jakąś imprezkę i obejrzysz nasze przytulisko

Posted

O, ładnie to tak umawaiać sie na imprezki? :eviltong: a mogę i ja?...piwo przyniese :oops:
Czy iczing weźmie suczynkę, jak się ją uda złapać?

Posted

iwop napisał(a):
sonnata pamiętaj gdybyscie byli w tej okolicy to zapraszam was do siebie :p Zrobimy z Jola jakąś imprezkę i obejrzysz nasze przytulisko

Bardzo chętnie:fadein: Prawdopodobnie w lipcu wybierzemy się do Ostrowca odwiedzić Tofiko-Ciapko-Niko. Strasznie mi się tęskni za tym kudłaczem.
Wiesz może co u niego? Mam nadzieję że dbają o niego?

Posted

Nie mogłam wtedy zrobic Fionie zdjęć bo była oprawie noc.. Zreszta ona nadal się boi - njabliżej podchodzi do menela od którego została zabrana Norka. Bo tam obok on mieszka. :shake:

Posted

Jola jest bardzo zajęta ale paweł obiecał mi że zrobi zdjęcia. Ja niestety jutro o 6 rano mam powazna operacje Bialej suczki z mojego nowego wątku i będę teraz musiała sie tym zająć i w sensie finansowym i czasowym...:shake:

Posted

Tak ale nawet jak na tymczas ktoś bierze psa to łatwiej mu podjąć decyzję gdy zobaczy jak on wygląda. Boję się że jeszcze troche i Menel weźnie Fionkę do siebie i znowu powtórzy się taka historia jak z Norką:shake: