Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczerze mówiąc to też nie bardzo orientuję się z czym wiąże się martwica... Zapytałam tylko weta czy to się jakoś leczy i powiedział mi, że leki są bardzo drogie :-(

Posted

Martwica to poważna sprawa. Moze doprowadzic do gnicia, jesli sie tego nie bedzie leczyc.
Mojej Casablance grozila martwica w jamie brzusznej, gdybysmy nie wycieli tych gruczolakow, ktore wydzielaly duze ilosci plynu. Martwica to brak krązenia w danej tkance, miejscu. Tkanka jest martwa, bez krązenia.

Posted

Bardzo Was przepraszam, ale sytuacja jest dramatyczna.
Możesz uratować niejedno zycie, wyślij tylko maila, przekaż znajomym, którym nie jest obojętne zło

Posted

Wyników jeszcze nie mam. Dzisiaj ma przyjechać wet, to zapytam czy już coś wiadomo...
Tymczasem na pocieszenie powiem Wam, że Deścik się wcale nie przejmuje swoimi dolegliwościami, jest wesoły, domaga się stanowczo codziennej dawki pieszczot i udziału w każdym posiłku, żebrak z niego wykwalifikowany wysoce :cool3:

Fotki robione dzisiaj

Posted

Na konto Desta wpłynęło 50 zł od p.Pauliny jego wirtualnej miłośniczki która cały czas szuka mu domu, a która znalazła Desta w PP i jest ze mną w stałym kontakcie ;)

zofia&sasza przekazała również na Desta 109,25 zł :loveu:

Wyników zeskrobiny jeszcze nie mam, mam nadzieję, że jak nie jutro to w poniedziałek będziemy już wiedzieć co i jak :roll:

Posted

dziękujemy bardzo p. Paulinie :loveu:
zofia&sasza - myślę że zasłużyłaś sobie na wielkiego buziaka u Deścia :loveu:
widzisz Deściu jakie te cioteczki dla Ciebie dobre? :loveu::loveu::loveu: teraz musisz się im odwdzięczyć i znaleźć wspaniały domek :loveu:
czekam z niecierpliwością na wyniki badania...