Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale nas rozpieszczacie tymi foteczkami :loveu: kolega Deścia prześliczny :loveu: super że się tak zakumplowali :loveu: a co do ludzi którzy go Wam przerzucili nie mam słów :shake::angryy:
śliczną chustę dostał nasz Deścio :loveu: a obfocony został chyba ze wszystkich stron :loveu:

Posted

Dziewczyny z Zgierzu jest lekarz który potrafi wyleczyc martwicę i ubytki gnilne kości!ja zapłaciłam ok 600 zł,z tym że trzeba jeździć co 2 dni na zabieg,ale w klinice jest tez szpitalik!

Posted

P.Paulina poprosiła mnie o możliwość zostania wirtualnym opiekunem Desta. Nie ma możliwości wziąć Desta do siebie i nie ma też możliwości sponsorować go całkowicie w hoteliku, ale co miesiąc będzie go wspierać finansowo :multi:

Posted

Murka napisał(a):
P.Paulina poprosiła mnie o możliwość zostania wirtualnym opiekunem Desta. Nie ma możliwości wziąć Desta do siebie i nie ma też możliwości sponsorować go całkowicie w hoteliku, ale co miesiąc będzie go wspierać finansowo :multi:

Przynajmniej tyle pomógł ten artykuł w PP. Bardzo się cieszę :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Murko, tak myślę, może ja przeslę Ci tą kasę, która jest na moim koncie dla Deścika? Bo w sumie po co ma zalegać u mnie? :eviltong:

Poczekajmy do wyników zeskrobiny, wtedy okaże się co z tą martwicą, zobaczymy czy, jak i czym to się leczy :roll: Wtedy pewnie będzie potrzebne finansowe wsparcie. Bo na razie długu na koncie Desta nie ma i gdyby nie było potrzebne jakieś drogie leczenie to na dług się nie zanosi :razz:
A może... Deścik znajdzie dom i będziecie mogły zapasik finansowy przekazać na innego potrzebującego piesa ;)