Murka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Raczej obumieranie tkanek na skutek wieku :-( Quote
sara_rokitnica Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 qrczę... mam na dzieję że to nie jest tak straszne jak mi się wydaje i jak brzmi... biedny Deściak :( :placz: Quote
Mysia_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Murka napisał(a):Raczej obumieranie tkanek na skutek wieku :-( bidulek nasz kochany.... Quote
Asia_Klero Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 ale jak to bedzie?on moze z tym zyc?boli go to?..wiem ze to moze glupie pytania ale nie znam sie na tym...:oops: Quote
Murka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Szczerze mówiąc to też nie bardzo orientuję się z czym wiąże się martwica... Zapytałam tylko weta czy to się jakoś leczy i powiedział mi, że leki są bardzo drogie :-( Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 drogie tzn.? Qrczę, zorientuj się Mureczko.... Quote
Ra_dunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :( Deściku biedny... taki mały psiaczek a tyle nieszczęść :( Quote
Ulka18 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Martwica to poważna sprawa. Moze doprowadzic do gnicia, jesli sie tego nie bedzie leczyc. Mojej Casablance grozila martwica w jamie brzusznej, gdybysmy nie wycieli tych gruczolakow, ktore wydzielaly duze ilosci plynu. Martwica to brak krązenia w danej tkance, miejscu. Tkanka jest martwa, bez krązenia. Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bardzo Was przepraszam, ale sytuacja jest dramatyczna. Możesz uratować niejedno zycie, wyślij tylko maila, przekaż znajomym, którym nie jest obojętne zło Quote
Murka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wyników jeszcze nie mam. Dzisiaj ma przyjechać wet, to zapytam czy już coś wiadomo... Tymczasem na pocieszenie powiem Wam, że Deścik się wcale nie przejmuje swoimi dolegliwościami, jest wesoły, domaga się stanowczo codziennej dawki pieszczot i udziału w każdym posiłku, żebrak z niego wykwalifikowany wysoce :cool3: Fotki robione dzisiaj Quote
Murka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Noo, chodźmy już do domu! Daj tylko znak a pójdę za Tobą na koniec świata... Koty należy olewać, nawet jak są wredne :razz: Quote
halbina Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ile ten pies musiał już przeżyć... :shake: Quote
Aarionne Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cudowny, po prostu samo miodzio :loveu: I do tego takie biedactwo... Quote
Asia_Klero Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jak ładnie mu sierść odrosła:loveu::loveu:byleby zdrowie dopisało...Kochamy Cię Deściu:loveu: Quote
Manixsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tęsknie za toba chłopie, ale tam masz lepiej. Quote
Ra_dunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Deściku kochany - w nadchodzącym Nowym Roku życzę ci najcudowniejszego domku stałego i dużo, dużo zdrówka! Quote
halbina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 O o * * o o___ Happy \* o / New '09 .\ o / Year ..\_/ ...| ._|_ Deściku, zdrówka i domku! Quote
Murka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Na konto Desta wpłynęło 50 zł od p.Pauliny jego wirtualnej miłośniczki która cały czas szuka mu domu, a która znalazła Desta w PP i jest ze mną w stałym kontakcie ;) zofia&sasza przekazała również na Desta 109,25 zł :loveu: Wyników zeskrobiny jeszcze nie mam, mam nadzieję, że jak nie jutro to w poniedziałek będziemy już wiedzieć co i jak :roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 dziękujemy bardzo p. Paulinie :loveu: zofia&sasza - myślę że zasłużyłaś sobie na wielkiego buziaka u Deścia :loveu: widzisz Deściu jakie te cioteczki dla Ciebie dobre? :loveu::loveu::loveu: teraz musisz się im odwdzięczyć i znaleźć wspaniały domek :loveu: czekam z niecierpliwością na wyniki badania... Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Deściu tyle osób Cię kocha, zobaczysz, że jeszcze znajdziesz cudowny domek.... Quote
Recommended Posts