Ra_dunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Najlepszy z najlepszych dom dla Deścia potrzebny! :) Quote
Murka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Murczątko i Deścik ;) Tutaj Dest wcale nie krzyczy, tylko ziewa :lol: Quote
sara_rokitnica Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 jakie śliczności :loveu: jedno piękniejsze od drugiego :loveu: i Deścio widać, że łagodny w stosunku do dzieciaczków :loveu: http://img364.imageshack.us/img364/6443/des1eo2.jpg :loveu: Quote
Murka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Byłabym zapomniała! Deścik ma od dzisiaj kumpla (wczoraj wieczorem nam go ktoś zgrabnie przerzucił przez płot...) Wątek zresztą: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudny-kudlaczek-jak-norwich-terier-przerzucony-przez-plot-janow-lubelski-128321/#post11535891 Zapoznanie się obu panów nie było zbyt entuzjastyczne, ale teraz na spacerkach wszędzie razem i jedzą z tej samej miski :crazyeye: Quote
Isadora7 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Miałam dzisiaj niewątpliwą przyjemność być u Murki ze sponsorką Deścika. No i ode mnie foteczki też są. Quote
sara_rokitnica Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ale nas rozpieszczacie tymi foteczkami :loveu: kolega Deścia prześliczny :loveu: super że się tak zakumplowali :loveu: a co do ludzi którzy go Wam przerzucili nie mam słów :shake::angryy: śliczną chustę dostał nasz Deścio :loveu: a obfocony został chyba ze wszystkich stron :loveu: Quote
halbina Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no fotki absolutnie superaśne... :loveu:gdzie ten domek dla Deścika, no... :roll: Quote
netti1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny z Zgierzu jest lekarz który potrafi wyleczyc martwicę i ubytki gnilne kości!ja zapłaciłam ok 600 zł,z tym że trzeba jeździć co 2 dni na zabieg,ale w klinice jest tez szpitalik! Quote
Murka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 bianka0 przekazała na konto Desta 100 zł :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jaki ten Dest kochany przez wszystkich:loveu: Quote
Murka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 P.Paulina poprosiła mnie o możliwość zostania wirtualnym opiekunem Desta. Nie ma możliwości wziąć Desta do siebie i nie ma też możliwości sponsorować go całkowicie w hoteliku, ale co miesiąc będzie go wspierać finansowo :multi: Quote
Aarionne Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Murka napisał(a):P.Paulina poprosiła mnie o możliwość zostania wirtualnym opiekunem Desta. Nie ma możliwości wziąć Desta do siebie i nie ma też możliwości sponsorować go całkowicie w hoteliku, ale co miesiąc będzie go wspierać finansowo :multi: Przynajmniej tyle pomógł ten artykuł w PP. Bardzo się cieszę :) Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Murko, tak myślę, może ja przeslę Ci tą kasę, która jest na moim koncie dla Deścika? Bo w sumie po co ma zalegać u mnie? :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ale super:loveu::loveu:no to teraz czas na prawdziwy domek:cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ehhh... no własnie najważniejsze... cudowny, prawdziwy domek.... Quote
Murka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):Murko, tak myślę, może ja przeslę Ci tą kasę, która jest na moim koncie dla Deścika? Bo w sumie po co ma zalegać u mnie? :eviltong: Poczekajmy do wyników zeskrobiny, wtedy okaże się co z tą martwicą, zobaczymy czy, jak i czym to się leczy :roll: Wtedy pewnie będzie potrzebne finansowe wsparcie. Bo na razie długu na koncie Desta nie ma i gdyby nie było potrzebne jakieś drogie leczenie to na dług się nie zanosi :razz: A może... Deścik znajdzie dom i będziecie mogły zapasik finansowy przekazać na innego potrzebującego piesa ;) Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kochający dom dla cudnego Deścika. Jak on ładnie zarasta :) znowu się puchata kulka z niego zrobi :lol: Quote
halbina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 na zdrówko! zostało mi jeszcze 40 zł. na życie w tym miesiacu... he he.. .:p Quote
sara_rokitnica Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 o qrczątko... :oops: a to dopiero 6 stycznia... :oops: Quote
halbina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 spoko... ma się kilka kart kredytowych... :evil_lol: Quote
Recommended Posts